Produs nou

CustPrint 3x5 Metri Martini Racing Flag 100D Poliester Digitale de Imprimare Banner Pavilion

999 Produse

29.32lei

Adauga la lista de dorinte

Bine Ati Venit La Magazinul Meu

Suntem un producător specializat în steaguri și bannere produse cu mulți ani de experiență.Design personalizat de servicii ar putea fi furnizate în conformitate cu cerințele dumneavoastră speciale, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cu privire la detalii.Descriere

Dimensiune: 3ft*5ft/90cm*150cm

Material: Poliester

Pachet: 1buc/opp sac

Notificare

1. Culoare Nepotrivire: Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc.

2. Dimensiunea de eroare: ± 3 cm.Plată 1. Alipay, West Union, Moneybookers, Qiwi Wallet, Escrow, și toate Card de Credit majore sunt acceptabile.Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.

2. Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Funkit.ro, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.Pls nu ezitați să cumpere.

Transport

1. Pls m ake sigur adresa/nume/post cod este corect și complet, înainte de a plăti.Ne rezervam dreptul de a percepe taxa de transport pentru undeliverable din cauza greșit detalii de transport maritim.

2. Prețul nostru & taxa de livrare nu include taxele, TVA sau alte taxe.Cumpărătorul este responsabil pentru vămuirea mărfurilor.

3. Vom aranja livrare în termen de 5 zile după ce a primit plata.Timpul de livrare în timpul Vacanței (Chineză Anul Nou, sărbători Naționale etc.) ar fi mai mult decât de obicei timp.

4. Numărul de urmărire este disponibil după expediate - China Post Obișnuit Pachet Mic Excluse.Timpul de tranzit este în funcție de mod de transport maritim/destinație/de alți factori.În mod normal, mărfurile pot ajunge la tine în 5-35 zile lucrătoare.Dacă ai nevoie de o livrare specială (EMS, FEDEX, DHL, etc), vă rugăm să ne contactați în legătură cu rata de transport maritim înainte de a plăti.

Garanția Noastră

De rambursare și de înlocuire este disponibil pentru elementele problemei.Vă rugăm să informați detaliat motivele și să ia fotografii clare la noi în termen de 7 zile după ce ați primit-o, vom emite o înlocuire sau de restituire, în funcție de probleme.De asemenea, în cazul în care elementele nu pot ajunge la tine în termen de 90 de zile, va vom oferi o rambursare completă.Feedback-ul feedback-ul Dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi.Se va lua doar 1 minut.Dacă aveți orice problemă cu produsul și serviciul nostru, pls nu ezitați să ne contactați în primul rând.Vă mulțumesc!

  • Nume De Brand: CustPrint
  • Steaguri Si Bannere Material: Poliester
  • Catarg Material: NU sunt Incluse
  • Tesatura: Poliester
  • Stil: Zbor
  • Tip: TIPĂRITE
  • Numărul De Model: NBR04
  • Utilizare: Publicitate, Decor, Promation, Sport și așa mai departe

Etichete: aluminiu poloneză, anime banner, steagul camion, steagul triunghi, masina de pavilion, steagul mândrie, jersey fly racing, pahar martini, ancora decor, brand pavilion.

Scrie o recenzie

CustPrint 3x5 Metri Martini Racing Flag 100D Poliester Digitale de Imprimare Banner Pavilion

CustPrint 3x5 Metri Martini Racing Flag 100D Poliester Digitale de Imprimare Banner Pavilion

Scrie o recenzie

Produse similare