Produs nou

JBC C245-903 lipit sfat pentru JBC statie de lipit

999 Produse

114.34lei

Adauga la lista de dorinte

Produse Show Ce Cumpara JBC?

1. De lipit la mai rece, 50°C mai mică decât alte marci 2. Rapid temp de recuperare 350°C în 2 secunde 3. Sfat viața x5 ori Folosind Sleep și Hibernare caracteristici 4. Rapid și Ușor cartușul de extracție a Economisi timp și a crește productivitatea 5. Șapte instrumente diferite, unitatea de Control permite 7-instrument de schimbare 6. Peste 400 de cartușe personalizate modele 7. Ergonomic si confortabil pentru Scurt sfat-să-grip 8. Friendly meniu pentru a personaliza Mai mult de 20 de parametri și contoare 9. Constantă de inovare de produs Întâlnirea clienților de lipit are nevoie de 10. Stație de comunicare-PC de a Gestiona dvs. de a lucra de la distanță Serviciul Nostru avantajul de a handif MRO integrat de achiziții publice de servicii

1.Economisi timp

Procesul de achiziții este utilizarea de comerț electronic, eficiente economii de achiziții publice de timp și personal de achiziții publice.

2. Timp de livrare scurt

un mare număr de inventar, pentru a evita unele întreprinderi de producție din cauza lipsei, nu poate fi folosit pentru a face echipamentul deteriorat.

3.prognoza achiziții

Clienții prin intermediul MRO integrarea achizițiilor și handif site-ul de sistem de sincronizare de andocare, mai bine apucați necesară de produs ciclul de livrare, pentru a stabili optimă plan de cumpărare.

4. brusc cumpărare

Client întreținere, întreținerea, exploatarea și produse conexe, pentru că este un consumabil, atât de des în utilizarea de daune care rezultă în unele achiziționarea neplanificate, în acest moment, handif MRO e proces simplu și relativ anastomoza cu o gama larga de produse, pentru a îmbunătăți întreprindere de prelucrare accident risc de accident.

5. de asigurare a calității

Handif integrat MRO cumpărare directă colaborare cu mai multe brand producție Compania Noastra Handif - top din lume industriale MRO achiziții furnizori

Shenzhen handif Technology Co., Ltd.este un lider în integrate de achiziții furnizor din lume de top Industriale MRO, pentru uz industrial și comercial clienților de a oferi one-stop de servicii de produse, prin integrarea lanțului de aprovizionare pentru a ajuta clienții să reducă costurile ascunse de mai multe categorii de cantitate mică de achiziții publice, pentru a îmbunătăți eficiența operațională, pentru a realiza activități de achiziții publice mai transparente și trasabile.

Handif principalele produse, inclusiv

Echipamente de sudare si de lipit sfat , mașină de echipamente și consumabile, scule si consumabile ,echipamente instrumente & forței de muncă consumabile ,furnituri de birou & de iluminat, materiale de predare și de depozitare, produs de securitate , explozie & cărbune de siguranță , electrice și electronice , mecanice si lichid de transmisie a puterii , supape si accesorii , elemente de fixare si vanzari , industriale, control , analize de laborator de mașini, echipamente de laborator și instrumentație , de testare si de laborator materiale consumabile , de peste mări de cumpărare de aproximativ 20 de linie de produse , 320 categorii ,2800 subcategorii, 8682subclasses,mai mult de 1 milion de produs.

Informatizare

Avem zeci de R & D echipa, auto-cercetare și dezvoltare independente de cloud EPS achiziții publice sistemul de management, PI informații despre produs sistem ERP sistemul de management de afaceri, MUR/CRM furnizor/ sistem de management al clienților, poate proteja în mod eficient nevoile clientului sunt pe primul timp de răspuns rapid.În același timp, clientul poate oferi sistemul de e-catalog , punch afară de date servicii de andocare în funcție de diferite între clienții sisteme.Certificările noastre de Ambalare si Livrare Livrare: 7-15 zile Plata: Bancar, Westerun Union, Paypal Livrare: A.By Curier:4-7 zile Lucrătoare de oferta speciala B.By Aer: 7 zile Lucrătoare de la numit aeroport

C.By Mare: 20-25 zile Lucrătoare de la numit port

FAQ

Q: Pot să pun o ordine de mostră?

A: desigur, bun venit pentru a verifica elementele de funcționalitate, calitate și servicii.

Q: ai vreo MOQ limita?

A: Da, MOQ de ordin general este de 5 BUC.

Q: Este transport gratuit?

A: taxa de transport determinate de greutate și metoda de expediere.

Q: Care plățile sunt acceptabile?

O: T/T, Paypal si Western Union, există un plus de 4,4% taxa de manipulare dacă Paypal ales.

Q: Care metode de transport sunt disponibile?

O: DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, AER (de la ușă la ușă).

Q: Cât despre data si timpul de livrare din comanda mea?

O: timp de Plumb este, de obicei, 2-8 zile lucrătoare, în funcție de scopul buc; timpul de livrare este în mod normal în 3-5 zile lucrătoare, este nevoie de un plus de 2-3 zile lucratoare pentru zonele îndepărtate.

  • Numărul De Model: C245-903
  • Nume De Brand: MÂNĂ

Etichete: c245 lipire, jbc sudor, jbc lipire, jbc stație de lipire, c245 sfat, jbc t245 sfaturi, c245 jbc, jabe stație, jbc, kaisi lipire.

Scrie o recenzie

JBC C245-903 lipit sfat pentru JBC statie de lipit

JBC C245-903 lipit sfat pentru JBC statie de lipit

Scrie o recenzie

Produse similare