Produs nou

USB Lampă Oglindă parasolar 5V Cosmetice Lumina LED-Masa de toaleta Dormitor Senzor de Mișcare Machiaj Lampa LED Flexibil Lumina 0.5 1 2 4 5 M

999 Produse

20.81lei

-25%

27.75lei

Adauga la lista de dorinte

W ine v-am găsit să cumpere de Înaltă calitate Senzor de Mișcare Oglindă de Machiaj Lumină de Garanție pentru 2 ani!!! Atât timp cât produsul nu este făcut de om deteriorat, trimite-l înapoi.Vom verifica și să verifice dacă e natural deteriorat.Produsul nostru are doi ani de garanție.

Instrucțiuni de Utilizare

Butonul 1: Apăsați o dată: lumină roșie, oglinda de machiaj, lumina mereu lumina pe modul, nu lumina.Apăsați de două ori: verde, lumina, soarele modul.Apăsați de 3 ori: cu lumina albastra, modul moon.Apăsați de 4 ori: oglinda de machiaj, lumina.

Butonul 2:

Apăsați timp de 1 secundă, oglinda de machiaj, lumina poate fără trepte de reglaj.Trei Moduri: Întotdeauna Modul de Lumină și de Detectare Mode (Modul de Soare, Luna Mode) · Întotdeauna Modul de Lumină , oglinda de machiaj, lumina este întotdeauna pe, și de detectare modul este dezactivat.Cu mare precizie lumina tehnologia de control, senzorul este afectat de lumina ambientală. · "Soare" Modul de lucru pentru 24 de ore, toată ziua, nu sunt afectate de lumina.Atunci când produsul de detectare de mișcare umană, se va auto aprinde.

· "Luna" Modul , se va lucra numai la întuneric.Atunci când produsul de detectare de mișcare umană, se va auto aprinde.

Avantaje:

* Vanitatea stil hollywood led-uri de lumină oglindă, cel mai nou design, versiune avansată, mai frumos și mai convenabil. * Port USB, sursa de alimentare poate fi conectat prin USB în mai multe moduri, cum ar fi laptop, banca de putere, priza, deci este foarte convenabil atunci când se utilizează. * Ajustare luminozitate, luminozitatea poate fi reglată de la luminos la întunecat, de la întuneric la luminos, în funcție de nevoie de dumneavoastră. * DC 5V tensiune de Intrare, în condiții de siguranță pentru a utiliza. * Bun efect de răcire, economisirea de energie, durată lungă de viață. * Lumina moale, de înaltă eficiență luminoasă, fără căldură, radiații, nu flicker, fără pete, de protecție a ochilor, oferind un iluminat profesionale pentru machiaj. * Poate fi folosit pentru machiaj, lumina de umplere, decorare, oglindă, lampă de decorare, decorare etapa de lampă, cabinet lampă de decorare studio decor lampă și așa mai departe. * Să fie potrivit pentru Nunta, Petrecere de Aniversare Ziua Îndrăgostiților și alte festivaluri.Caracteristici:

* Stratul exterior al oglindă de machiaj lumină este transparent, clar și neted.Este preferabil ecologice de înaltă transparență latex, plastic izolant, factor de transmisie luminoasă ridicată, flexibilitate puternic și mai sigur.Proprietățile materialului din cauciuc moale face lampa centura de flexibil și poate fi îndoit, de pliat și rana, care cu ușurință prezintă curge liniar lumina art.

* 3M față-verso bandă pe partea din spate a lămpii centura poate fi direct și rapid lipite.

* Redare superioară a culorilor chip de LED-uri, selectați de înaltă calitate 2835SMD chip de LED-uri, redare superioară a culorilor, luminozitate scăzută degradare, durabil.

* Anti-mort margele de proiectare, o lampă cu LED șirag de mărgele nu este luminos, alte margele lampa sunt iluminate în mod normal, neafectat.

* Complet sigilat și impermeabil tehnologie, acesta poate fi utilizat într-o varietate de medii, mai sigur și mai durabil.

* Siguranța bază de cupru sârmă, conductivitate electrică bună, disiparea căldurii rapid, stabil și sigur.

* Intim croitorie linii pentru a satisface lungime doriți, puteți aranja ideile dvs. după cum doriți.

Parametrii de: * Nume Produs: Senzor de Mișcare CONDUS Oglindă de Machiaj Lumină * Material: PC * Tensiune de Intrare: DC5V * Impermeabil: Da (IP65) * Distanta de Detectare : 0 - 5 m * Tip LED: SMD 2835 * Culoare Lumină: Alb Cald / Alb Rece * Temperatura de Culoare: Alb (6000K-6500K); Alb Cald( 2700K-3500K) * Plug: Port USB * Lungime: 50cm / 1m / 2m / 3m / 4m / 5m * Generarea de Energie : Mișcare

* Beam Unghi: 180 de grade

* Utilizare: cu 3M adeziv puternic de hârtie pe partea din spate, acesta poate fi ușor lipite

* Estompat: Trei Luminozitate Reglabilă Pachet:

O: 1 x USB Senzor de Mișcare CONDUS Oglindă de Machiaj Lumina Feedback-ul: 1. Succesul nostru depinde de satisfactia ta, prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. 2. Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Multumesc!!! 3. Dacă vă satisface, vă rugăm să ne lăsați feedback pozitiv de cinci stele; dacă nu te satisface, vă rugăm să ne contactați înainte de a ne da orice neutru, feedback-ul negativ sau dispută deschisă, noi va oferim cele mai bune noastre de serviciu până când vă satisface.

  • Feature3: Suporta mai multe conexiuni de alimentare
  • Cantitatea de led-uri: 30/60/120/180/240/300leds
  • LED Vanitatea de Lumină Lungime Bandă: 50cm /1m /2m /3m /4m /5m
  • Emițătoare de culoare: Alb Cald/Alb
  • Facilitate4: 360 de grade de rotație în scădere sârmă
  • Numărul De Model: Senzor De Mișcare Oglindă De Machiaj Vanitatea Lumina
  • Feature2: 3M-Bandă
  • Feature1: 3 luminozitate reglabilă
  • Feature5: senzor de mișcare
  • Tensiune: 5V
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: CanLing
  • Certificare: CCC
  • Este Estompat: Da
  • Plug Type: USB Plug
  • Material: PVC
  • Generarea De Energie: mișcare

Etichete: senzor de mișcare, machiaj scaun, msata pcie, lampa de pe oglinda, senzor de miscare lampi, lampa de birou, m.2 șurub kit, abajur mesa, 3540m, lumini senzor de mișcare.

Scrie o recenzie

USB Lampă Oglindă parasolar 5V Cosmetice Lumina LED-Masa de toaleta Dormitor Senzor de Mișcare Machiaj Lampa LED Flexibil Lumina 0.5 1 2 4 5 M

USB Lampă Oglindă parasolar 5V Cosmetice Lumina LED-Masa de toaleta Dormitor Senzor de Mișcare Machiaj Lampa LED Flexibil Lumina 0.5 1 2 4 5 M

Scrie o recenzie

Produse similare