Produs nou

Nukrier Adult Resuable Masca de Fata Cu Ochii Scut Lavabile din Bumbac Anti Ceata Masti de Praf cu Hârtie de Filtru Supapă Respirabil

999 Produse

13.42lei

-50%

26.84lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere

1.Durabil si Extrem de Confortabil: Lavabil anti mască de praf fabricat din 100% bumbac,dispune de active strat de carbon și într-un fel expirati supapa de respirație ușor,durabil material este reutilizabil și eco - friendly.

2.Protecție superioară Pentru PM 2,5 Particule: Anti-poluare masca cu o eficiență ridicată de respirație a supapei, spori permeabilitatea buzunar, pentru a proteja de creșterea bacteriilor în interiorul măștii.Reglabil în formă de M nas clipuri pot oferi o mai bună etanșare,foarte preveni aburirea și diapozitiv.

3.Cel Mai bun de Îngrijire a Sănătății & Utilizarea pe scară Largă: poluarea aerului masca ideala pentru praf, germeni, alergii, fum, poluare, frasin, polen,meșteșuguri,de grădinărit,de călătorie,de anonimat,sporturi în aer liber,ceata zilei de protecție,animale de companie și animale de companie manipularea psihologică de șlefuire & gips-carton în autobuz,industrie,uz casnic,spital,locuri publice etc.

4.O Mărime se potrivește cele Mai multe,dimensiunea anti mască de praf poate satisface cele mai multe fel de adult cap.

Elegant unisex anti-poluare masca.

-Material de bumbac,în condiții de siguranță pentru tine,moale,lavabil și fadeless,potrivit pentru utilizarea de zi cu zi,antibacteriene si caldura.

-Ecologic: anti mască de praf în loc de unică folosință aparat de respirat,acest chip gura masca este reutilizabil care puteți să-l spele în mod direct.

-Greutate de lumină moale și elastic cu clema.Să poluarea masca poartă mai confortabil și convenabil.

Protecție superioară pentru PM 2,5 a particulelor în aer poluarea

-Asta gura masca Ideala pentru praf,germeni,alergii,fum,poluare,frasin,polen,meșteșuguri,de grădinărit,de călătorie,anonimatul.

-Avion,zone publice,sistem imunitar slăbit,în aer liber,animale de companie și de câine grooming,șlefuire & gips-carton.

Vă rugăm să constate,enumerate este produs și distribuit în străinătate și supusă legilor țării sale de origine.

Pachet:

1buc Măști

  • Dimensiune: as shown in photo
  • Material: bumbac,plastic,
  • Origine: China Continentală
  • Tip: Hârtie De Filtru
  • Numărul De Model: Masca De Fata
  • Funcția: Anti-praf
  • Clasa de protecție: NICI unul
  • Supapa: Ar putea alege
  • Nume De Brand: Nukrier
  • Ciclul de viață: O dată
  • Aplicabile: Adult

Etichete: masca washabl, machiaj mască, f masca, dispune masca, gât strecher, filtru acvariu, gel foto, masca pentru adult, masca valv, aer masca.

Scrie o recenzie

Nukrier Adult Resuable Masca de Fata Cu Ochii Scut Lavabile din Bumbac Anti Ceata Masti de Praf cu Hârtie de Filtru Supapă Respirabil

Nukrier Adult Resuable Masca de Fata Cu Ochii Scut Lavabile din Bumbac Anti Ceata Masti de Praf cu Hârtie de Filtru Supapă Respirabil

Scrie o recenzie

Produse similare