Produs nou

Bărbați balet tunica de aur alb băieții de sex masculin de balet de sus om de balet jacheta concurs de performanță profesională balet costum de scena

999 Produse

1 234.66lei

Adauga la lista de dorinte

Timpul de producție și timpul de Livrare

Toate profesională costume de balet sunt realizate la comanda, timpul de producție este, de obicei, 15-20 de zile lucrătoare.Acesta va fi mai mare în timpul sezonului de vârf și de sărbători.

EMS durează 6-10 zile lucrătoare, DHL și Fedex dura aproximativ 3-7 zile lucrătoare.Vă rugăm să alegeți în mod necesar.

Vă rugăm să ne contactați în primul rând dacă este o comandă urgentă.

Articol: oamenii de balet tunica de aur alb băieții de sex masculin de balet de sus om de balet jacheta concurs de performanță profesională balet costum de scena

Material și descriere : alb tesatura de poliester, tesatura de bumbac căptușeală, aur emblishment, margele de mână

Dimensionare : personalizate pentru măsurători, pls ia măsurători în imaginea de mai jos cum să bandă

Măsurătorile necesare : înălțime, umăr, Uper piept,piept, fata lungime talie, lungime spate,talie,solduri, lungime de braț, răscroială a mânecii, partea superioară a brațului , pls nu se mai jos cum să bandă.Aveți nevoie de alte culori, vă rugăm să ne contactați în primul rând.

Click pentru a vedea mai multe stiluri

Despre cum să bandă:

Dimensiunea diagramă de bărbați costum

Cumpărătorul Notă

1) Comanda nu poate fi revizuit sau anulat după 24 de ore.Vă rugăm să confirmați fiecare detaliu în termen de 24 de ore după plasarea comenzii, pentru că articolul este facut la comanda.Vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea articol dacă nu există nici un defect.Sau nu vom rezolva problema depășește 7 zile de la primirea coletului.Acesta este considerat folosit și NU VOM EMITE O FEFUND.

2) taxele sunt percepute de către țara dumneavoastră, noi nu vom avea grijă de impozite, dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a reduce în jos astfel de cazuri, dacă aveți orice sugestii.

3) masuratori ale Corpului ar trebui să fie luate în lenjerie ceea ce aveți de gând să poarte acest costum.Măsurătorile efectuate de către un profesionist croitoreasă sunt puternic recomandate.Sau ai pe cineva să te ajute, cu condiția de a urma recomandările noastre.Vă rugăm să rețineți că nu putem fi responsabili pentru măsurători greșite dat.Sunteți responsabil pentru a comanda marimea potrivita

4) este de 10 USD suplimentare pentru a face măsurătorile, și 10-50 de DOLARI pentru a schimba culoarea sau stilul.

Politica de returnare

1) Costume pentru comenzi sau personalizat-a făcut pentru măsurători, NU se ÎNTOARCE sau schimburi sunt acceptate.

Vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea articol, dacă există orice defect provocat de fabrica noastra.Sau nu vom rezolva problema depășește 7 zile de la primirea coletului.Acesta este considerat folosit și NU VOM EMITE O FEFUND.

2) Pentru elementele disponibile în stoc și returnabile: returnat trebuie să fie în dimensiuni standard, în stare perfectă, așa cum a fost trimis la tine, nu a fost modificat sau uzate.Dacă există orice urme de praf, pete murdare, fum, mirosuri, pete, pete machiaj, parfum, modificări, nu vom oferi rambursări.Pentru costume, de asemenea, trebuie să plătească 30% cantitatea totală de ordine ca repopula taxă.Elementul trebuie să fie returnate (mijloacele aplicate și începe să se întoarcă) în termen de 3 zile de la acceptarea la livrare, ordin de Graba taxă și de schimb poștale plătite înainte este nerambursabil.

Dimensionarea sau Montarea Probleme

Ca toate costumele noastre sunt cusute manual și personalizate, terminat costumul poate varia cu aproximativ o (1) cm în orice direcție a specificat măsurători.Pentru a se asigura că costumul tău va potrivi perfect, croitori noastre au creat toate rochiile noastre cu material adițional, în cusături, pentru a permite minore dimensiunea modificări să fie făcute cu ușurință.Asta este, dacă veți găsi costumul nu se potrivesc destul de bine, poți să rândul său, primul la croitor local pentru ajustare, care este mai ușor și mai convenabil.

Reparații

Oferim Gratuit Reparații pe costumul tău!Dar poștale pentru a trimite-l înapoi și re-costul de transport maritim pentru tine va fi pe contul tău.

Este necesar ca elementul sau rochii ar trebui să fie returnate în termen de 14 zile după întoarcerea cererea este acceptată.

Taxele de returnare vor fi responsabilitatea cumpărătorului.

Metode De Plată

1) Transfer Bancar

2) Card De Credit

3) Escrow

4) Western Union.

Ambalare

Fiecare piesă este ambalat într-un impermeabil sac din poliester.

Transport

1) Cum este internațional de servicii de transport, timpul de Livrare și poștale variază de la o regiune diferită.Cele mai eficiente de curierat vor fi aplicate (DHL, UPS, FEDEX, EMS, etc.) În timpul de vacanță speciale ca de Anul Nou Chinezesc, Festivalul Național Zi timp de transport maritim va fi puțin mai mult.

2) Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport, aceste taxe sunt cumparatori responsabilitatea.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare.

  • Nume De Brand: emtutu
  • Dimensiune: adult și copil dimensiuni, realizate la măsurători
  • Material: Bumbac
  • Tip De Produs: Etapa & Imbracaminte
  • locul de origine: Guangzhou, Guangdong, China
  • Numele produsului: bărbați balet tunica de aur alb băieții de sex masculin de balet de sus
  • Dans De Tip: mens costume de balet
  • culoare: Aur Alb
  • Numărul De Model: 001g
  • Stil: performanță de balet tunica haine
  • Utilizarea: Performanță și practică
  • metoda de transport maritim: EMS,China a Înregistrat Aer Posta, DHL, etc.
  • Gen: BĂRBAȚI

Etichete: albastru profesionale tutu, majoreta, femeie de balet, salopeta si jacheta pentru copii, balet bărbați, balet balet, balet profesionist datini, balet profesionist masculin costume, omul tunica, jumătate tutu.

Scrie o recenzie

Bărbați balet tunica de aur alb băieții de sex masculin de balet de sus om de balet jacheta concurs de performanță profesională balet costum de scena

Bărbați balet tunica de aur alb băieții de sex masculin de balet de sus om de balet jacheta concurs de performanță profesională balet costum de scena

Scrie o recenzie

Produse similare