Produs nou

Piei ispită 15buc/set de Perii Machiaj & Sac Fard Contur de Buze Anticearcan Perie de Praf Cosmetice Perii Kit alcătuiesc Instrumente de Frumusete

999 Produse

13.63lei

-30%

19.49lei

Adauga la lista de dorinte

Piei ispită 15buc/set de Perii Machiaj & Sac Fard Contur de Buze Anticearcan Perie de Praf Cosmetice Perii Kit alcătuiesc Instrumente de Frumusete

Dacă vă place acest articol,vă rugăm să adăugați-l la dumneavoastră "Lista de dorinte" Dacă vă place magazinul nostru,vă rugăm să adăugați-l la "Magazin Listă"

1)O calitate profesională set de perie, care include toate elementele de bază care aveți nevoie pentru aplicațiile de zi cu zi

2)Potrivit pentru uz Profesional sau uz casnic

3)Ușor să rămânem pulbere, culoare naturala, uniformizarea

4)Cu o ingrijire adecvata, perii pot fi bucurat de ani de zile.

5)Vom alege perie în fiecare Ambalaj individual, convenabil pentru tine ia-si folosi.De asemenea, acesta poate face o perie de folosit de ani de zile

Element inclus: Fundația Perie Praf,Perie Buze,Perie Rimel,Fard de pleoape Pensula,Două Perie Laterală,Spranceana Rimel Perie,Burete, Perie,Perie Smudge,Nas Perie Fard,Perie Dermatograf

Pachet Inclusiv:

Opțiunea 1: 15 buc Set de Perii Machiaj + 1buc Sac

Opțiune2: 15buc Set de Perii Machiaj

Cumpara Feedback-ul

- Dacă produsul dvs. este apară probleme de calitate ,vă rugăm să ia fotografii pentru a ne pentru a verifica, după verificarea, Vom rambursare completă sau trimite un nou colet.

-Dacă nu vă place produse, atunci când l-ați primit, vă rugăm să ne contactați și ne-ar oferi revenit adresa de la tine,ne-ar rambursare completă după primirea.

- Dacă coletul este pierdut sau nu a primit în termen de 60 de zile lucrătoare, va vom retrimite coletul sau rambursare completă.

- Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili de personalizat interzică și fiscale.

-Te rog, nu opend litigiu dacă există o problemă de calitate sau de livrare problema, vă rugăm să ne contactați în primul rând, trebuie să oferim un mulțumiți soluție pentru a rezolva problema.

F: Cum pot face?dacă protecția în timp s-ar fi încheiat.

Q: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.

F: E vreo fiscale personalizate?

Q: - -de la plata taxelor vamale este de întâmplare și de controlul nostru.

-Dar din cauza diferite policie în diferite ciuntries, ar putea fi taxe vamale care ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

F: de Ce nu există informații actualizate despre comanda mea?

Q: -Dacă alegeți Pachet Mic ca metoda de transport maritim, nu există informații actualizate atunci când comanda dvs. a fost plecat în China.

-Dacă vrei să-ți urmezi scopul, ar trebui să alegeți altă metodă de transport maritim.

F: adresa Mea este greșit/schimbat, mă puteți ajuta?

Q: -Da draga, ne-ar încerca cel mai bun pentru a ajuta, dar ar trebui să vă rugăm să ne contactați înainte de a comenzii este de transport maritim, dacă comanda dvs. este livrat la depozitul nostru, îmi pare rău că nu am putut schimba adresa.

- În scopul de a evita inconveniente, vă rugăm să verificați adresa de livrare cu atenție.

F: Dacă există o problemă cu privire la produse, cum pot face?

Q: -vă rugăm să ne contactați cu privire la detaliile în primul rând, ne-ar putea oferi mulțumit soluție pentru a rezolva problema, și ne putem asigura că nu putem face orice pierdere, vă rugăm să nu opend litigiului.

Vă rugăm să nu ne lăsați un feedback-ul rău, dacă aveți orice problemă cu privire la elemente, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, iar noi trebuie să oferim o mulțumit o soluție pentru tine, vă rugăm să aveți încredere în noi!Vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin!

  • Utilizare pentru: pentru fata, pentru umbre
  • Tip De Element: Pensula De Machiaj
  • style1: piei ispită pro 15 buc,15 buc set de perii machiaj
  • Articol: pensule de machiaj, make up perii
  • Perie Material: Par Sintetic
  • Utilizarea: Buze,Putere,Fundație,fard de obraz,Fard de Ochi
  • Numărul de Bucăți: Combo
  • Numărul De Model: MAG5168/MAG5490
  • style2: pincel pentru maquiagem, pinceis,maquiagem
  • Folosit Cu: Seturi & Kituri
  • Cantitatea: 15buc/set
  • Dimensiune: Multiple sizes
  • Aplicabil pentru: Home & Traval & Pro machiaj
  • Origine: NC(de Origine)
  • culoare: Multe culori pentru a alege
  • Caracteristică: Sintetic Moale De Păr
  • Nume De Brand: Piei ispită
  • Material Mâner: Plastic
  • supoort: Picătură De Transport Maritim, En-Gros

Etichete: pupe l o l peruci, păpuși în miniatură, pupg casa de amuzant, puntillad tricouri, spectacole de teatru de păpuși nyc, marionete actor de comedie, marioneta șarpe pvc, marionete lupta, puple minge de baschet.

Scrie o recenzie

Piei ispită 15buc/set de Perii Machiaj & Sac Fard Contur de Buze Anticearcan Perie de Praf Cosmetice Perii Kit alcătuiesc Instrumente de Frumusete

Piei ispită 15buc/set de Perii Machiaj & Sac Fard Contur de Buze Anticearcan Perie de Praf Cosmetice Perii Kit alcătuiesc Instrumente de Frumusete

Scrie o recenzie

Produse similare