Produs nou

Moda pentru femei Sexy Spate Scăzut Sutien 2020 Dantela Bralette Sutien fara Spate Subțire Lenjerie de yoga Lenjerie Sexy, Topuri Rezervor Sutiene Sport

999 Produse

23.83lei

-33%

36.09lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

*Talie joasă și mare deschisă înapoi lenjerie de corp: un fel de lenjerie de corp, trei tipuri de spate deschis poarta metode, agățat de gât curea de umăr metodă, dublu curea de umăr ultra scăzut talie metodă, cruce curea de umăr metodă, curea de umăr poate fi demontat si reglabile, trei feluri de a purta modul poate fi schimbat, și tot felul de spate deschis haine pot fi adaptate la va.

*Trei-dimensional sculptate dantela acoperă suprafața ceașcă cu straturi distincte, prelungirea tiv de dantelă și modificarea talie; la 0,3 cm de bumbac subtire, ceașcă, fără inel de oțel design, este moale și nu apăsați piept, ultra-low invizibil, ușor de a organiza tot felul de spate deschis haine.

*Un singur buton de design: de înaltă elastic singur buton subțire curea de umăr, nici o presiune, de auto-reglare adaptivă, sexy spate deschisă.

*Aceasta este Asiatice dimensiune, o dimensiune mai mică decât a doua.Dacă sunteți supraponderal sau aveți un piept mai completă, vă sugerăm să alegeți unul mai mare decât de obicei.

Caietul de sarcini:

Tesatura Nume: dantela

Tesatura principal compozitie: Nylon

Conținutul principal tesatura compozitie: 88%

Captuseala compozitie: fibre de poliester

Căptușeală compoziție: 100%

Stil: Triunghi cupa

Funcția: traceless, respirabil, invizibil, confortabil

Aplicabile populație: tineri, femei, fete / studenți

Stil: sexy și fermecător

Fără Sudură: Da

Design caracteristici: dantelă margine

Cana tip: Triunghi cupa

Mucegai de cupa tip: subțire de mucegai de cupa

Curea de umar tip: curea de umăr detașabilă

Curea de umar material: Matase

Breasting tip: Spate Singur rând catarama

Culoare: alb, negru

Marime: s (pentru 70ab), m (pentru 70c75ab), l (pentru 75c80ab), XL (pentru 80c85ab)

Potrivit sezon: vara, toamna

Timp de lansare: de Vară 2020

Pachetul Inclus:

1*Sutien

Note:

Vă rugăm să rețineți că

Despre dimensiunea:

Vă rugăm să verificați informațiile detaliate dimensiune înainte de cumpărare.Dacă ne puteți spune superioare și inferioare bust, noi vă va oferi cu mărimea potrivită în curând.Produsul este măsurată de mână, și eroarea poate fi de 1-3cm.Un centimetru (CM) = de 0,394 inch (țoli).Dacă aveți orice întrebări cu privire la mărimea, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii clienți, vom servi!

Despre diferența de culoare:

Din cauza abatere de culoare de afișare și diferite înțelegere personală de culoare, obiectul real poate diferi de cea din fotografie.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Caracteristică: Respirabil
  • Tip Sport: Fitness

Etichete: corset negru costum, maneca set de lenjerie, zip sutien de sport, bărbați seturi de lenjerie, copiii yoga top, mare înapoi mică sutien, galter set de lenjerie, ridicat scăzut înapoi sutien, pur sport sutien de sport, lenjerie top stil.

Scrie o recenzie

Moda pentru femei Sexy Spate Scăzut Sutien 2020 Dantela Bralette Sutien fara Spate Subțire Lenjerie de yoga Lenjerie Sexy, Topuri Rezervor Sutiene Sport

Moda pentru femei Sexy Spate Scăzut Sutien 2020 Dantela Bralette Sutien fara Spate Subțire Lenjerie de yoga Lenjerie Sexy, Topuri Rezervor Sutiene Sport

Scrie o recenzie

Produse similare