Produs nou

ECG600G ECG 7" Ecran Tactil Digital Elektrokardiograph 6 Canale 12 Duce USB Monitor EKG Imprimantă Termică Software pentru PC

999 Produse

1 978.10lei

-3%

2 060.52lei

Adauga la lista de dorinte

Frecvența de înregistrare: până la 150Hz. 2)în timp Real și de a înregistra în mod continuu în clar și precis de undă ECG și adnotare de caractere(inclusiv plumb marca, sensibilitate, hârtie de viteza si filtru de stat, etc.). 3)Complet-filtru digital design, anti-referință derivă, AC și EMG interferențe. 4)Reglarea de bază în mod automat, pentru a optimiza setările de imprimare și opțional ritm conduce. 5)În modul AUTO, termina înregistrarea apăsând butonul o dată, care îmbunătățește eficiența de lucru. 6)Adoptă digital tehnologie de procesare a semnalului și de a obține de înaltă calitate de undă ECG prin puterea filtru de frecvență, de bază de filtrare și EMG filtru de semnalul ECG. 7)Cu funcții de auto-măsurare, auto-analiză și auto-diagnostic de rutină a parametrilor ECG, ceea ce reduce doctor sarcina și îmbunătățește eficiența de lucru. 8)Traducerea colecție de 12-plumb ECG, multiplica formate de imprimare, inclusiv 2×6+1(ritm duce), 2×6, 3×4, 3×4+1(ritmul de plumb), 4×3, 4×3+1(ritmul de plumb), 6×2, 6×2+1(ritmul de plumb), ritm 2, ritm 3, ritmul de 4,ritmul 5, ritm 6, ritmul 7, canal de înregistrare, etc. 9)Ecran de 3/6/12-plumb ECG, "Conduce" și "Lipsa de hârtie" pe un singur ecran, și cu ECG modul DEMO.Introducere:

ECG600G este un Electrocardiograf care poate colecta 12-plumb ECG a semnalului și de imprimare de undă de imprimare termica a sistemului.Acesta are în, înregistrarea și afișarea de undă ECG în AUTO/Manual mode, măsurare și diagnosticare ECG de undă automat parametrii, determinat pentru "Conduce" și "Lipsa de hârtie", interfață multi-lingvistice, caz gestionare a bazelor de date.

Caracteristici:

1)Adoptă de înaltă rezoluție de imprimare termică a sistemului(8 puncte/mm), nu este nevoie de ajustări.Auto-control și auto-analiză pentru a parametrilor ECG, ECG de undă pot fi înregistrate manual sau automat.Și informații pentru pacient pot fi stocate de către caz de baze de date. 10)Timp de imprimare poate fi setat pentru fiecare 1/2/3/5/10/20/30/60 minute. 11)setarea de Imprimare, inclusiv "de Imprimare și de a salva"(imprimare de undă și de a salva caz), "Print nu save"(numai imprimare de undă, dar nu a salva caz), "Save nici print"(salva numai un caz, dar nu de imprimare de undă). 12)AC/DC, built-in baterie reîncărcabilă litiu și auto-protecție de circuit, și de oprire automata atunci când nu există nici o operație în timpul stabilit. 13)Magazin mai mult de 1000 de cazuri, convenabil pentru caz de revizuire și statistică. 14)Multi-limbi(Chineză, engleză, franceză, spaniolă, turcă, poloneză, italiană, germană, portugheză, Kazahstan, rusia și ucraina) și interfață raport.

Performanță :

Modul de intrare: plutitoare și protecție defibrilare Răspuns în frecvență: 0.05 Hz ~ 150Hz(-3dB~+0.4 dB) CMRR: >60dB, >100dB(add filter) Constanta de timp:≥ 3.2 s Pacientul scurgere de curent:

Hârtie de viteză:

Auto: 5, 6.25, 10, 12.5, 25, 50, 100mm/s, ±5% Ritmul: 5, 6.25, 10, 12.5, 25, 50, 100mm/s, ±5% Manual: 5, 6.25, 10, 12.5, 25, 50, 100mm/s, ±5%

Opțional:(dacă este nevoie Opțional,vă rugăm să ne contactați chat despre asta)

ECG-Sync software+cablu USB Electrozi ECG Geanta Gel conductor Caracteristică fizică Dimensiune: 315mm(L) x 215mm(W) x 92mm(H) Greutate: 1.7 Kg

Pachetul inclus:

1XECG600G ECG 1XLead cablu 1 setXLimb electrod(4BUC) 1 setXChest electrod(6 BUC) 1XData linie de transmisie 1XThermal hârtie de înregistrare 1XPower cablu 1XEarth sârmă 1XUser manual

Plata

1.Acceptam alipay și paypal aici. 2.Toate cardurile de credit si paypal sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW. ★ Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. ★Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. 3.S&H va fi determinată pe baza LIVRA LA adresa,Fiscal și vamal.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile poștale.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Pentru a evita unele probleme inutile, vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a ne informa ce ar trebui să declare valoarea sa înainte de expediere.VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI: S&H NU INCLUDE TAXELE, LOCATL TAXE SAU ORICE ALTE IMPORTUL TAXE.Noi nu suntem responsabili pentru orice cumpărător locația taxelor vamale sau a taxelor la import.

Transport

1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-5 zile lucrătoare după ce vom verifica plata. 2. Noi oferim Codul de Urmărire pentru toate tranzacțiile, acesta va fi adăugat la vânzare înregistrări după trimiterea. 3. Spune-mi te rog adresa ta de curent după plata în termen de 24 de ore; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Funkit.ro adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.

Garanție:

1. Un An Garanție de Producător pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garantie de 6 luni. 2.Dacă cumpărătorul solicită o revenire, atunci când nu există nici o problemă de calitate a elementului a primit,taxele poștale de returnare trebuie să fie plătite de către cumpărător,și poștale pentru elementul nu va fi returnat. 3.Dacă elementul este deteriorat sau defect la sosire,cumpărătorul poate fie solicită o restituire sau de înlocuire,și poștale vor fi plătite de către noi,între timp,elementul trebuie să fie returnate.Notă: A. taxele Vamale nu este nici incluse în elementul de valoare, nici poștale,care ar trebui să fie în responsabilitatea de cumpărători.B.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

  • culoare: ca imagine arată
  • Numărul De Model: ECG600G
  • Origine: China
  • numărul de piste: 12-plumb
  • Tip De Element: Tensiunii Arteriale
  • ECG & EKG Tipul de Mașină: electrocardiograful
  • Material: ABS
  • Dimensiune: 25
  • Numărul De Canale: 6 Canal
  • Model: ECG600G Ecran Tactil ECG
  • Cerere: 6 Canal ECG

Etichete: software pentru pc, ecg monitor, softwar, holter a tensiunii arteriale, c usb memory stick, monitor pc, contec ecg, zosi software pc, holter, stick usb.

Scrie o recenzie

ECG600G ECG 7

ECG600G ECG 7" Ecran Tactil Digital Elektrokardiograph 6 Canale 12 Duce USB Monitor EKG Imprimantă Termică Software pentru PC

Scrie o recenzie

Produse similare