Produs nou

Yaapeet Canapea Capac Detașabil Câine De Companie Copil Saltea Fotoliu Mobilier Protector Lavabil Cotiera Canapea Huse Huse 1/2/3 Scaun

999 Produse

61.15lei

-22%

78.42lei

Adauga la lista de dorinte

Yaapeet Canapea Capac Detașabil Câine De Companie Copil Saltea Fotoliu Mobilier Protector Lavabil Cotiera Canapea Huse Huse 1/2/3 Scaun

Caracteristici:

1. Selectate material de calitate,canapea și confortabil,de înaltă elastic,respirabil,rezistent

2. Este confectionat din material elastic,se potriveste perfect pentru cele mai canapea

3. Reactive de imprimare tehnologie de vopsire,sănătos și ecologic,nu este ușor să se estompeze

4. Ușor de instalat și de split,la doar capacul canapea, și introduce spuma baruri în canapea decalaj,rândul său, canapea vechi într-unul nou, în câteva minute.

5. Proteja canapea de pete,parul de animale,daune și praf

6. Disponibil în 3sizes,multe culori opțional

7. Potrivit pentru casa,hotel și de birou și orice nevoie canapea loc

Caietul de sarcini:

Material:100% Poliester

Model:Modern

Dimensiuni:

Singur scaun canapea coperta: potrivit pentru canapea de dimensiuni 55-195 cm

Dublu-canapea scaun coperta: potrivit pentru canapea de dimensiuni 130-195 cm

Trei canapea scaun coperta: potrivit pentru canapea dimensiunea de 190 196 cm

Aplicabile canapea : Canapea extensibilă, un Singur scaun Canapea, Dublu-Canapea scaun, Trei Canapea scaun

Tip : Canapea Prosop, Canapea Spătarul Prosop, Canapea Cotiera Prosop, Canapea Acoperi

Vă rugăm măsura canapea include cotiera,apoi alegeți dimensiunea,dacă nu-l măsoare,canapea, acoperirea va fi mai mică decât canapea.

Pachetul Include:1 buc canapea acoperi

Vă Rugăm Să Rețineți:

1. Vă rugăm măsura canapea include cotiera,apoi alegeți dimensiunea,dacă nu-l măsoare,canapea, acoperirea va fi mai mică decât canapea.

2. Manual de măsurare eroare de 1-3cm este admisibilă,diferite țări au diferite dimensiuni,vă rugăm să verificați înainte de a cumpăra.

3. Din cauza transportului pe distanțe lungi problemă,produsul va fi un pic ori,poate, nu atât de plat ca imagine ,dar doza nu afectează de utilizat.

4. Având în vedere că diferența între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam ca modelul este același așa cum se arată în fotografii.Care nu-ți poți alege, de la culoare buton,vă rugăm să ne contactați.

Livrare: 1. Transport la nivel mondial. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil.Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Timp de livrare: Politica de Garanție: oferim 100% Satisfacție de Garantare pentru toți clienții noștri.Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea de elemente.Noi vă va ajuta să rezolve orice probleme.Elemente ar trebui să fie returnate în starea sa originală prin e-mail cu un număr de urmărire.Contactați-Ne & Feedback: 1. Dacă aveți întrebări și / sau întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau on-line, Vom fi fericiți să vă ajutăm și să depună eforturi pentru a obține înapoi la tine în termen de 24 de ore; 2. Satisfactia ta, urmărirea noastră.Vom lăsa feedback-ul pozitiv de la toate cumpărător atunci când ordinul a terminat.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să nu uitați să lăsați-ne feedback-ul pozitiv și 5 scor de rating; 3. Dacă sunteți nemulțumit cu ea, vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi negativ sau neutru sau scor 1 sau 2.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva totul pentru satisfactia ta și de a face experiența dumneavoastră de cumpărături plăcută aici.

  • Stil: Jacquard
  • Nume De Brand: Yaapeet
  • Producție: Combinație Kit
  • Aplicabile Canapea: Canapea Extensibilă
  • Material: 100% Poliester
  • model: TIPĂRITE
  • Model Tip: Carouri
  • Numărul De Model: DR91905
  • Dimensiune: all

Etichete: mingea canapea, scaun piscină, carpetă acopere copil, jacquard canapea acoperitoare, fotoliu canapea acoperi, canapea mobilier, canapea acoperi fata, catelus canapea, cupa capac copil, sac de fasole.

Scrie o recenzie

Yaapeet Canapea Capac Detașabil Câine De Companie Copil Saltea Fotoliu Mobilier Protector Lavabil Cotiera Canapea Huse Huse 1/2/3 Scaun

Yaapeet Canapea Capac Detașabil Câine De Companie Copil Saltea Fotoliu Mobilier Protector Lavabil Cotiera Canapea Huse Huse 1/2/3 Scaun

Scrie o recenzie

Produse similare