Produs nou

1080P Solar Camera IP 2MP Wireless Wi-fi Supraveghere de Securitate Impermeabil în aer liber, Camera IR Noapte Viziune de Energie Solară HD Camera

999 Produse

241.61lei

-32%

355.33lei

Adauga la lista de dorinte

Click aici pentru a obține funcționarea produsului video:

https://drive.google.com/open?id=1ZKlAQvJR4IQD5AYNpYmN_x6khh7h_qTB

Acesta este link-ul pentru Google cloud disk.Dacă nu știți cum să instalați acest aparat, puteți descărca video pentru a vedea pașii.

Caracteristici:

- Nici un Fir Necesare: Cea mai recentă dezvoltare de tehnologie de supraveghere: inteligenta, ușor de instalare și de auto-suficiență.Pune-l oriunde pe proprietatea ta, nici o putere de aprovizionare necesare.Acest sistem inteligent promovează proprietatea de monitorizare la un nou nivel.Instant video și audio fluxuri sunt accesate anytimes și oriunde.

- Energia solară: O zi de soare păstrează camera de funcționare timp de 5-6 zile.Această performanță de neegalat este realizat prin integrarea cu baterii, panouri solare și inteligent modul de așteptare.

- Monitorizarea bateriei. 3.7 V 18650 baterie reîncărcabilă litiu și alimentat de la un panou solar, acesta poate fi utilizat pentru ciclu de încărcare, timp de așteptare.Baterie de rezervă de stocare, monitorizare, fără încărcare.Acesta poate fi utilizat atunci când nu există lumina soarelui în aer liber, și poate, de asemenea, utilizarea USB extern de încărcare.

- Bună Performanță: rezistent la apă și moistureproof, se poate obține energie de lumină pentru a crește de viață a bateriei, chiar și în ploaie zi.Nu-ți face griji de vreme rea afară, la ușă.

- Control de la distanță.Utilizatorii pot iniția, de asemenea, monitorizarea afara, deschideți APLICAȚIA pentru a vizualiza camerele de luat vederi și monitor imaginile în timp real.

Infraroșu viziune de noapte.Construit în calitate de matrice de lumină în infraroșu, 8 lumini infraroșu, puteți vedea în mod clar în întuneric de noapte.

- TF card de stocare.TF carduri pot fi introduse pentru a stoca eveniment instantanee și imagine.Suport maxim pentru 64G card de stocare ciclic de depozitare.

- PIR de detectare.Utilizatorii pot alege pentru a porni/opri de detectare PIR funcția de alarmă, activați funcția de detectare PIR, atunci când cineva este găsit pentru a pătrunde în zona de monitorizare, camera va împinge în mod activ informațiile de alarmă pentru utilizator telefoane mobile telefon.

- Dis-net video.După ce dispozitivul este configurat cu Wifi de acasă, dacă nu există nici o situație de rețea, aparatul PIR funcția de alarmă și funcție video poate funcționa în mod normal.Dacă nu există nici o rețea, APLICAȚIA nu va fi primit mesaje de la camera.În nici un mediu de rețea, PIR alarma este declanșată după video poate fi conectat la rețea, fișiere video pot fi găsite și reda, vă rugăm să consultați funcția de redare video de prezentare.

- Redus de energie prompt ADC colectează în mod automat baterie de date, atunci când puterea bateriei este prea scăzut, se va împinge memento de încărcare informații pentru utilizator telefoane mobile telefon.

- WIFI este conectat cu built-in modul WIFI, WIFI semnal intervale de 50 m +.

- 8 infraroșu lămpi, lungimea de undă este 850nm, distanța efectivă este de 10 metri.

- Simplu și ușor de utilizat.Inteligent audio on-line pereche de cod, LAN de căutare și de două-dimensional cod de scanare pentru a adăuga o varietate de modul on-line.

- Utilizatorul poate adăuga mai multe camere pentru a realiza multi-dispozitiv de monitorizare, sau un aparat de fotografiat pot fi monitorizate simultan de mai mulți utilizatori.Acesta poate suporta până la 4 utilizatori pentru a viziona video online în același timp.

Caietul de sarcini:

1.Sistem De Operare: Linux

2.Pixeli: 200W

3.Principalele Cip De Control: T20-Z

4.Senzor De Imagine: SC2235h

5.Codificare Audio: G726, G711, AACs, format MP3, 8K rata de eșantionare, echos funcția de anulare.

6.Interfață Video: OSD imagine suprapunere

7.Tip obiectiv: toate lentile de sticla

8.Obiectiv Parametri: 4MM/F2.2

9.Unghi vizual: 105 grade

10.Ziua și Noaptea: Funcția de comutare automată a IR-CUT dual filtre

11.Viziune de noapte la Distanță: 8 metri

12.Protocoale de rețea: P2P, TCP/IP, HTTP, TCP, UDP, SMTP, FTP, DHCP, DNS, DDNS, DNS.

13.Rețea cu fir: nu suport

14.Rețea Wireless: 2.4 GHzIEEE 802.11 b/g/n

15.Wireless Rata: 150Mbps (Max.)

16.Conexiune Wireless: smartlink Link-ul de rețea de distribuție

17.AcousticCode: suport

18.AP Fierbinte Link-ul: suport

19.Conexiune P2P: suport

20.Protocolul Onvif: nu suport

21.Rezolutie de 1080P:1920*1080

22.Video Rata de cadre: 25FPS, 15fps

23.Multimedia: suport

24.PIR de Detectare: suport

25.E-mail/FTP Alarma: nu suport

26.Carduri SD Video: suport

27.Cloud Storage: suport

28.UPnP: suport

29.Depozitare: suport TF card de stocare, max.suport 64G

30.Dimensiune: 19.5*8*7cm/7.7*3.1*2.8 în

31.Shell Material: Plastic

Pachetul Inclus:

1 * Camera

2 * 18650 baterii

1 * Antena

1 * Manual De Utilizare

1 * Kit De Montare Cu Șurub

Notă: Acest produs nu se poate conecta la calculator, dar poate verifica monitorizarea situației prin telefoane mobile telefon.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

  • Nume De Brand: Safurance
  • Conectivitate: Wifi
  • Lentila (mm): 4mm
  • Sprijinit De Sisteme Mobile: Windows Mobile
  • Instalare: Normal
  • Numărul De Model: Solor Camera
  • Tehnologia: Infraroșu
  • Sisteme De Operare Acceptate: Windows Vista
  • Depozitare: 64G
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: auzi proteja, 4g camera ip, ip solare, camera wi, camera solare, ptz solare, 8ch camera de supraveghere kit, aparat de fotografiat în aer liber global, alimentat cu energie solară camera ip wireless de exterior, camera ip wifi solare.

Scrie o recenzie

1080P Solar Camera IP 2MP Wireless Wi-fi Supraveghere de Securitate Impermeabil în aer liber, Camera IR Noapte Viziune de Energie Solară HD Camera

1080P Solar Camera IP 2MP Wireless Wi-fi Supraveghere de Securitate Impermeabil în aer liber, Camera IR Noapte Viziune de Energie Solară HD Camera

Scrie o recenzie

Produse similare