Produs nou

Neewer 5"/12,5 cm Roz Estompat Smartphone LED Inel Selfie Lumina Selfie Consolidarea Clip-on pentru iPhone 7/6s/6/5s/5/Samsung/Xiaomi

999 Produse

41.25lei

Adauga la lista de dorinte

Transport gratuit Neewer® 5"/12,5 cm Estompat Selfie Clip-on Inel de Lumina pentru Noapte sau Întuneric de Iluminat lumina Reflectoarelor cu 3 Nivelul de Luminozitate pentru iPhone pentru Samsung pentru HTC Nokia pentru iPad și Alte Smartphone-uri (Roz) NEEWER este o marcă înregistrată.NUMAI vânzător Autorizat de NEEWER poate vinde sub NEEWER anunturi.

***Feedback-ul Real De la Cumpărător***

***Descriere***

Acest inel de lumină este ușor și ușor de transportat în buzunar sau în geantă atunci când sunt în afara și pe calea ta.O face mai puțin rău pentru telefonul dvs. atunci când este prins la telefon.

Ideal pentru selfie pe timp de noapte sau în întuneric, asigurând o deplină sursă de lumină pentru tine.

Există 3 adjsutment de setări iluminare: Low, Medium si High, toate pe care le parcurge cu un singur buton.Lumina moale face mai puțin rău pentru ochii tăi.

Această lumină are o altă funcție de iluminare, care poate înlocui lanternă, lampă de lectură și este, de asemenea, util atunci când sunt în pană de curent.

Cu un cablu USB pentru încărcare și un sac de depozitare convenabil pentru a transporta.

Puteți dezactiva flash-ul de pe telefon și de a folosi acest inel de lumină, care vă ajută să se extindă de viață a bateriei telefonului.

***Poze Reale***

*** Poza s***

***Notă ***

Lumina de cotitură în sus și în jos tot timpul se numește "Respirație Lumină" - și funcția este un Indicator de Încărcare a Bateriei.

***Caietul de sarcini***

Diametru interior:3.5"/9cm

Outter diametru: 5"/12.5 cm

Culoare: Roz

Material:Plastic

***Conținutul Pachetului ***

1 x Inel de lumina(Roz)

1 x cablu USB

1 x sac de Depozitare

****NOTĂ

1. Telefonul nu este inclus!

2.Potrivit pentru iPad Air 2/1, pentru iPad 4/3/2, pentru iPad Mini 3/2/1, pentru iPhone6S plus/6S/ 6, plus/6/5/5S, Samsung Galaxy S7 Edge/S7/S6 Edge/S6/S5/S4/S3, pentru Blackberry Bold Touch, pentru Sony Xperia, pentru Motorola Droid și Alte Telefoane Inteligente.

  • Nume De Brand: neewer
  • Pachet: Da

Etichete: obiectiv selfie inel de lumina, pânză de culoare roz, cazul led-uri, lumina roșie 12, lampa led inel, neewer inel lighy, face lumină 12, selphy inel de lumina, neewer inel de lumini, cazul iphone xr zebra.

Scrie o recenzie

Neewer 5

Neewer 5"/12,5 cm Roz Estompat Smartphone LED Inel Selfie Lumina Selfie Consolidarea Clip-on pentru iPhone 7/6s/6/5s/5/Samsung/Xiaomi

Scrie o recenzie

Produse similare