Produs nou

2002 20X2 202 USB VFD Display LCD Modul Ecran USB2LCD suport LCD Smartie & AIDA64 pentru PC DIY

999 Produse

227.07lei

Adauga la lista de dorinte

* Interfata USB computer LCD informații de monitorizare panoul de HTPC este un bun ajutor. * Căutarea de bine și practice.MOD Daren Calculator master HD entuziaști merită să aibă.

* Verificați CPU utilizare în orice moment.Verificați memorie de utilizare în orice moment.

* Verificați în timp real a traficului de rețea, în orice moment, în timp real, viteza de rețea, și mai mult.

* Atâta timp cât calculatorul dvs. are un port USB, plug-in pe panoul monitor pentru a afișa următoarele informații:

* Informații Hardware -------- frecvența PROCESORULUI, capacitatea memoriei, capacitatea hard disk, memorie PROCESOR si hard disk de utilizare și afișaj inactiv, bara de stare afișează efect

* Informații Audio -------- suport pentru o varietate de informații pe WINAMP player de muzică, progresul în timp, formatul de compresie, forma de undă efecte, etc.

* Ceas de afișare --- suport pentru mai multe fonturi, mai multe moduri, efectul timp de afișare sistem

* Informații de joc -------- poate afișa informații despre server, cum ar fi CS CUTREMUR

* Informații de rețea-------- NIC Model de Adresa IP a Încărca și Descărca de Viteză de e-Mail de Știri On-line Timp Cu instalarea de alte software-ul, puteți afișa, de asemenea, numărul de rotații a ventilatorului.Temperatura PROCESORULUI poate fi de asemenea setat pentru informațiile afișate efect funcție.Puteți seta mai multe grupuri de afișare content.By setarea de rotație a afișa conținut, aveți posibilitatea de a controla timpul de comutare între fiecare grup de conținut. , stop, etc. puteți controla, de asemenea, alte operațiuni prin intermediul comenzilor.

Shenzhen Surenoo Technology Co., Ltd.este un profesionist furnizor de afișare din 2005, compania are propria sa marcă " Surenoo Display ", dedicat LCD industrie de peste 10 ani, furnizarea de servicii pentru numeroase interne și externe eBay și Alixpress cumpărători și companii.După mai mult de zece ani de dezvoltare, a câștigat treptat recunoaștere și recunoașterea de clienții interne și externe.Compania are o linie de produse bogat.Designerii companiei sunt compuse dintr-un grup cu experiență și profesioniști cu experiență, care poate oferi clientilor cu rapid, de înaltă calitate, soluții de proiectare și meticulos de suport tehnic.

În iunie 2019, ne-am alăturat Alibaba China Furnizor de Aur Certificate de Membru, iar noi va oferim servicii profesionale pentru clienții noștri cu mai avantajos LCD produs de resurse.

Fabrica

Certificat

Noi sprijinim următoarele metode de plată.

Putem Furniza Airmail Transport maritim și de Transport maritim Expres pentru a vă ajuta pentru a salva de cost după cum urmează.

1. Airmail Transport (20-60 zile lucrătoare)

Funkit.ro Standard de Transport maritim, China Post, Hong Kong Post, Singapore Post, Malaezia Post, Turcia Post, Olanda Post, Swiss Post, DHL eCommerce, ......

2. ePacket de Transport (15-30 zile lucrătoare)

China Post ePacket, Olanda Post ePacket, Swiss Post ePacket, ......

3. Special_Line Express (5-10 zile lucrătoare)

4. Comercial Express (3-8 zile lucratoare)

  • Rezoluție: 20*02
  • Nume De Brand: SURENOO
  • Modul De Afișare: NC
  • Numărul De Model: SVC2002E
  • Tip: vfd

Etichete: lcd mici, hp pc-ul de afișare, ci modul tv card francesat, ssd1306 alb, arduino display lcd, 1 inch lcd display, LCD, card grafic, 2004 display, aida64.

Scrie o recenzie

2002 20X2 202 USB VFD Display LCD Modul Ecran USB2LCD suport LCD Smartie & AIDA64 pentru PC DIY

2002 20X2 202 USB VFD Display LCD Modul Ecran USB2LCD suport LCD Smartie & AIDA64 pentru PC DIY

Scrie o recenzie

Produse similare