Produs nou

400x210cm la Distanță Mașină Automata Umbrela Parasolar Cort de Acoperis Capac Anti-UV Fierbinte Protecție în aer liber Protector Umbra Soare de Vară

999 Produse

536.81lei

-19%

671.01lei

Adauga la lista de dorinte

{infomodule}

400x210cm Complet Automat Masina Umbrela Parasolar Cort de Acoperis Capac Anti-Protectie UV de la Distanță

Caietul de sarcini :

Stare : 100% de Brand nou

Numărul de Model : 755017

Nume produs : mașină automata acoperiș culisant

Material: fibra de sticla os +210D Oxford pânză

Culoare : silver / navy

(Vă rugăm să ne știu ce CULOARE iti place.Dumneavoastră puteți lăsa mesaj pe Paypal notă pentru a ne spune.)

Dimensiune : 400 x 210cm / 157.48" x 82.68"

Vânt : rezista la 7 niveluri de vânt

Multi-funcție : masina de protecție, umbrelă de plajă,excursii de camping

Aplicare : se Aplică la cele mai multe vehicule, cum ar fi Pentru Sedan, Pickup, SUV , Mini, chiar 4 roți plaja vehicul, etc.

Caracteristici :

1.Ușor de a controla - Automat de pliere și depliere cu o telecomandă sau apăsați Pe/de Pe butonul de pe baza.

2.Portabil desigin - Proiectat cu o pliere structura, este portabil pentru a asigurați-vă că puteți să-l utilizați peste tot atunci când vă parcați mașina.

3.Fabulos material și Anti-furt - din fibra de sticla umbrela cadru, stabilitate și echilibru asigurat.Dublu anti-furt modele păstrează totul în condiții de siguranță.

4.Cauciuc - fraier Moale covor de cauciuc pentru a proteja masina de suprafață de a fi zgâriat când contacta.

4.Ventilație și Eficient de răcire - protecție Solară aer Ventilat între cort și mașină,eficiente bloc de căldură pentru a fi transmise în mașină în creștere de temperatură.Face diferența de temperatură în aproximativ 30℃ în interiorul sau în afara mașinii.

5.Protecție Multi -mare suprafață poate proteja masina de praf, ploaie, zăpadă, excremente de pasăre, frunze de foioase etc..

6.Ușor de instalare și Demontare Rapidă pentru a pune pe sau decolare de vehiculul dumneavoastră.Instalarea se ia doar 1 minut.

Atenție :

1.Înainte de a utiliza produsul, utilizați househould încărcător instalat pentru mai mult de 4 ore.Când charing,indicatorul este luminos și plin de lumini.

2.Pe termen lung neutilizate,vă rugăm să reîncărcați în termen de o jumătate de an mai mult de 4 ore, pentru a prelungi durata de viață a built-in baterie cu litiu.

3.Produsul are orizontale modul de economisire a energiei,astfel încât atunci când este în colecția de stat,vă rugăm să pune-l în poziție orizontală.

4.Dacă pierzi controlul de la distanță,puteți manual operarea de bază butonul,apăsați-l pentru a deschide,și apoi faceți clic pe stop,apoi apăsați pentru a închide;și vice-versa.

5.Noul control de la distanță cu baza de comunicare : apăsați lung butonul bază de 3 secunde,atunci când indicatorul luminos clipește,apăsați orice buton de pe telecomandă,intermitent stop,normal colectare și de presă,contactați succes.

Notă:

1.Vom oferi imagini clare, măsurători, acolo unde este posibil.Vă rugăm să verificați cât mai mult posibil pentru a asigurați-vă că elementul este cea de care ai nevoie.

2. Vă rugăm să permiteți-0.5-1 cm diferenta din cauza manuală de măsurare.(1 inch=2,54 cm)

3.Culoarea de elemente reale pot fi ușor diferite de la listarea de imagini din diferite ecran de computer, vă mulțumim pentru înțelegere.

4.Nu Există Instrucțiuni Incluse În Acest Kit.Nu există nici instrucțiuni inclus.Dacă vrei să știi cum să folosească sau să-l instalați,vă rugăm să ne contactați prin e-Mail!

Pachetul inclus :

1 x masina acoperiș culisant

1 x telecomanda

1 x încărcător

1 x adaptor de alimentare

1 x cablu USB

1 x manual

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Lățime Produs: 210cm
  • Element De Lungime: 400cm
  • Tip De Material: Fibra de sticla os +210D Oxford pânză
  • Nume De Brand: Autoleader
  • Articol Greutate: 7.6
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: masina pentru cort, scrumiera de buzunar, auto pentru umbrela, automat motocicleta acoperi, mașină automata capac, acoperiș cort, ieftin portabil masina de garaj, cort, honda cbr400 nc29 carenaj, 06A, masina acoperiș corturi.

Scrie o recenzie

400x210cm la Distanță Mașină Automata Umbrela Parasolar Cort de Acoperis Capac Anti-UV Fierbinte Protecție în aer liber Protector Umbra Soare de Vară

400x210cm la Distanță Mașină Automata Umbrela Parasolar Cort de Acoperis Capac Anti-UV Fierbinte Protecție în aer liber Protector Umbra Soare de Vară

Scrie o recenzie

Produse similare