Produs nou

Noi Montessori Educația Timpurie Copilul Pânză de Carte Copilul Lacrimă Nu-i Rău Puzzle Lectură Jucărie Părinte-copil Interactive de Învățare Pânză de Carte

999 Produse

211.17lei

-30%

306.02lei

Adauga la lista de dorinte

Documentul corp, ul, li { margin: 0; padding: 0; } ul, li { list-style: none; } .de lux { max-width: 960px; margin: 0 auto; } .imgContain img{ width: 100%; } .mi-card { display: flex; justifica-conținut: spațiu-între;-flex folie: folie; } .mi-card>li { width: 217px; înălțime: 305px; padding: 5px; border: 1px solid #E1E1E1; position: relative; margin-bottom: 20px; } .gri-card { background: #EEF3FA; înălțime: 206px; } .mi-card>li::înainte de{ position: absolute; conținut: "; color:#fff; dreapta:0; top:0; latime:40px; înălțime: 40px; background: url("https://api.rondaful.com/upload/20190904/5d6f5173567e1.jpg") no-repeat; background-size:100%; } .text-center { margin-top: 50px; margin-bottom: 5px; text-align: center; font-size:12px; color:#AEAEAE; } .imagContain { text-align: center; } USD$8.51 USD$8.31 USD$13.06 USD$15.99 DOLARI$0.49 USD$51.88 USD$12.2 USD$2.57

Puncte:

1、Încorpora 10+ viața de zi cu zi scene pentru a inspira copilul gândirea logică și gândirea artistică.

2、Simula spălătorie și de procesul de spălare, pentru a spori sentimentul de participare în experiența de viață și pentru a obține recunoașterea.

3、imaginii de Sine stabilirea, simulare dressing, dantelă sus pantofii scene, și de a dezvolta copilul tau este de sine-capacitatea de trai.

4、Inspira gândire și capacitatea de observare, prin potrivire de chei, observa ceas combinație lumini, inspira capacitatea de gândire, și de a cultiva abilitățile de comunicare socială.

5、Științific promovează relația părinte-copil, care să permită copiilor pentru a finaliza auto-dezvoltare în mod independent în procesul de utilizare, părinții, de asemenea, să respecte, să câștige recunoașterea reciprocă, și să promoveze dezvoltarea relației părinte-copil.

Informații:

Nume: Pânză De Carte

Culoare: rosu

Dimensiune produs: aproximativ 26,5*22cm

Aplicabile vârsta: 36 luni sau mai mult

Prezentare produs: culori Luminoase pot atrage atentia copilului.

Introducerea pentru Montessori Devreme conceptul de Învățare și încorporarea în viața de zi cu zi.

Îmbunătăți copilului de auto-dezvoltare abilitatea, ajuta inspira copilului gândirea logică, gândirea artistică, și de a dezvolta competențe lingvistice.

Descriere:

Încorpora 10+ viața de zi cu zi scene pentru a inspira copilul gândirea logică și gândirea artistică.

Simula spălătorie și de procesul de spălare, pentru a spori sentimentul de participare în experiența de viață și pentru a obține recunoașterea.

Imaginea de sine înființarea, simulare dressing, dantelă sus pantofii scene, și de a dezvolta copilul tau este de sine-capacitatea de trai.

Simula dantelă sus bowknot scena, cravată de păr de păpușă, și cultive capacitatea artistică de auto-dezvoltare.

Inspira gândire și capacitatea de observare, prin potrivire de chei, observa ceas combinație lumini, inspira capacitatea de gândire, și de a cultiva abilitățile de comunicare socială.

Inspira gândire și capacitatea de creație, simula face inghetata, margele digital combinație pentru a ajuta inspira gândire creier și de a stimula creativitatea.

Din punct de vedere științific promovează relația părinte-copil, care să permită copiilor pentru a finaliza auto-dezvoltare în mod independent în procesul de utilizare, părinții, de asemenea, să respecte, să câștige recunoașterea reciprocă, și să promoveze dezvoltarea relației părinte-copil.

Lista de ambalare:

1 buc/pachet

  • dropship: En-gros
  • type8: de învățământ pânză cărți
  • type5: Cărți De Dezvoltare
  • Intervalul De Vârstă: > 3 ani
  • Origine: NC(de Origine)
  • Type3: jucărie moale cârpă cărți
  • Certificare: CE
  • type6: pânză de carte educație
  • type7: De Învățare Pânză De Carte
  • type1: pânză de cărți pentru copii
  • Type2: pânză de cărți pentru copii
  • type4: 3D Kid Pânză de Carte
  • Numărul De Model: pânză de carte
  • type9: sugari pânză cărți

Etichete: interactiv afla, copilul montessori, copilul montessori cărți, montessori din lemn, jucarie fisher, copii răi, cartea chineză, apa copil prost, Carte 3d, haine pentru copii carte.

Scrie o recenzie

Noi Montessori Educația Timpurie Copilul Pânză de Carte Copilul Lacrimă Nu-i Rău Puzzle Lectură Jucărie Părinte-copil Interactive de Învățare Pânză de Carte

Noi Montessori Educația Timpurie Copilul Pânză de Carte Copilul Lacrimă Nu-i Rău Puzzle Lectură Jucărie Părinte-copil Interactive de Învățare Pânză de Carte

Scrie o recenzie

Produse similare