Produs nou

100buc cruciulițe Fire de Poliester Bumbac Broderie Fire de Ață de Brodat Manual Pentru Ambarcațiuni DIY Accesorii de Cusut

999 Produse

60.04lei

-29%

85.77lei

Adauga la lista de dorinte

100 diverse culori vii oferă o gamă largă de opțiuni de culoare pentru meserii dumneavoastră, puteți cu ușurință-ti imaginatia bogata.Conține toate culorile, negru, alb, rosu, albastru, verde, portocaliu, roz, galben, gri etc. suficient pentru orice proiect Realizat de moale, netedă și durabil de poliester, lungă perioadă de timp de stocare, poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp, nu-ata pilling sau care se încadrează în afară.crafters-ar plăcea Fiecare ata este 8.75 de metri lungime și include 6 fire.Fiecare broderie ata dentara are un regular de ambalare stil, nu aveți nevoie pentru a rupe hârtie de ambalaj, doar pentru a găsi linia capului și trageți-l afară Cruce Cusatura Ata este perfect pentru prietenie brățări, cruciulițe proiecte, string art, ciucuri, meșteșuguri pentru copii sau orice decor de vacanță cel Mai bun cadou pentru mama, bunica, prietenii pentru a face cross stitch, bucurați-vă de DIY broderie cu ei, că va fi o experiență semnificativă vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de a plăti.

Dacă există orice schimbare a adresei, vă rugăm să vă informați înainte de a livra coletul.

Timpul de livrare depinde de destinații Vamale, chiar si pe vreme rea.Vă rugăm să fie pacient.

Produsele noastre sunt foarte adecvat, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare, vom prompt livrate.

1.Din cauza Politicii, vă rugăm să ne dea numele complet, dacă sunteți Rusia.Vă mulțumesc pentru cooperare.

2.Elementul va fi livrat în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată.

3. Dacă tranzacția este în Hong Kong și China publice vacanță, timp de manipulare ar fi amânată.Vă rugăm să înțelegeți.

Există mai multe metode de plată disponibile pe Funkit.ro, cum ar fi Alipay, carduri de credit,în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).

Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.

Pentru a proteja interesele tale,plata ta va fi temporar deținute de Alibaba, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

1.Dacă elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea,vă Rugăm să contactați cu noi, în avans și vă vom oferi o soluție satisfăcătoare.

2.Dacă elementul este defect, în 3 luni, am putea trimite o nouă înlocuire gratuită sau oferta de rambursare integrală după ce vom primi elementul defect.

3.Dacă elementul este defect, în 12 luni, am putea, de asemenea, vă oferim servicii de înlocuire, dar trebuie să plătească pentru plus cheltuielile de transport.

Vom oferi 5 Stele feedback-ul după ce plata este primită.

Ne exprimam speranta de ai face la fel pentru noi.Dacă te întâlnești orice problemă,

vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva asta înainte de a ne părăsi un feedback negativ.

Noi credem că există întotdeauna soluții pentru tine!

  • Pachet: 100 de Culori
  • Tip 3: cross stitch instrumente
  • Material: Poliester
  • Tip 2: firul de brodat
  • Produs: CROSS STITCH FIRE
  • Tip: Broderie Ata Dentara
  • Utilizarea: Eco-Cusatura
  • Nume De Brand: D&D
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: ader șosete, 2143 placa, au c5 plug, baraka bărbați, 440 ambreiaj, 45l frigider, 442 tuning, ades daiwa, 80w 90 de ulei.

Scrie o recenzie

100buc cruciulițe Fire de Poliester Bumbac Broderie Fire de Ață de Brodat Manual Pentru Ambarcațiuni DIY Accesorii de Cusut

100buc cruciulițe Fire de Poliester Bumbac Broderie Fire de Ață de Brodat Manual Pentru Ambarcațiuni DIY Accesorii de Cusut

Scrie o recenzie

Produse similare