Produs nou

Sunet De Lumină Modulul De Comandă A Releului De Comutare Întârziere Senzor Reglabil 5 V 12 V 24 V Reglabil

999 Produse

18.42lei

-19%

23.00lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate

Nota: Poza microfon și fotosensibil pentru sudura de rezistență pentru scopuri demonstrative numai, inorder pentru a evita releu pe o interferență de sunet microfon, produsul real este livrat cu anextension cablu.

De sunet și lumină de control 1 voce releului comuta modul de sunet sensibilitate, eu intensitatea sensitivityI 1- ' 60 alladjustable întârziere, performanța de ansamblu, super stabil!Modulul utilizează:

Sunet ambiental și intensitatea luminii detecta automat atunci când un sunet depășește pragul stabilit, releul

trage automat, și perioada de întârziere de timp, și apoi să-l deconectați.Lumina de control caracteristică poate fi activată fie închis.Un dispozitiv de control pentru o anumită intensitate a sunetului I intensitatea luminii urma deschisă.Modulul caracteristici:

1. Vocea 1 sunet și lumină de control Opțional: puteți folosi doar caracteristici de voce, sunet și lumină de control pot fi utilizate simultan.

2. Cele două amplificare a sunetului, 100-5000 reglabil mărire, (corespunde la aproximativ 10

2. Alimentarea cu curent a modulului: Asigurați-vă că pozitiv și negativ (invers nu arde, dar nu de lucru), dacă tensiunea de alimentare 6V, nu uitați să deconectați shortingcap!În caz contrar, modulul va arde!! !

3. în sensul acelor de ceasornic pentru a regla întârzierea va fi transferat în cel mai scurt timp, în scopul de a facilita adjustmentof intensitatea sunetului.

4. În relativ mediu liniștit, depanare, intensitatea sunetului pragul de sensibilitate accesoriu buton

invers acelor de ceasornic sensul acelor de ceasornic, sensibilitatea, în Primul rând sensul acelor de ceasornic ajustate astfel încât releul nu este închis (LED off).Thentalk sau bate din palme, observați dacă LED-ul este aprins (ajustat ca urmare a cel mai scurt timp, astfel încât atunci acesta va imediat turnoff).Treptat regla sensibilitatea până când aveți nevoie.

5. După festivalul de sunet corespunzătoare a subliniat, și, treptat, a regla întârzierea butonul în sens antiorar, vorbi sau claptrigger modulului până când timpul de întârziere de care ai nevoie.Întârziere de până la un minut.

6. Dacă doriți să utilizați lumina funcția de control (care este doar trage mat), pe banda neagra de pe photoresistortorn, reglarea intensității luminii buton.Sensul acelor de ceasornic ca lumina estompat (care este mai închisă, în scopul de a trage) și

invers acelor de ceasornic lumina devine mai puternică.Pentru a opri lumina funcția de control, utilizarea directă bandă de mascare tocover la photoresistor.Atenție:

1. Vă rugăm să rețineți că dispozitivele de siguranță conectat la 220V!

2. Cea mai mare tensiune de alimentare, modulul febra mai grave, acest lucru este un fenomen normal, lung-termwork este recomandat 24V tensiune.Întrebări Frecvente:

1: timpul De întârziere de instabilitate, acest modul întârziere capacitiv de descărcare de gestiune întârziere, întârziere declanșat numai de lungimea de condensator de încărcare și descărcare decizii de sunet.Declanșarea tare, întârziere președintele punct, sunetul de mică întârziere va fi mai scurt moment, testul este foarte simplu senzor de umiditate despre gaz, întârziere de declanșare iscertainly mai mult decât o mulțime de a vorbi.

2: continuă pe trăgaci, senzorul poate percepe toate sunetele, ieșire releu, releul va fi Kaka vocea lui, willtrigger modul în care soluția: (1) senzorul departe de releu (20cm fir de senzori uzura.Pentru mai multe selflengthened); (2) reduce sensibilitatea că sunetul poate fi filtrat de releu.

Conținutul Pachetului

100% De Brand Nou

1 xDC 5V 12V 24V Senzor de Sunet / Lumină de Control al Releului Comuta Modul de Întârziere Reglabilă

  • Caracteristică 1: Modul Releu
  • Caracteristică 2: întârziere releu
  • Teoria: Releu De Timp
  • Caracteristică 3: Întârziere Modul Releu
  • Nume De Brand: EDIY
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: 3 5v releu, 12v putere suppli, 24v led-uri de camioane, 24v 5a, releu, ldr senzor, MASINA Releu, 8 bandă 12v comuta panoul de control, releu, orb bine piulița, 3 220v releu.

Scrie o recenzie

Sunet De Lumină Modulul De Comandă A Releului De Comutare Întârziere Senzor Reglabil 5 V 12 V 24 V Reglabil

Sunet De Lumină Modulul De Comandă A Releului De Comutare Întârziere Senzor Reglabil 5 V 12 V 24 V Reglabil

Scrie o recenzie

Produse similare