Produs nou

Barei De Protecție Din Față Stânga Și Dreapta De Spălare A Farurilor Pistol De Pulverizare Capac Pentru Audi A3/S3 Sportback Sline 2016

999 Produse

84.94lei

-10%

94.40lei

Adauga la lista de dorinte

ATUNCI CÂND PLASAREA UNEI COMENZI & VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI ! ! !

Atunci când nu se poate alege culoarea ta preferata:

1. Culoarea atunci când produsul este ambalat în general, este o culoare aleatorii sau grund de default.

2. Dacă doriți să cumpere de culoare vă place, vă rugăm să ne contactați pentru a confirma dacă există o culoare care aveți nevoie.

(Vă rugăm să furnizați culoare imagine a f o masina original pentru referință, atunci când întrebător, vă mulțumesc pentru cooperare)

3. Dacă nu avem culoare care aveți nevoie, puteți să-l ia înapoi și spray-l singur.

4. Dacă sunteți în imposibilitatea de a confirma dacă produsul este potrivit pentru mașina dumneavoastră, vă rugăm să-mi ofere cu seria VIN pentru verificare, și ne va rezolva toate problemele pentru tine.

Aplicații:

Pentru Audi A3/S3 Sportback S-Lline 2014 2015 2016

DUPĂ VÂNZĂRI & SERCICE

1. Vom verifica fiecare bucată de produs înainte de expediere, cu toate Acestea, unele pot obține daune în timpul transportului.Dacă există orice probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați în 7 zile de la primire.Vom rezolva problema.

2. Pentru orice motiv, doriți să reveniți, vă rugăm să ne contactați în primul rând în 7 zile de la primire, și să păstreze produsele în original, atunci când se întoarce vă rugăm să plătească costul de transport maritim, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta, vă Mulțumesc.

3.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.

Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a reduce riscul de taxe vamale.

4. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.

Pentru orice motiv, dacă sunteți dezamăgiți, vă rugăm să nu direct lăsați feedback-ul negativ, contactati-ne, vom încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.

5. Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna obiecte sau a lăsa nimic dar feedback pozitiv, vom încerca noastre cele mai bune pentru a Rezolva problema, multumesc!

6. Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, sper să ne lăsați un feedback bun, care este foarte important pentru noi, vă mulțumim!

  • Tip De Material: Plastic
  • Înălțime Element: 0cm
  • Tip De Element: Barele de protecție
  • Extern De Certificare De Testare: ISO9001
  • Modelul Anului: 2014 2015 2016
  • Articol Greutate: 0g
  • Caracteristici Speciale: STANDARD
  • culoare: Grund sau de culoare aleatorii
  • Nume De Brand: IVOK
  • Numele Modelului: STANDARD
  • Lățime Produs: 0cm
  • Element De Lungime: 0cm
  • Model De Masina: De Spălare A Farurilor Capac Pentru Audi A3/S3 Sportback S-Lline
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: audi a7, audi a3 bara de protecție, a3 sportback, test audi a3 2016, audi a8 d3 grill, audi a5, t3 sportback, de spălare a farurilor, adunarea audi a3 2018, audi q3.

Scrie o recenzie

Barei De Protecție Din Față Stânga Și Dreapta De Spălare A Farurilor Pistol De Pulverizare Capac Pentru Audi A3/S3 Sportback Sline 2016

Barei De Protecție Din Față Stânga Și Dreapta De Spălare A Farurilor Pistol De Pulverizare Capac Pentru Audi A3/S3 Sportback Sline 2016

Scrie o recenzie

Produse similare