Produs nou

DIY Energie Solară Plotter Robot Kit Fizica Experiment Științific Set Activite Educație Creativă Invenții Jucarii Model

999 Produse

19.53lei

-5%

20.56lei

Adauga la lista de dorinte

Dimensiune: Masina:100mm*70mm*50mm Auto B: 95 mm*75 mm*55mm Material: lemn Caracteristici: 1. 100% de Brand nou și de înaltă calitate! 2. Auto-asamblare necesare. 3. Este un DIY din Lemn Camion 4. Mini Dimensiune, convenabil pentru a stoca și transporta 5. Se poate îmbunătăți abilitățile copiilor de creativitate și practică 6. De asemenea, trenul pacientului de copii atunci când se adună camion 7. Mare cadou pentru copii 8. Acesta nu este terminat camion , aveți nevoie pentru a DIY de tine

Feedback-ul

Dacă există ceva pentru a face să vă nemulțumit,vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide scopul de litigiu, se va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.

Retrimite și rambursare

Puteți verifica detaliile de urmărire informații pe site-ul web, www.17track.net.If aveți orice probleme cu privire la informațiile de urmărire ,vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide pentru a litigiilor.

Plata

Escrow nostru este de preferat metoda de plata.

Metoda de transport maritim

EMS și DHL va dura 3-7 zile lucrătoare, FedEx va avea 5-12 zile lucrătoare, trebuie să plătească costul de transport maritim.

Funkit.ro Standard de Transport maritim /China Air Post/E-pachetul este Transport Gratuit ,va avea 10-35 zile lucrătoare(zonă de la Distanță trebuie să ia mai multe zile).Vă rugăm remarcat de Vacanță și de week-end nu sunt incluse în zile lucrătoare.Nu ne asumăm suplimentare taxă de import din țara dumneavoastră, vă rugăm să înțelegeți !Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ din cauza la un cost suplimentar.Dacă aveți orice întrebare și o cerință specială privind personalizate, vă rugăm să contactați cu noi, vă Mulțumesc atât de mult!

  • Nume De Brand: Zbor Balene
  • Certificare: China certificate (3C)
  • Intervalul De Vârstă: 14 Ani Și Până
  • Tema: Transport
  • Avertizare: Activite Creative
  • Numărul De Model: kit robot
  • Tip: bord negru

Etichete: robot, copilul știință, film de vinil plotter, craft si bricolaj, electric experiment bord, ambarcațiuni, cutter plotter, killer whale jucărie, verde de vinil plotter, diy jucărie știință.

Scrie o recenzie

DIY Energie Solară Plotter Robot Kit Fizica Experiment Științific Set Activite Educație Creativă Invenții Jucarii Model

DIY Energie Solară Plotter Robot Kit Fizica Experiment Științific Set Activite Educație Creativă Invenții Jucarii Model

Scrie o recenzie

Produse similare