Produs nou

WD hard disk PCB 800022+800065+800066+800077+810011 debloca PCB bord Decripta PCB suporturi PC3000

999 Produse

408.80lei

Adauga la lista de dorinte

Vă Rugăm Să Rețineți:

1.Aceste placi sunt utilizate, placa de circuit componente care nu se încadrează, interfața nu au rupt.

2. Toate PCB au fost testate înainte de expediere.Daca PCB-ul este defect în timpul transportului, vă rugăm să ne informați imediat după ce a primit-o.

3. Dacă nu sunteți sigur PCB este compatibil cu HDD-ul tau sau nu.Vă rugăm să ne contactați

Înlocuirea PCB numai poate rezolva problema, care este cauzată de PCB defect si HDD eșecurile nu sunt întotdeauna cauzate de PCB defect.Acest PCB nu este garantat pentru a repara HDD-ul tau.

Observații: Dacă HDD-ul de firmware, data cod și codul de site-ul este diferit.Puteți schimba chip-ul BIOS de la original PCB pentru înlocuirea PCB, pentru a face înlocuirea PCB compatibil cu HDD-ul tau.

Dacă aveți nevoie de ajutorul nostru pentru a schimba chip-ul BIOS de pe PCB, vă rugăm să ne contactați.Multumesc.

Atenție: Înlocuirea PCB numai poate rezolva problema, care este cauzată de PCB defect.Daca HDD-având următoarea problemă.

Simptomele de insuficiență:

Unitatea va porni în mod normal (nu ticaie zgomote, erori etc), dar nu va fi recunoscută de calculator

Unitatea va porni în mod normal și să fie recunoscut corect, dar va raporta o dimensiune de 0 bytes

Unitatea va porni dar raportul SMART erori la boot

Înlocuirea PCB nu pot rezolva problema de mai sus.Aceste problemă este cauzată de HDD firmware corupt.

Returnare Și Rambursare Si Schimba Dtails:

1. Excelent testat cu garantie de 90 de zile. 2. Cumpărător și Vânzător sta fiecare parte costul de transport maritim pentru schimbul daca placa de baza probleme de la vânzător.Cumpărătorul plătește pentru un plus costul de transport maritim dacă schimb un alt model.

3. Accepta restituire în cazul în care placa de baza probleme de vânzător,dar cumparatorul suporta costul de transport maritim.

4. Nerezonabile obligația de restituire a & cumpărătorul a achiziționat modelul greșit.Numai ramburseze 80% din comanda de achiziție.Daca placa de baza a fost deteriorat .Ne refuza restituirea și, de asemenea, suntem vă rugăm să comunice cu cumpărătorul pentru soluții.

5. Revenind element ar trebui să fie furnizate de urmărire numărul și mai bine să fie primite în termen de Garanție.Atenție: nu se accepta disputa fără comunicații.feedback: 1.Dacă pre-vânzare și pre-după, dacă aveți orice întrebări,puteți prin E-mail, MSN sau chat-ul on-line să ne contactați,

Vom prompt răspunde la întrebarea dumneavoastră . 2:depindem de satisfacție a clienților de a reusi , prin Urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi ! 3:Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii ,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul bun ,vă mulțumesc anticipat !

  • Nume De Brand: Yealanno
  • Certificare: CE
  • Tip: Industriale, Accesorii Pentru Calculator
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: nailon pcb, logic pro, pc3000, 1tb ssd, titularul pcb, hdd-ul pcb-ului wd, n480, wd, wd my cloud, mini ssd-ul usb.

Scrie o recenzie

WD hard disk PCB 800022+800065+800066+800077+810011 debloca PCB bord Decripta PCB suporturi PC3000

WD hard disk PCB 800022+800065+800066+800077+810011 debloca PCB bord Decripta PCB suporturi PC3000

Scrie o recenzie

Produse similare