Produs nou

Fierbinte 4E 5.5" Head Up Display HUD OBD II EOBD Parbriz Proiector Auto-adaptive Combustibil Auto etc Afișarea Parametrului Viteză de Avertizare

999 Produse

120.00lei

-45%

218.19lei

Adauga la lista de dorinte

100% ActiSafety Brand Nou 4E 5.5" Head Up Display HUD OBD II EOBD Parbriz Proiector Auto-adaptive Combustibil Auto etc Afișarea Parametrului Viteză de Avertizare

cumpărătorii arată:

Noi 4E Avantaj:

1. Suport auto model : obd ii si EOBD model de masina cu Mașina automată diagnosticare sistem (poate de Potrivire Automată modele) 2. Adaugă timp,Uneltele prompt,temperatura apei figura independent de afișare. 5. Acesta avea un manual comutatorul de alimentare, atunci când nu folosesc HUD ,se poate taie complet alimentarea cu energie.

6. Adaugă reflectorizante suport, conducere mult mai multe de securitate. 4. Dual design de alimentare ,se poate elimina influența masina ECU și central de blocare atunci când este în standby , atunci când este în standby ,curentul este mai mic,mai stabil 3. 2 ani de garanție , astfel încât tu dont vă faceți griji

Notă !!!!!!!!!!!!!!!!!!: Acest produs este compatibil cu European / American masinile fabricate dupa 2003 sau Asiatice masini fabricate mai târziu 2007,

Test De Simulare Rezultatele:

Caracteristici Principale:

1. Apeluri și masaje: pictograma va fi luminos atunci când apel și masaj.

2. Mile pe oră, kelio metru pe oră: unitate de viteză.

3. Date 1: viteza curentă.

4. Interfață de date: a comunica cu vehiculul.

5. Viteza de alarmă; alarmante atunci când overdriving.

6. Bluetooth,tensiune,restul defecțiuni a motorului ,sunet: solicită pictograma.

7. Turația motorului turația curentă a motorului.

8. Răcire:temperatura lichidului de răcire.

9. Senzor de lumină:auto induse de luminozitate.

10. Echipamentul prompt: - a sugerat ce gear ai schimba.

11. Date 2: corespunde următoarea pictogramă valoare.

12. Buton de apelare: du-te în setările.

13. Turația motorului ,presiunea de aer,lichid de răcire ,de timp, tensiune de alimentare: funcția de icoane.

14. Aprindere unghi,accelerare:funcții de icoane.

15. Clapetei de accelerație, fule: funcția de icoane.

16. Date 3:corespunde următoarea pictogramă valoare.ead up display, head up display, head up display, head up display, head up display, head up display, head up display, head up display, head up display, head up display, head up display, head up display, head up display, head up display, head up display, head up display, head up display, head up display, Amintind : 1. Acest HUD HEADUP este doar suport masinile din OBD 2 standard. 2. Dacă încă nu sunt sigur dacă mașina dumneavoastră este OBD 2 sau nu, va rugam sa ne contactati inainte de a cumpara

Pls sa ne spui ce culori, ce ai pentru a afișa,dacă nu vom trimite aleatoriu , datorită Descriere:

Noastre multifuncționale HUD produs este dezvoltat pe baza interfata OBD II si are un bun raport cost-performanță.Acesta este proiectat de adoptarea recentă circuit integrat cu performanță stabilă și are un aspect frumos si elegant.Instalare si reglare de examinare poate fi terminat în termen de 3 minute cu ajutorul unei mai ușoară și mai sigură metodă.

4E Head Up Display pentru parametrii de poziție corespunzătoare:

Acest HUD compatibil doar cu universal OBD II si EOBD interfață, dar incompatibil cu OBD I sau JOBD.

De fapt, OBD II si EOBD aplicat pentru prima dată European și Nord-American de automobile fabricate dupa 2003, și pentru Asia mașinile fabricate, ele au apărut chiar și mai târziu, începând cu anul 2007 .În plus, unele masini, cum ar fi Hummer și Savana, au interfață specială, poate nu este compatibil cu acest produs, și vă sugerăm Q7.

Notă:

Pentru Aceeași Marcă Produse în diferite țări poate cu OBDI sau OBDII, Cumpărătorul poate contacta magazin Auto pentru a confirma port cu OBDII înainte de a comanda.Multumesc Acum am listare unele masini nu se Poate Folosi pentru acest Head up Display, Și sper că puteți să verificați din nou masina ta, dacă acesta este cu OBDII sau UE-OBD înainte de a comanda.Multumesc.

Notă: Dacă ați afla că HUD afișează numai tensiune timp de 30 de secunde și apoi se stinge automat, acest lucru este pentru că interfața nu este OBD II sau EOBD.Deci, îți recomandăm să verifici de două ori dacă interfața este OBD2/EOBD sau nu înainte de cumpărare.Pentru masini vechi, ar trebui să setați dvs. de start tensiune de la 12,8 V, pentru care bateria este prea vechi pentru a oferi 13.2 V tensiune.Viteza HUD display este de 5 km mai repede decât viteza reală implicit din fabrică.Puteți regla fin sau reglați-l în funcție de preferințele personale. 1. Se adaptează automat la modelele auto cu OBD II (Bus Sistem Automat de Diagnosticare) interfață.Verificați dacă are diagnosticare auto mufa de sub volan.

2. Identifica mașina\'s 16-pini mufa de diagnosticare, conectarea la cablu OBD II cu 16 pini priza de diagnosticare dacă are această mufă.

3. Pune non-alunecare pad pe panoul de instrumente, apoi pune HUD pe non-alunecare pad, puteți ajusta unghiul de poziție.

4. Filmul reflectorizant poate fi aplicat pentru poziția înainte de HUD și stick la parbrizul din față, asigurându-se că informațiile, cum ar fi viteza de masina poate fi proiectat la film reflectorizant.

Conținutul pachetului: 1 x Display Head-Up, 1 x Manual de limba engleză, 1 x Cablu OBD II, 1 x Anti-alunecare Mat, 1 x Film Reflectorizant 1 x Suport HUD Consolă :

  • Date de măsurători: Viteza vehiculului,consumul de combustibil,presiune combustibil,live date
  • Tensiune De Lucru: DC9-16V
  • Numele produsului: head up display
  • Proprietăți Speciale 1: Masina hud head display proiector
  • Caracteristici Speciale: KM/h Combustibil Afișează excesul de Viteză, Sistem de Avertizare
  • culoare: Alb, Albastru-Alb, Galben-Alb
  • Tip Display: Digital
  • Tensiune: 12V
  • Numele Modelului: ASH-4E
  • Proprietăți Speciale 2: digital, vitezometru mașină
  • Lățime Produs: 8.5mm
  • Nume De Brand: SAIEOSYU
  • Produs Principiu: Proiector pe Parbriz
  • Dimensiunea Ecranului: 5.5 inch
  • Înălțime Element: 1mm
  • Extern De Certificare De Testare: CCC
  • Tip De Material: Plastic
  • Articol Greutate: 1kg
  • Element De Lungime: 14mm
  • Alte Nume: hud

Etichete: cap hud, pompa pentru tiguan, obd ecran, hud, 06h121026, audi hud, display capul sus, hud obd, dash cam hd wifi, masina proiector.

Scrie o recenzie

Fierbinte 4E 5.5

Fierbinte 4E 5.5" Head Up Display HUD OBD II EOBD Parbriz Proiector Auto-adaptive Combustibil Auto etc Afișarea Parametrului Viteză de Avertizare

Scrie o recenzie

Produse similare