Produs nou

Rezistent la apa Mănușă Toate Degetele Touchscreen Nailon Fermoar Cald Puf Impermeabil Sporturi de Iarnă, Ciclism, Alpinism Mănuși pentru Bărbați

999 Produse

33.03lei

-24%

44.02lei

Adauga la lista de dorinte

Moale și cald puf este adăugat la interiorul produsului, făcându-l foarte confortabil de purtat.Acest produs este adecvat în special pentru iarna rece medii și poate rezista la temperaturi de îngheț

Caracteristici:

Suprafața acest produs este un de înaltă densitate material de nailon, care este rezistent la apa, praf, vânt și ușor de curățat.

Ecran tactil,ușor de operat telefon.Acesta vă permite să utilizați dvs. phonesipad fără să-și scoată mănușile.

Anti-Alunecare de palmier este proiectat cu skidproof și rezistent la rupere de silicon pentru a impiedica mâinile antiderapant atunci când de conducere sau cu bicicleta sau să dețină altceva.

Absorbant și cu uscare rapidă căptușeală confort cu Rapid Uscat tehnologie fitil departe sudoare.De asemenea, interiorul mănușii este masina de presat pentru a menține suplu și evitarea captuseala venit cu mâinile atunci când tu a lua de pe mănuși.

Material izolant ține mâinile căldură în frig vreme rece.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru, Gri (opțional)

Marime: S/M/L/XL/XXL (opțional)

Material: Polar fleece

Element greutate: 80g / 2.8 uncie

Pachet dimensiuni: 120 * 80 * 30mm / 4.7 * 3.1 * 1.2 în

Pachetul greutate: 90g / 3.2 uncie

Lista De Ambalare:

1 * Rezistent La Apa Manusa

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

  • Numărul De Model: Rezistent La Apa Manusa
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Polar fleece

Etichete: de gaze cu snowmobilul, alpinism mănuși de om, kyncilor alpinism mănuși, tactica alpinism mănuși, bri, femei manusi alpinism, gign, de poliție negru și cămașă, atv mână mai calde, prindere motor.

Scrie o recenzie

Rezistent la apa Mănușă Toate Degetele Touchscreen Nailon Fermoar Cald Puf Impermeabil Sporturi de Iarnă, Ciclism, Alpinism Mănuși pentru Bărbați

Rezistent la apa Mănușă Toate Degetele Touchscreen Nailon Fermoar Cald Puf Impermeabil Sporturi de Iarnă, Ciclism, Alpinism Mănuși pentru Bărbați

Scrie o recenzie

Produse similare