Produs nou

Fibrele de par Keratina Toppik Îngroșarea Spray de Păr Construirea Fibrelor de 27,5 g+aplicator spray+pieptene Pierderea Peruca Regenerarea Pulberi 3pcs/lot

999 Produse

21.10lei

-20%

26.39lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere Produs:

Toppik Hair Building Fibers instantaneu oferi aspectul de mai groase, mai pline de par, realizate din ingrediente naturale, de culoare proteine Cheratină, care este în mod natural încarce electrostatic.

Acest lucru este de unică folosință, folosind, după atingerea apă și fibre de păr va cădea, așa că e mai bine pentru tine să-l folosească cu fixativ.

Avem toate cele 9 Culori - Negru, Maro Inchis, Maro Mediu, Maro, Castaniu, Blond Mediu, Blond deschis, Alb, Gri.

Funcționează atât pentru bărbați, cât și femei.

Nu va frotiu sau pete pe piele sau pe haine.

Ultima toată ziua, toată noaptea, deși, dacă e vânt, ploaie și transpirat.

Unii clienți, de asemenea, folosi ca un anticearcan.

Vă oferă un perfect look natural.Nimeni nu va ști că a avut folosind excepția cazului în care le-ai spus.

Este un produs inovator pentru cei care sufera, care au caderea parului, care instantaneu elimină pete chel sau aspectul de subtierea parului, chiar dacă se obține o vedere de aproape, în aer liber, în lumina puternică a soarelui.

construi mai gros și mai pline de păr de capul doar în câteva secunde pentru a acoperi în mod natural pete chel sau subtierea parului zonele de oameni care au caderea parului sau subtierea parului probleme.

Toppk păr clădire fibre schimbă părul arată DOAR ÎN câteva SECUNDE!

Instrucțiuni de utilizare:

1, atunci când sunt utilizate, părul trebuie să fie uscat.

2, deschideți borcanul, în cap de la 7,5 la 15 cm înălțime locuri, locale alinierea la utilizare, se agită ușor Toppik, să alunece pe firul de păr.Apoi pat de mână pentru a le ajuta răspândit atașament.

3, în apropiere de linia parului frunte folosit, cu degetul mare și arătător blocat, prevenind fibre scăzut la ochi sau fata.

4, Dacă nu veți vedea în partea din spate a parului, poti folosi cealaltă mână, să ia o mică stea în fața unei oglinzi mari, oglinzi de ajustare poziție,

până obiceiul, poate nu ai nevoie de o oglinda poate fi foarte competenți în utilizarea Toppik.

5 în cele din Urmă, utilizați un pieptene pentru a ordonat de păr.Atâta timp cât 30 de secunde, puteți vedea Toppik eficient.

6, folosind terminat capac ermetic, pentru a evita umed loc pentru depozitare

7, Toppik-e frică de vânturi puternice și ploi, dar pot fi îndepărtate cu ușurință, se spală cu șampon obișnuit atâta timp cât poți.

Ingrediente:

- Keratina.

- Clorură De Amoniu.

- Dioxid de siliciu.

- DMDM Hydantoin

Dacă doriți doar să cumpere o sticlă de păr fibre, puteți să faceți clic pe imagine pentru a avea o privire de

  • Caracteristici:
  • Funcția:
  • Cantitatea: 3PCS
  • NET WT: 180g
  • Licență De Producție: 20201618
  • Numărul De Model: părul crește fibre
  • Ingredient: Îngrijirea părului fibra+duza+pieptene
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: fibra de căderea părului, pierderea parului sampon, parul toppik, spray toppik, rapidă a firului de păr, părul pulbere, minoxidil, pentru spray de păr, pieptene cu laser, anti spray de fum.

Scrie o recenzie

Fibrele de par Keratina Toppik Îngroșarea Spray de Păr Construirea Fibrelor de 27,5 g+aplicator spray+pieptene Pierderea Peruca Regenerarea Pulberi 3pcs/lot

Fibrele de par Keratina Toppik Îngroșarea Spray de Păr Construirea Fibrelor de 27,5 g+aplicator spray+pieptene Pierderea Peruca Regenerarea Pulberi 3pcs/lot

Scrie o recenzie

Produse similare