Produs nou

Europa, Statele Unite ale americii coreean argint 925 dragoste colier vânt rece simple, nișă chic Hong Kong vânt roșu de rețea lanț de gât

999 Produse

34.69lei

-39%

57.81lei

Adauga la lista de dorinte

memento:

Pentru că este propria lor fabrica de productie ridicata, trebuie să-și petreacă o mulțime de forță de muncă pentru a verifica distribuția de bunuri, profituri reduse, se recomandă clienților de a comanda o cantitate mică din lot, înainte ca produsul de stil, potrivite pentru cumpărare în vrac. (Frecare mic și alte mici probleme nu aparțin problemă de calitate, bijuterii hand-made va fi mai mult sau mai puțin hand-made urme, perfectionisti cu atentie comanda).

Toată lumea estetice și de calitate de vedere este diferit, în scopul de a evita disputele, vă rugăm mai întâi o cantitate mică de bunuri simt corespunzătoare înainte de comenzi vrac.

【1】 Magazin de sprijin 7 zile nici un motiv să se întoarcă , Returnarea bunurilor, cu probleme de calitate în 15 zile .Nu puteți returna bunurile în termen limita de timp.

[2] Piatra, Cristal și de apă Dulce Pearl va fi normal micro-defecte

[3] Dacă există probleme evidente, cum ar fi de rupere, zgarieturi, șirag de mărgele de decolorare, etc., vă rugăm să furnizați fizice fotografii de la serviciul clienți pentru a aplica pentru rambursare.

4. De zi cu zi volumul de livrare este mare, nu se poate face pe fiecare produs de inspecție în loc, pro a primit bunuri verifica în primul rând, există o problemă în timp util a revenit.

【5】 imaginea este o imagine reală.Datorită diferenței de lumină și de afișare, poate exista o ușoară diferență de culoare între imaginea reală și imaginea.

Produsele noastre sunt de argint 925 produse, și certificatul poate fi personalizat.

Timp de livrare: contactați serviciul clienți pentru anumite termenul de livrare.

Produsele de pe raft poate fi în stoc sau în producție.După preluarea comenzii, părinții trebuie mai întâi să prezinte numărul de ordine la serviciul clienți pentru a verifica dacă există orice stoc sau atunci când mărfurile ajung în aceeași zi.Vă mulțumesc pentru cooperation.By în mod implicit, acesta este trimis la China Express.Poștașul trebuie să fie făcut pentru livrarea de Shunfeng.

Servicii pentru clienți on-line timp: 9:00-12:00/13:30-17:3

  • Metale De Tip: ARGINT
  • Tip Lanț: O-lanț
  • Stil: Trendy
  • Forma\model: GEOMETRICE
  • Colier Tip: Pandantiv Coliere
  • Material: Metal
  • Gen: FEMEI

Etichete: baterie ups digital, pungi panificatie, baterie um08a73 zg5, baterie v23ga lrv08, baterie uniden bp40, baterie tip c timp, incarcator priza 500a, paturi pentru copii mari, căciuli fata pompon.

Scrie o recenzie

Europa, Statele Unite ale americii coreean argint 925 dragoste colier vânt rece simple, nișă chic Hong Kong vânt roșu de rețea lanț de gât

Europa, Statele Unite ale americii coreean argint 925 dragoste colier vânt rece simple, nișă chic Hong Kong vânt roșu de rețea lanț de gât

Scrie o recenzie

Produse similare