Produs nou

Auto Multi-Buzunar Organizator, Capacitate Mare De Pliere Sac De Depozitare Portbagaj Arimare Și De Ordonare A Pliabil

999 Produse

50.54lei

-22%

65.61lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

Dimensiune produs: 55*40*26.5 cm

Produs de ambalare:OPP

Dimensiune ambalare:40*27*3cm

Produs material:Oxford pânză

Descriere:

1.Fabricat din grele, de înaltă calitate Oxford tesatura de poliester, care este atât de apă și rezistent la abraziune.Ea are, de asemenea, un voinic de cusut, care este o caracteristică importantă, care crește puterea de zona supuse la uzura maximă presiune.

2.Design pliabil: Două detasabila sub-separatoare care vă permit să creați mai multe compartimente pentru maxim de țesut, sau ori în jumătate lungime ca un loc organizator și rabatați-l în sus, astfel încât atunci când te duci, tu practic Acesta poate fi folosit ca o geantă de cumpărături la magazin alimentar și apoi pune-l în portbagaj pentru a merge acasă.

3.Păstrați vehiculul curat și ordonat: cele două compartimente principale sunt foarte mari, ceea ce face acest organizer ideal pentru călătorii sau alimentar operațiuni, cu 9 buzunare si un buzunar plasă pentru a se asigura că vă puteți organiza obiecte mici, cum ar fi telefoane mobile, medicamente, cutii, Chei, carti, tablete, hărți, reviste, etc.sunt versatile și ușor de utilizat: portbagaj organizatorul poate să facă lumea să iasă în evidență.

4.Dacă pui cărți și jucării pentru copii și instrumente în valiză sau trebuie să fie organizate, sau esti doar obosit de a arunca cumpărăturile pe când conduci, depozitare organizatorul va schimba complet curățenia de masina ta.Și ordine.

5.Menținerea organizator poziția: bagajele Noastre organizator are o armat non-alunecare pad mâner, o pliabil hard unic, 2 plus V-curele si 2 curele de siguranță pentru a se asigura masina de organizatori în condiții dure, nu se Va muta în vehiculul dumneavoastră.

Dimensiunea diagramă:

55*40*26.5 cm

Pachetul inclus:

1* pliere portabil portbagaj

  • Tip De Material: Oxford Pânză
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Portbagaj Cutie / Punga

Etichete: cutie portbagaj, fitnes depozitare haine, masina de organizator, mare de stocare paturi, largus portbagaj sac, ika de stocare, valori europene, Portbagaj, masina de acoperire cort, polo depozitare pentru portbagaj.

Scrie o recenzie

Auto Multi-Buzunar Organizator, Capacitate Mare De Pliere Sac De Depozitare Portbagaj Arimare Și De Ordonare A Pliabil

Auto Multi-Buzunar Organizator, Capacitate Mare De Pliere Sac De Depozitare Portbagaj Arimare Și De Ordonare A Pliabil

Scrie o recenzie

Produse similare