Produs nou

1buc RC CellMeter-7 Digital Capacitate Baterie Checker LiPo Viața Li-ion, NiMH Nicd pentru RC elicopter

999 Produse

41.25lei

Adauga la lista de dorinte

RC CellMeter-7 Digital Capacitate Baterie Checker LiPo Viața Li-ion, NiMH Nicd

Descrierea Produselor:

Acest RC CellMeter-7 digital capacitate baterie checker este capabil de a fi folosit pentru LiPo Viața Li-ion, NiMH Nicd.

RC CellMeter-7 Digital Capacitate Baterie Checker LiPo Viața Li-ion, NiMH Nicd

Caracteristici:

Utilizați pentru LiPo Viața Li-ion, NiMH Nicd acumulator.

Modul de afișare: celule Baterie tensiuni, total tensiuni, mai mic de celule tensiune, Mai mare de celule tensiune de decalaj mai mare între celule tensiune și cele mai mici celule tensiune, capacitatea Rămasă a bateriei(%).

De înaltă calitate, sigure și durabile.

Caietul de sarcini: LIPO VIAȚA Li-lon NiCd NiMH de Intrare celule 2-7 celule 2-7 celule 2-7 celule 4-7 celule 4-7 celulele Total de Tensiune √ √ √ √ √ Total de celule baterie de capacitate(0-99%) √ √ √ X X Individuale de celule Baterie de tensiune √ √ √ X X mai Mic de celule tensiune √ √ √ X X Mai mare de celule tensiune √ √ √ X X

Diferența De Tensiune Între

Cea mai mare și cea mai mică celulă tensiuni √ √ √ X X

Element dimensiune: 8.5 * 5 * 1.6 cm

Element Greutate: 40g

Pachetul dimensiune: 10.5 * 10 * 2 cm

Pachetul Greutate: 55g

ambalare conținut:

100% De Brand Nou

1 x Acumulator de Capacitate Checker(original caseta nu va include)

Transport: Element de localizare este la China, default serviciu de transport maritim este de transport maritim de China înregistra Air Mail sau HongKong registrul e-mail de aer

Vă informăm că transportul maritim Internațional de obicei dura mai mult decât piața internă, cât\'s bazate pe furnizor de servicii de transport maritim și vamale.

Toate elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la primirea de plată (cu excepția sâmbătă ).Țările din asia de 5-15zile marea BRITANIE, Irlanda 10-20zile SUA,Canada,Australia 8-20zile Spania, Grecia, Germania și țările vest-europene 10-21days Franța, Italia și alte țări 15-28 zile în Cazul în care pachetul de greutate este mai mult de 2kg sau dimensiunea pachetului este mai mare decât 90CM, vom folosi EMS, etc sau Navă cu două colete prin China post air mail.

Instrucțiuni:greutatea și dimensiunile sunt marcate în pachetul de detalii nu este real, mărimea și greutatea mărfurilor, dacă aveți nevoie să știți greutatea reală și dimensiunea, trebuie doar să ne contactați.Plata: 1. ESCOW 2. moneybooks

3. Banca transfe se Întoarce: Pentru asigurarea faptului că toate elementele sunt în bună calitate, vom testa toate produsele înainte de pachete au fost trimise . 30 de zile de garanție de la achiziționat data.Vă rugăm să ne contactați prin e-mail înainte de a se întoarce elementul defect.Elemente de returnare ar trebui să includă ambalajul original si toate accesoriile.Singurul produs defect va fi oferit de schimb.

  • Instrument De Consumabile: Baterie
  • Parametrii tehnici: Valoarea 2
  • Control De La Distanță Periferice/Dispozitive: De Încărcare A Bateriei De Unități
  • Nume De Brand: YuanHan
  • Patru-wheel-Drive Atribute: Baterie
  • Numărul De Model: UAN101364
  • Material: Plastic
  • RC Piese si Acc: Acumulatori LiPo
  • Upgrade Componente/Accesorii: tester baterie
  • Utilizarea: Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
  • locul de origine: Guangdong, China (Continentală)
  • Pentru Un Tip De Vehicul: Elicoptere

Etichete: capacitatea bateriei checker, verificator baterie lipo, controlul bateriei, capacitate checker, battery checker rc, cellmeter lipo, de comandă a redresorului bateriei, încărcător de control, baterie condensator tester, 3 faza de alternator.

Scrie o recenzie

1buc RC CellMeter-7 Digital Capacitate Baterie Checker LiPo Viața Li-ion, NiMH Nicd pentru RC elicopter

1buc RC CellMeter-7 Digital Capacitate Baterie Checker LiPo Viața Li-ion, NiMH Nicd pentru RC elicopter

Scrie o recenzie

Produse similare