Produs nou

19" x 4.5" a CONDUS Masina a Ferestrei din Spate, Semn Bord Auto Programabil cu LED Defilare de Afișare a mesajelor de Bord Perfect Publicitate de Afaceri Prea

999 Produse

403.68lei

-20%

504.60lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

1. Compatibilitate excelenta: masina de defilare de afișare a mesajelor de bord dispune de LED-uri semn, a căror dimensiune este de aproximativ 19" x 4.5", iar consiliul caracteristici solide din aliaj de aluminiu de locuințe.Puteți trimite mesaje prin intermediul WIFI.Program de mesaje prin intermediul smartphone.Conexiune Wi-Fi prin intermediul Aplicații pentru iPhone și Android pentru a actualiza mesajul (doar scana codul pentru a descărca aplicația).

2. Afișaj clar: În aer liber 7-culoare LED-uri semn caracteristici tehnologie SMD, moduri de aranjare poate fi schimbat în mod liber, DESCHIS pe verticală, verticale cu LED-uri SEMN, orizontale LED DISPLAY, etc. 7-culoare LED-uri semn are o densitate punct de P 1.3 (dot pitch 1,3 mm) și un afișaj cu rezoluție de 160 x 32 puncte.

3. Consum redus de Energie: masina de defilare de afișare a mesajelor de bord oferă o eficiență energetică ridicată.Și caracteristici de înaltă calitate, chips-uri, mult timp de așteptare.Și programabile cu LED-uri semn poate face semne CONDUS mai atractiv și la un cost mai mic.Și caracteristici de înaltă calitate, chips-uri, cupru pur dublu condensatoare, viață lungă și de înaltă luminozitate.

4. DIY Desen: Dacă imaginile existente nu satisface nevoile dvs., aveți nevoie doar de a crea propriile GIF animat sau o imagine pentru ecran unic.Și programabile cu LED-uri semn conține diferite fonturi și culori de fundal.

5. O gamă largă de Aplicații: programabil cu LED-uri semn este potrivit pentru mall-uri, supermarket-uri, baruri, bijuterii contoare, personalul de vânzări, etc. Și este de asemenea potrivit pentru hotel primitor, companii, expoziții, cluburi de noapte, cinematografe, hoteluri și alte locuri publice.Și-l poate ajuta anunțurile atrage atenția pe scară largă în diverse locuri publice.Continuă lumini intermitente poate îmbunătăți în mod eficient oamenii de efecte vizuale.

Caietul de sarcini:

Material: aliaj de aluminiu

potrivit pentru Android / iOS

Pixel: 160x32 puncte

Dimensiune: aproximativ 49.5*11cm/19.49*4.33 în

Tensiune: 12V

Putere nominală: 30w

Alimentare modul: incarcator auto

Lungime cablu de alimentare: 5m

Editare de sprijin formate: JPG, GIF, text

Display kleur: RGB 7 kleur

Greutate: aproximativ 710g

Stimulare Lista:

1 x Masina cu LED-uri de Afișare

2 x Titularul de Fraier

  • Caracteristică: programabile cu LED-uri semn
  • type1: Masina cu LED-uri de Afișare
  • Alimentare modul: Încărcător De Mașină
  • Cerere: Universal
  • Tensiune: 12V
  • Dimensiune: about 49.5x11cm
  • Material: Aliaj De Aluminiu
  • Tip De Element: Bine Ati Venit Lumina
  • Tip: Masina Semn de Control de la Distanță engleză display Bord

Etichete: angel perna, led-uri auto semn, masina de afișare emoji, masina semn mesaj, bord cu led-uri semn, bar semn de lumină, led-uri auto fereastră de el, bord display led, 8 smd, led-uri auto message board.

Scrie o recenzie

19

19" x 4.5" a CONDUS Masina a Ferestrei din Spate, Semn Bord Auto Programabil cu LED Defilare de Afișare a mesajelor de Bord Perfect Publicitate de Afaceri Prea

Scrie o recenzie

Produse similare