Produs nou

9 Încălzită, Zonă De Femei Încălzire Electrică Pulovere Vesta Încălzire Pulover Pentru Camping De Iarna Se Ingroase Vesta Cu Maneci Lungi&Scurte, Pulovere

999 Produse

98.36lei

-33%

149.03lei

Adauga la lista de dorinte

Notă:

1. Nu este recomandat să folosesc temperaturi ridicate pentru o lungă perioadă de timp, pentru a evita arsurile.

2. Baterii, prize de conectare și încărcătoare ar trebui să aviod contact cu apa în timpul funcționării.Ar trebui să fie utilizat complet în stare uscată.

3. Vă rugăm să NU încercați să dezasamblați, modificați film de încălzire și circuitul de control, pentru a preveni de om daune la cald componente.

4. Cablul este rezistent la apa, pot fi spălate.

5. Oamenii care sunt sensibilitatea termică aplicații (diabet,probleme circulatorii)

nu ar trebui să poarte bateria încălzit vesta.Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a utiliza.

6. Mereu conectați-l la banca de putere atunci când de încălzire.

7. Banca de putere nu este inclus în produs.

8. Nu folosesc energie electrică pentru haine ude.Vă rugăm să opriți de putere și de a opri utilizarea în ploaie.

9.Nu conectați direct la putere încărcător, vă rugăm să folosiți telefonul mobil conexiune de încărcare ca o sursă de alimentare.

Caracteristică:

3 Temperatura Ajustări: 60℃/140℉, 52℃/125.6 ℉, 45℃/ 113℉

USB de încărcare este mult mai comod si practic

Inovațiile tehnice și de Siguranță: Modernizate proiectat sistemul de încălzire asigură o să vă bucurați de căldură confortabilă.Doar 5V departe infraroșu încălzire, mult sub corpul uman siguranță tensiune 36V.Zonă mare de fibră de carbon, sârmă de încălzire, în condiții de siguranță și izolate.

Mare-zona de Încălzire: Au o circulatie a sangelui si caldura funcție, care încălzește nu numai stomac, spate, talie si abdomen, dar, de asemenea, promovează circulația sângelui.

Confortabil si prietenos cu pielea, atinge lin si caldura mai bine.Acesta vă poate ajuta să trăi cu ușurință printr-o toată iarna fără purtarea de haine voluminoase în stare rece.

Vitalitatea restaurare

Oferă mai adânc de reglare a funcțiilor fiziologice, pentru a evita sub-starea de sănătate și de a restabili vitalitatea.

Ameliorarea durerii

Poate îmbunătăți corpul microcirculatia, dragare și de a activa meridiane, elimina locale durerea și inflamația.

● De încălzire cu infraroșu fără radiații nocive și performanță stabilă este sigur și de încredere, ecologice, de economisire a energiei, moale si confortabil.

Caietul de sarcini:

Stil: Cu mâneci, fără Mâneci (Opțiune)

- Marime: M, L, XL, 2XL, 3XL

- Material: Bumbac

- Alimentare Interfata: USB

- Alimentare: 5V/2A Sursa Portabila(Nu sunt Incluse)

- Febra Zona: 9 zone de încălzire

Instrucțiuni:

(1).Scoate mufa USB.

(2).Acces la telefonie mobilă de încărcare sursă de energie.

(3).Apăsați și țineți piept de control al temperaturii de ieșire a comutatorului pentru 3 secunde.

(4).Apăsați lung pe piept temperatura comutator de comandă pentru 3 secunde, începe să se încălzească și apoi să se adapteze la temperatura medie de căldură atunci când aveți nevoie să se conecteze mereu la putere mobil.

(5).Reglare manuală la cea de-a treia treapta, cald temperatura de 60 de grade Celsius, confortabil de viteze temperatura de 52 de grade Celsius, de economisire a energiei de viteze temperatura de 45 de grade Celsius.

(6).Apăsați și țineți piept de temperatură comutator de comandă pentru 3 secunde, și stinge lumina pentru a opri încălzirea.

Cum pentru a Curăța:

Se spală la mașină & spălare de mână sunt disponibile.Nu stoarce sau răsturnări de situație.Deconectați puteri înainte de spălare și asigurați-vă că acesta este uscat înainte de încălzire.

Pachetul Inclus:

1x Încălzire Îmbrăcăminte

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Gen: FEMEI
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: F98953
  • Material: Bumbac
  • Caracteristică: Respirabil

Etichete: 4 zone, roz pulover de bumbac barbati, baggy denim, căldură geaca de iarna, cald încălzit vesta, Vesta, căldură sacou, jingba suport, călătorie vesta de poliție, pulover de bumbac femeie.

Scrie o recenzie

9 Încălzită, Zonă De Femei Încălzire Electrică Pulovere Vesta Încălzire Pulover Pentru Camping De Iarna Se Ingroase Vesta Cu Maneci Lungi&Scurte, Pulovere

9 Încălzită, Zonă De Femei Încălzire Electrică Pulovere Vesta Încălzire Pulover Pentru Camping De Iarna Se Ingroase Vesta Cu Maneci Lungi&Scurte, Pulovere

Scrie o recenzie

Produse similare