Produs nou

Biciclete electrice 1000W4.0 Grasimi Anvelope Biciclete Electrice Beach Cruiser Biciclete Rapel Bicicleta 46v Baterie de Litiu de Pliere Mens pentru Femei Ebike

999 Produse

6 185.70lei

-59%

15 464.24lei

Adauga la lista de dorinte

Transport gratuit și acces Gratuit la zona fiscale:

UE(Uniunea Europeană),Rusia, Statele Unite ale americii( cu Excepția insulei)

Modernizate bicicleta este un șoc-absorbant furca fata

La Nakto Cruiser 1000W combină tot ce ai dori de la un fat anvelope biciclete electrice încă păstrează prețul foarte scăzut!Dacă sunteți în căutarea pentru final on/off road e-bike, atunci nu căutați mai departe!La Nakto Cruiser 26" combină distracție și practic cu accesibilitate pentru a obține o experiență de echitatie final!

Fie că e ploaie, nisip sau zăpadă, Nakto Cruiser poate duce în locuri unde n-ai mai mers înainte în ciuda tuturor condițiilor meteorologice.

O mare valoare pentru prețul: Nakto Cruiser 26" bicicleta electrica s-ar putea părea ca un nivel de intrare de e-bike pentru că de accesibilitate, dar componentele se impacheteaza vorbesc o altă poveste.Aceasta este una dintre cele mai bune valoare pentru bani anvelope de grăsime de e-biciclete de pe piata.

O mulțime de distracție: vrei să plimbare pe nisip, noroi sau zăpadă?Nici o problema!La Nakto Cruiser 300W este super-distractiv de a merge pe toate terenurile.

Usor de condus: dacă doriți să utilizați numai clapetei de accelerație sau ar dori să folosească pedala ajuta pentru a obține un pic de antrenament, este complet până la tine.Această bicicletă electrică oferă pedala assist (5 nivele) și o accelerație modul astfel încât să puteți doar lovi cu piciorul spate și bucurați-vă de plimbare!Puteți activa, de asemenea, sistem electric complet de pe și de a folosi ca o bicicleta regulat, dacă doriți să.

Puternic: dispunând de un puternic 1000W butuc spate motor și 48V/17Ah baterie, nu există nicăieri această bicicletă nu poate duce.Puteți obține cu ușurință până la 50 de kilometri distanță, pe acest e-bike.Bateria este ușor de îndepărtat pentru încărcare.Tot ce trebuie să faceți este să rotiți cheia și glisați bateria în sus.

Confortabil: 26" x 4" grăsime anvelope oferim nu numai tracțiune foarte bună, dar, de asemenea, o mulțime de confort atunci când de echitatie.Dacă sunteți de echitatie pe sau off-road, aceste anvelope va oferi cu o mulțime de pernă.Vorbind despre confort, manerele de pe acest e-bike sunt super confortabil și potrivit pentru echitatie pe distanțe lungi.Lor design ergonomic va permite pentru a merge pentru ore fără să rănească mâinile.7" wide scaun echipat cu gel moale în interior și izvoare va obține, de asemenea, de echitatie pe distanțe lungi, fără a simți nici un disconfort.

În condiții de siguranță: pe partea de sus a durabil de înaltă rezistență din oțel carbon cadru și auto-grad de vopsea, acest e-bike este, de asemenea, echipate cu frane disc fata si spate, care va aduce la un popas rapid!La Nakto Cruiser 26", de asemenea, vine cu un far luminos care puteți comuta on/off de pe ghidon.Pe deasupra, veți obține un clopot electric, o blocare de kick-stand și un motor de frânare de siguranță taie caracteristică.Cât de repede te-a lovit frânele, se va reduce puterea de la motorul dvs. de e-bike se oprește imediat.

Caracteristici suplimentare: sharp LCD display pe acest e-bike vă va arăta toate informațiile de care aveți nevoie, inclusiv nivelul bateriei, viteza, distanta, pedala de asistență de nivel și o grămadă de alte caracteristici utile!Shimano SIS 6 viteza de transmisie sistem va permite de a schimbătorului de viteze cu usurinta pe acest cruiser.Acest e-bike, de asemenea, vine echipat cu acces gratuit la aripile astfel încât să puteți merge pe tot parcursul anului.

Garanție: acest electrice bicicleta vine cu o garanție de 1 an pentru toate componentele principale, inclusiv motor, baterie, regulator de accelerație și PAS de sistem.Acest lucru este aproape o raritate garanție pentru o bicicletă electrică în această gamă de preț!

Distanța

50 km

Asamblare

90% Asamblat

Timp De Încărcare

6-8 ore

Greutate

75 kg (cu baterie)

Motor

1000W

Baterie

48V/17Ah SPECIFICATII PRODUS:

Motor: 300W fara perii din spate hub motor

Baterie: 48V/17AH Baterie cu Litiu

Gama: 50 km

Timp de reîncărcare: 6-8 ore

Display: LCD display

Derailleur: Shimano SIS 6 trepte-unelte

Cadru: de înaltă rezistență din oțel carbon

Cauciucuri: 26" x 4" Grăsime anvelope

Frane: Fata/Spate: fata & spate frane pe disc

Greutate (cu baterie): 75 kg.

Capacitate greutate: 250 kg.

Accesorii: HD LED-uri faruri, motor frână de siguranță tăiat & o blocare kickstand!

Garantie: 1 an garantie pe componente principale (motor, baterie, regulator de accelerație și PAS de sistem).

Check out video de mai jos pentru Nakto Cruiser 1000W instrucțiuni de asamblare.

  • Certificare: ce
  • Gama pe Putere: 31 - 60 km
  • Nominală Capacitate De Pasageri: Un Loc
  • Origine: NC(de Origine)
  • Pliabil: No
  • Material Cadru: Aliaj De Aluminiu
  • Motor: Fără perii
  • Tensiune: 48V
  • Putere: > 500w
  • Dimensiunea roata: 26"
  • Nume De Brand: GISAEV
  • Alimentare: Baterie Cu Litiu
  • Viteza Max: 30-50km/h

Etichete: pliere biciclete role, baterie booster auto, maxiss anvelope, bicicleta antrenor acasă, antic bicicleta, biciclete, electro motoare de bicicleta, bicicletă mtb lanț, kit ebike baterie, komda bicicleta baterie.

Scrie o recenzie

Biciclete electrice 1000W4.0 Grasimi Anvelope Biciclete Electrice Beach Cruiser Biciclete Rapel Bicicleta 46v Baterie de Litiu de Pliere Mens pentru Femei Ebike

Biciclete electrice 1000W4.0 Grasimi Anvelope Biciclete Electrice Beach Cruiser Biciclete Rapel Bicicleta 46v Baterie de Litiu de Pliere Mens pentru Femei Ebike

Scrie o recenzie

Produse similare