Produs nou

Kllisre DDR3 8GB 4GB de Memorie 1600Mhz 1333MHz 240pin 1.5 V Desktop ram dimm

999 Produse

60.08lei

-17%

73.25lei

Adauga la lista de dorinte

Kllisre DDR3 8GB 4GB de Memorie 1600 sau 1333 240pin 1.5 V Desktop ram dimm

Fiecare KLLISRE memorie prin diverse tipuri de testare manuală, face produsul pot fi utilizate în diferite medii de aplicații,să fie în măsură să ofere utilizatorilor cu atât de înaltă performanță și stabilitate ridicată a calculatorului experiență.

Dacă este utilizator general, jucătorii, sau amatorii de calculator, se pot simți KLLISRE memorie aduce îmbunătățire a performanței pentru calculator Producție Descriere 4GB sau 8GB DDR3 1333 si 1600MHz (față-verso 16 cip) Original Chip pentru HY SEC ELP MIC.... 240Pins, Desktop-ul de Memorie Dual Channel cu Suport de 1,5 V,1333=CL9 1600=CL11 Unbuffered, Non-ECC, si Non-Înregistrate Garanție de 3 Ani Sfat: XP recunoaștere este de aproximativ 3GB si Win 7 pe 32 de biți este în apropiere 2.26-3.5 GB NOTĂ: A. ....Pentru Intel / Pentru TOATE adica pot compatibil cu placa de baza.B. ....Pentru AMD înseamnă că nu poți compatibil cu placa de baza Intel .pentru platforma AMD memorie dedicată.Socket AM3 placa de baza este determinată și, Socket AM3 + CPU socket poate fi compatibil.Pentru acest link-ul de memorie, dacă aveți nevoie de memorie cu radiator, pls alege " radiator ", atunci va vom trimite radiatorul de memorie pentru tine. 1.Trei ani de garanție 2.Nou nout cu cutie 3. Fabrica complet testat cu o calitate stabilă 4. În stoc pentru livrare rapida asigurați-5.transport gratuit(cu pista numărul) Nou nout cu cutie 4GB DDR3 8GB 1333 la 1600 de calculator memoria ram pentru desktop 16chips, fiecare parte 8chips,dublă față-verso.Consumul de masă cu preț accesibil pentru a bucurați-vă de brand international experiență de calitate Stricte de calitate,standarde internaționale de Înaltă stabilitate 100% mai multe etape de testare are o performanță remarcabilă și extrem de eficiente compatibilitate Perfecta Kllisre de memorie este remarcabilă stabilitate compatibil pe fiecare mare faimosul brand placa de baza de teste de compatibilitate,puternic compatibilitate,stabilitate mare.Calitate excelentă, Toate modulele sunt testate la fiecare etapă de producție pentru a asigura cea mai bună calitate Kllisre numai selectează cea mai bună calitate cipurile DRAM în industria de Certificare de Calificare CE FCC ROHS

De ce este BIOS-ul meu sau program de diagnosticare (cum ar fi CPU-Z) arată că memoria mea se execută la jumătate frecvența?

BIOS-ul sau de diagnosticare program, de obicei, rapoarte de autobuz de memorie frecvență, care este jumătate din frecvența de tip DDR memorie.DDR (Double data Rate) rata de date oferă de două ori mai frecventa bus memorie.Prin urmare, dacă autobuzul de memorie de viteză este de 800MHz și utilizați DDR3-1600 memorie, RAM-ul este rulează la viteza corectă.

O varietate de versiuni și culori De calitate și compatibilitate de memorie ram nu se va schimba în funcție de aspectul 1:Preț Competitiv:compania noastra este angajat la un calculator, periferice, accesorii vanzari de produse, avem cel mai competitiv Preț. 2:One-Stop Shopping: Noi oferim toate Tipurile de tipuri de memorie. 3:servicii Profesionale: Avem o echipă profesionistă și eficientă a fluxului de lucru, care ne oferă cele mai bune servicii pentru clienții noștri. 4:Testat înainte de expediere; Siguranța de ambalare caseta 5:memorie au trei ani garantie FQA: Lat și Îngust Largi și înguste nu afectează utilizare RAM.Toate produsele sunt trimise pe baza lotului de fabrica , late și înguste nu pot fi specificate.Numărul de Jetoane pe Numărul de chips-uri nu afectează utilizare ram , nu pot fi specificate ,trimis bazează pe lot de fabrica .Chips-uri, chips-uri din produsele sale sunt selectate de bună calitate chips-uri de companii din întreaga lume .(exemplu:HY,SEC,MIC,ELP....) Afișaj Color și lumină a trage va afecta culoarea produselor, imagini numai pentru referință, obiectul nostru de produse disponibile Aspectul Produselor poze numai pentru referință, obiectul nostru de produse disponibile Pachetului Rupt Timp de transport maritim internațional se va deteriora și se pisează pachetului , dacă ați găsit acolo este despachetarea semne,vă rugăm să nu semneze .Ambalajul exterior în stare bună, dar produsul pachetul de vânzare cu amănuntul prin extrudare deformare, dar nu afectează utilizarea produsului, este normal.Instalarea Cumpărătorii trebuie să aibă DIY abilitate, cum ar fi instalarea sistemului de operare pentru a evita problemele de instalare.

  • starea: Nou in Cutie
  • Origine: NC(de Origine)
  • Frecvența: 1333MHz
  • Tip: DDR3
  • Pachet: Da
  • Secvență: 1600MHz=11-11-11-28
  • Frecventa Memoriei: 1600 MHz
  • Valoarea de CL: 1600MHz=CL11
  • Element Stare: Noi
  • Timp De Garanție: Trei ani
  • Forma Combinație: Single
  • Răcire Fin: No
  • Nume De Brand: Kllisre
  • Tensiune De Memorie: 1.5 V
  • Numărul De Model: 4GB / 8GB
  • Tip De Interfață: 240pin
  • Cerere: Desktop
  • Funcția: NON-ECC

Etichete: 4 GB DDR3, ecc reg, 1 ram ddr3, memorie ddr3 de 16 gb, gama adob photoshop, memoria ram, ddr3 memorie ram, memoris ram ddr3 de 8 gb, ram ddr4, 6 ram ddr4.

Scrie o recenzie

Kllisre DDR3 8GB 4GB de Memorie 1600Mhz 1333MHz 240pin 1.5 V Desktop ram dimm

Kllisre DDR3 8GB 4GB de Memorie 1600Mhz 1333MHz 240pin 1.5 V Desktop ram dimm

Scrie o recenzie

Produse similare