Produs nou

6pcs Ou de Dinozaur Bomba Baie Ulei Esențial de Baie Bubble cu Bile Ball Jucărie pentru Copii

999 Produse

20.98lei

-23%

27.25lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristică:

1. Pune tot ulei mingea în cada plină cu apă, astfel încât bomba balon este complet dizolvat în apă, și bila de baie poate fi treptat strivit de o parte. (moale sare de mare în timpul de topire poate fi, de asemenea, folosit pentru a framanta si exfolierea corpului).

2. Cea mai mare presiune de apă, mai multe bule, întregul corp va fi cufundat în cada de baie.Poate pune în petale, 15-20 de minute mai târziu, cu un prosop uscat să se usuce corpul de apă.

3. Ulei esential de trandafir este clar, neted și gras.Are funcții de netezire a liniilor fine, umezirea pielii, hidratare, întârziind îmbătrânirea, de strângere a pielii si netezirea liniilor fine.Cu antioxidant factori, se poate face pielea moale, sănătos și elastic.

4. Este renumit pentru sale de reparații de efect, care poate ajuta la îmbunătățirea pigmentare și luminoase de culoare a pielii, și să dea o nouă vitalitate a deteriorat și piele în vârstă.Se poate îmbunătăți în mod activ uscăciune de moale, de licitație și pielea umedă, și de a face pielea mai mult și mai grăsuț și elastic.

Caietul de sarcini:

Greutate: 720g

Eficacitatea: lumina și netezi pielea

Clasificare: Bubble Bomb / ulei esențial de baie cu bule ball

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferă datorită măsurare manual.

Datorită diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate arăta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

6 X Bombe De Baie

  • Numărul De Model: bombe de baie
  • Tip: Alte
  • Utilizarea: Curățare
  • Origine: NC(de Origine)
  • Cerere: Corpul
  • Material: Alte

Etichete: dinozaur jucărie, baie ulei, corpul prosop, baie pompa, minge de baie, bomba mucegai, drrsses copii, pentru baie și saună, dinozaury lume jurasic, cană din oțel inoxidabil.

Scrie o recenzie

6pcs Ou de Dinozaur Bomba Baie Ulei Esențial de Baie Bubble cu Bile Ball Jucărie pentru Copii

6pcs Ou de Dinozaur Bomba Baie Ulei Esențial de Baie Bubble cu Bile Ball Jucărie pentru Copii

Scrie o recenzie

Produse similare