Produs nou

3 în 1 de oxigen peeling facial de întinerire a pielii acnee eliminarea H2 aquasure echipamente pentru vânzarea/H2 O2 Facial Hidro curățare mașină

999 Produse

2 060.52lei

Adauga la lista de dorinte

3 în 1 de oxigen peeling facial de întinerire a pielii acnee eliminarea H2 aquasure echipamente pentru vânzarea/H2 O2 Facial de curățare mașină

Descriere Produs:

Hidrogenate apă este numit AquaSure în Japonia.Este numit hidrogen-s de apă în China.Este o apă alcalină, care pot îmbunătăți în mod eficient tenul de acnee care cu pH acid.Se poate pătrunde în celulele pielii, și de a elimina în mod eficient excesul de imbatranire factori (radicali liberi) în organism, elimina specii reactive de oxigen și de a converti componente dăunătoare în apă, complet să le transforme în complet inofensiv apă, și scoateți dăunătoare acizi activi, un același timp, reface umiditate (instrumentul are o hidroelectrice funcție pentru a ajuta pielea pentru a lovi cu pumnul găuri, și este mai ușor pentru a adăuga apă la nivelul pielii.

AQUA SIGUR H2 Caracteristică:

Noul concept total de ingrijire a pielii

1. Spirala Peeling funcție

> non-invazive de exfoliere pentru a curata, exfoliaza, extrage și de a hidrata pielea în condiții de siguranță și fără durere.

2. Fata cu Role MCS ridicare

> Fata de ridicare / de strângere a Pielii / netezirea Ridurilor / conturarea fetei

Tratamentul Teorie:

Prin formarea de aspirare, micro bulele de aer sunt amestecate cu mediu nutritiv, printr-o special concepute spirală sfat direct funcționează la piele, care poate ține micro bulele ating pielea pentru o lungă perioadă de timp, coji de fructe și freca pe celulele moarte de la supperfical straturi de piele.Cu aspirare, micro-bule posibilitatea de a elimina orice murdărie și particule moarte ale pielii cicatrici, pete, alimentare durată de nutriție a pielii, face pielea mai mult de umiditate și netedă.

Microdermabraziune:

În acest tip de tratament, celulele moarte ale pielii sunt exfoliate și aspirat de pe fata cu un aparat de microdermabraziune, care folosește microdermabraziune sfaturi acoperit de diamante mici.Aceasta procedura este non-chirurgicale ,cunoscute a fi cele mai eficiente în adânc acnee cicatrici sau vergeturi vechi.

În plus, diamantul sfaturi împreună cu aspirare puternic face posibilă pentru a exfolia pielea mai bine decât alte proceduri.Cu flexibilitatea de a folosi diferite niveluri de aspirație, de asemenea, creste fluxul de sange la nivelul pielii, și care, la rândul său, ajută la producerea de colagen.

Așteptat 5 funcții cu AQUA SURE_H2 masina:

1.Alb / Negru capete de îndepărtare

2.Hidratare

3.Albire

4.Pielea Reproducere

5.Keratina De Îndepărtare

Caracteristici:

• Bogate în hidrogen apă pentru anti-imbatranire

• Scapa de radicalii liberi

• Elimina cauza fundamentală de imbatranire a pielii

• Tratament de specialitate pentru aspect natural rezultat

• Dureri liber, inteligent aspirație extractii

Serviciile Noastre:

1. Ai vreo garanție?

Da, avem.Ani garanție pe mașina gazdă este dat 2. Cum e după-vânzare de servicii?Avem o tehnologie profesională de echipa de sprijin pentru servicii în timp util.Puteți obține ajutorul de care aveți nevoie în timp, prin telefon, webcam, chat on-line (Google talk, Facebook, Skype).Vă rugăm să ne contactați, odată ce masina are vreo problema.Cele mai bune servicii vor fi oferite. 3. Ce certificare ai?Toate mașinile noastre au MARCAJUL de certificare care asigură calitatea și siguranța.Mașinile noastre sunt sub stricta de management al calității pentru a asigura o bună calitate.Pentru că noi înțelegem pe deplin că acesta va fi un necaz mare, dacă mașina avea nici o problemă în timpul de lucru la dincolo de ocean. 4. Vei învăța cum să folosească mașina?Da, putem oferi un manual de utilizare complet și utilizarea video pentru instruire și de aplicare.Și 24/7 on-line servicii de consultant asigura că orice problemă și ori de câte ori te întâlnesc, puteți rezolva cu ușurință.Este ușor de operat de către oricine cu instrucțiunile. 5. De ce să ne alegeți pe noi?Puternic fabrica, oferindu-preț competitiv și cele mai bune tehnologii de sprijin de 10 ani de experiență în producerea de frumusete de masina, puternic R&D 1 ani-garanție și 7x24 online după-vânzare de servicii de Certificare, cheia pentru tine de a utiliza în mod legal și vândă mașina Diversitate de servicii personalizate, puternic OEM & ODMcapability disponibile Informații despre Companie:

Guangzhou Meilijia frumusete echipamente Co, Ltd.este un profeesinal compania angajarea în cercetare și dezvoltare,producție,marketing și servicii post-vanzare de echipamente de frumusete.Cu la fel de mult ca 15 de ani de istorie, compania, cu propria tehnologie, exceleaza in oferirea de echipamente sofisticate de înaltă calitate, de incredere afer-vânzare de servicii de întreținere.După efortul său de mulți ani , se bucură de bună reputație pentru a produs atât în piața internă și piața dincolo de ocean.

  • Certificare: CE
  • Sursa De Alimentare: electric
  • locul de origine: Guangdong, China (Continentală)
  • Numărul De Model: Curățare Facial-0091
  • Tip: Multi-Funcția De Echipamente De Frumusete
  • Funcția: Oxigen Spray Multi-Funcție De Mașină
  • Stil: Mașină Portabil
  • Caracteristică: Pigment De Îndepărtare, De Strângere A Pielii, Albire
  • Mărfuri De Certificare A Calității: ce
  • Tehnologia: Aspirație de oxigen de curățare
  • Mânere: 3 buc
  • Tensiune: AC110V~220V/50-60Hz
  • Cerere: Pielea Fetei Rejuventation
  • Garanție: 1 An
  • Nume De Brand: KWD
  • Cuvinte cheie: Oxigen Faciale Echipamente

Etichete: curat porilor, comedon instrument, hydra faciale machin, foreo ozn, jet peel mașină, tableta asus inlocuire baterie, cap de o2, smiley galben, facial xiaomi, aurora cruce.

Scrie o recenzie

3 în 1 de oxigen peeling facial de întinerire a pielii acnee eliminarea H2 aquasure echipamente pentru vânzarea/H2 O2 Facial Hidro curățare mașină

3 în 1 de oxigen peeling facial de întinerire a pielii acnee eliminarea H2 aquasure echipamente pentru vânzarea/H2 O2 Facial Hidro curățare mașină

Scrie o recenzie

Produse similare