Produs nou

Cuplu Vibrator pentru Penis Stimularea Clitorisului Jucarii Sexuale Vibratoare,fără Fir de Control de la Distanță Stimulator Clitoris Masaj,Sex shop

999 Produse

87.58lei

-50%

178.72lei

Adauga la lista de dorinte

Despre Produse:

1 -------- U-deschidere în formă de design-Acest U în formă de inel pentru penis vibrator vă permite să poarte cu ușurință și se întind pe penis și testicule de rădăcini.În interiorul inelului a ridicat non-alunecare de linii pentru a spori stimul și de a maximiza bucuria de solo sau de cuplu.

2 --------- 9 moduri de vibrație-avansat sistem de putere creează o varietate de placere sexuala pentru tine.Atunci când inel de penis inconjoara penisul, doi stimul puncte odihni confortabil pe fata clitorisul pentru incredibil de partajare distractiv.

3 ---------- fără Fir de control de la distanță-remote control poate ajunge la o distanță de 10 metri!Da control de la distanță pentru partenerul tau, doamne!Brusc stimuli răsuci degetele de la picioare și du-te la un restaurant sau la parc pentru a explora mai multe aventuri incitante!

4 --------- silicon de Înaltă calitate-Adorime penis inel este realizat din silicon medical, care este sigur pentru organismul uman și prietenos cu pielea.În plus, aspectul elegant al cuplului vibrator nu este doar 100% rezistent la apa, dar, de asemenea, ușor de curățat.

5 ---------- în condiții de Siguranță magnetic de încărcare-cutia vine cu un convenabil cablu USB pentru bucurie fără sfârșit.Este nevoie de aproximativ 1,5 ore pentru a încărca folosind incluse magnetic USB încărcător.

Despre garantie :

Dacă elementul nu corespund descrierii sau sunt defecte, o rambursare completă va fi dat. (Nu ezitati sa dau comentarii rău sau neutru comentarii, vă rugăm să contactați serviciul clienți, în timp, credem că schimbul va permite să obțineți rezultate mai bune.)

despre acel produs

Toate produsele sunt 100% noi, disponibil și atent verificate inainte de livrare.

Toate produsele sunt realizate medicale, materiale de calitate, 100% în condiții de siguranță și inofensiv pentru organism.

Despre livrare

Va vom trimite comanda in termen de 5 zile lucrătoare.Timpul de livrare variază în funcție de țară și vor fi afectate de vreme, de sărbătorile legale și de alți factori.Dacă nu ați primit comanda la timp, vă rugăm să ne contactați.

Ce ar trebui să fac dacă am întâlni o problemă de produs?

Vă rugăm să folosiți acest produs în conformitate cu manualul produsului.Dacă nu este încă disponibil, vă rugăm să contactați serviciul clienți la timp.Vă rugăm să nu deschideți orice dispute.Credem că comunicarea efectul este mult mai bine.

Despre orele de lucru

Datorită diferenței de timp, va exista o întârziere în comunicare, dar mesajul va fi răspuns în termen de o zi lucrătoare.vă rugăm să așteptați cu răbdare.

desigur

Ne tratăm clienții ca și prietenii noștri.Sperăm că puteți cumpăra mai multă fericire la noi și vă faceți griji mai puțin.Sprijinul dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, vă rugăm să nu uitați să ne lăsați un 5 stele, comentariu.

  • Tip De Element: Vibratoare
  • Obscene Imagine: No
  • Nivel rezistent la apa: IPX 7 impermeabil
  • Metoda De Încărcare: USB de Încărcare
  • Dimensiune: 77mm*68mm
  • Pachet: Confidențialitate pachet
  • Numărul De Model: IUHJIOU
  • Caracteristicile Produsului: Inel Pentru Penis
  • Material: Silicon
  • Sugestiv Sexual: No
  • Mărfuri De Certificare A Calității: 3C
  • Zgomot: Mai puțin de 40 dB
  • Modul De Vibrație: 9 moduri de vibrație
  • Nume De Brand: WOWYES
  • Tip: G-Spot
  • Material produs: Piele-friendly silicon

Etichete: omul bdsm, fidget, al meu jucării sexuale, sex gay, jucărie sexuală, anal, vibrat, sex, anal plug, de sex masculin masturb.

Scrie o recenzie

Cuplu Vibrator pentru Penis Stimularea Clitorisului Jucarii Sexuale Vibratoare,fără Fir de Control de la Distanță Stimulator Clitoris Masaj,Sex shop

Cuplu Vibrator pentru Penis Stimularea Clitorisului Jucarii Sexuale Vibratoare,fără Fir de Control de la Distanță Stimulator Clitoris Masaj,Sex shop

Scrie o recenzie

Produse similare