Produs nou

H. 265 8CH CCTV 5MP AHD DVR Kit CCTV aparat de Fotografiat Sistem 8PCS HD 5.0 MP Camera de Securitate de Interior, de Exterior P2P Sistem de Supraveghere Video kit

999 Produse

1 291.98lei

-45%

2 349.08lei

Adauga la lista de dorinte

1 X H. 265 8CH 5.0 MP 5 -ÎN-1 DVR-Digital Video Recorder 8 x HD 5.0 MP interior exterior IR Zi de viziune de Noapte rezistent la intemperii camere(camera opțional ) 8 X 65feet(20m) video cctv cablu pentru camera 2 x adaptor de alimentare pentru camere de supraveghere 1 x adaptor de alimentare pentru DVR 2 X 1 la 4 splitter de alimentare 1 X cablu USB Mouse-ul pentru DVR 1 X CD cu Software-ul pentru DVR 1 X Control de la Distanță pentru DVR Hard Disk optional !!!

NINIVISION de Securitate - HD aparat de Fotografiat CCTV, Sistem de Securitate, garantat și de încredere Soluție de Securitate pentru Casa ta și de Afaceri! 720P/960P/1080P/2MP/3MP/4MP/ 5MP de Înaltă Definiție și Video la zi și noapte.Alerte e-mail și de detectare a Mișcării, IP66! Rezistent la apă și universal pentru Interior/Exterior, aplicație gratuită pentru funcția Cloud P2P și de depozitare, suport pentru android, iPhone , ipad,PC,CMS etc.

4buc HD 5MP Camere CCTV; 8CH 5.0 MP Digital video Recorder Puternic Server de Rețea; Cu Funcția Cloud P2P; suport USB ,Mouse-ul,backup; Suport pentru Android,iphone,ipad,pc,cms vedere; Suport VGA de ieșire și de ieșire HDMI; Sprijin de intrare de Alarmă ,Alarmă de ieșire; Rezoluție de Înregistrare: 5.0 MP; Cu H. 265 de Înaltă eficiență de Compresie Video; Auto White Balance,Auto Gain control,înapoi lumina comp; Interfata HDD:SATA,Suport între 500GB și 8TB; Multi-limba meniuri opțiunea de până la 28 de tipuri de limbaj ; *Suport 5.0 MP aparat de fotografiat de intrare și HDMI &VGA de Ieșire ; *P2P serviciu de cloud pentru Android/iOS dispozitive mobile de vedere la distanță oriunde, oricând; *înregistrare de detectare a Mișcării.NVR-ul va fi declanșat pentru a înregistra atunci când detectează ceva în mișcare.NU trăgaci, nici o înregistrare, mai inteligent și cu economie de spațiu; *e-Mail de alertă și de notificare de alarmă.Atunci când detectarea mișcării este declanșat, NVR-ul va trimite automat sunet de sonerie și notificări de alarmă la adresa dvs. de email, inclusiv instantaneu pe loc; *mai Multe moduri de a accesa de pe PC, telefon și pad, pot fi vizualizate de către client PC, Telefon APP și IE ,Chrome,Firefox,Safari browser; *Suport de 3.5 inch cu port SATA, hard disk, capacitate aproximativ 500G/1T/2T/3T/4TB/5TB/6TB/7TB/8TB, și mai puțin de 500G nu este acceptată.HD CCTV DVR Digtial Video Recorder,Suport pentru toate Aanlog/1.0 mp&2.0 mp&3.0 mp&4.0 mp&5mp AHD/TVI/CVI / IP Camera

De înaltă Definiție interfață de ieșire,Suport on-line pentru redare,Mobil, de la distanță,Multi-fereastră afișare cu 5.0 MP Rezoluție.Unghiul va fi mai mare,iar imaginea va fi mai clară.

H. 265 Mai Clare , rezoluție HD vă oferim mai bună calitate a imaginii într-o rată de biți mai mică.A salva mai mult spațiu de stocare,poate reduce cu 40%-50% dimensiune,salva HDD spațiu de stocare și de a reduce costul de achiziție.

Vă puteți bucura de liber cinci moduri de conectare cu un multi-funcție de înregistrare video digitală.AHD(Analog High Definition)este o noua tehnologie avansata pe acasă de securitate cu 5 recordering moduri.pentru opțiunea dumneavoastră:Analog / Rețea / TVI / CVI / AHD+Rețea.Puteți obține video HD de calitate în fiecare modul.

Indiferent unde vă aflați, puteți accesa de la distanță camera foto pentru a vedea live streaming și stayconnected.Vezi de la distanță aparatul foto prin intermediul: gratuit Xmeye Aplicație de pe dispozitivul mobil, gratuit CMS Client pe calculatorul dumneavoastră, de EXEMPLU, browser web.

Vizualizare pe Monitor HDMI

Afișa cu ușurință video prin portul HDMI al monitorului computerului pentru a profita din plin de sistemul de securitate

claritate(Cablul HDMI nu este inclus)

Vizualizare pe TELEVIZOR sau Monitor PC

Pentru un plus de confort, NVR, de asemenea, vine cu VGA și HDMI, conexiuni pentru rezoluție standard opțiuni de vizualizare.

VGA sau BNC la RCA cablu nu este inclus.

Puteți seta zona pe care doriți pentru a controla,atunci Când este declanșat,acesta va trimite un mesaj la e-mail ,puteți obține informații de primă mână ,nu contează când și unde vă aflați .Acest sistem este conceput pentru a trimite o alertă e-mail când sunt detectate mișcări și vă permite să înregistrați numai atunci când este detectată o mișcare.Puteți ușor găsi imagini video ai vrea să-redare, Inteligent redare disponibile cu personalizabil căutarea zonă, timp de redare este redus foarte mult prin accelerarea prin neimportante videoclipuri.

Setarea ușor , doar 4 pași pentru telefonul mobil vizualizare, vizualizare video live de la sistem de oriunde și oricând, prin intermediul smarphone, de masă sau PC cu tehnologie avansata P2P, vă sunt capabili de a accesa de la distanță sistemul dvs. în câteva minute sau mai puțin, nu portforwarding necesare, accesul de la distanță nu a fost niciodată atât de ușor!!!

Dacă vrei să vezi la distanta thourh Internet

Va rugam sa va autentificati Google sau IE sau Firefox browser

Apoi input-Ul de Cloud P2P: www.xmeye.net

Intrare P2P ID-ul și parola, autentificare.

(Dacă doriți să telecomanda vizita la DVR prin P2P, În primul rând, trebuie să deschideți "www.xmeye.net" Dacă computerul dvs. nu poate deschide acest site, vă rugăm să instalați toate Plugin-uri în calculatorul dumneavoastră, în caz Contrar, nu veți fi capabil de a accesa de la distanță acest DVR, vă Rugăm să rețineți).

  • H. 265 DVR Caracteristici: HDMI&VGA de ieșire / de detectare a Miscarii/Alertă e-mail..
  • Rezoluție: 5MP
  • PC-uri de Camera: 8Pcs
  • Video port: 8ch de intrare / 1ch VGA, 1CH HDMI ieșire
  • AHD Rezolutie: H. 265 8CH 5MP 5 IN 1 AHD NVR
  • Tip Camera: Bullet Camera HD rezistent la Intemperii
  • Cerere: Acasă,magazin,magazin,birou,parc,Supermarket, etc
  • Limba: Mai multe limbi(engleză,spaniolă,rusă etc.)
  • P2P icloud: www.Xmeye.net
  • Telefon mobil de vizualizare: "xmeye"App
  • Caracteristici Aparat De Fotografiat: Glonț,de Zi și de noapte viziune,IR-cut,rezistent la Intemperii
  • Garanție: 3 ani
  • Vedere La Distanță: Android, iPhone, iPad, pc-uri,cms, etc
  • Nume De Brand: NINIVISION
  • Filtru IR Cut & ONVIF: Suport
  • Țara de Origine: China.Shenzhen
  • Rezolutie Camera: 5.0 MP AHD HD Camera
  • Lungime Cablu: 20m
  • Numărul De Model: NI-8911AH-6031VA

Etichete: 8ch dvr kit, DVR, camera de secur, kit aparat, Camera ahd 1080p, aparat de fotografiat cctv, sistem de securitate kit 6, camera supraveghea, 2 aparat de fotografiat cctv, sistem de securitate kit, 4ch cctv kit, camera cctv kit.

Scrie o recenzie

H. 265 8CH CCTV 5MP AHD DVR Kit CCTV aparat de Fotografiat Sistem 8PCS HD 5.0 MP Camera de Securitate de Interior, de Exterior P2P Sistem de Supraveghere Video kit

H. 265 8CH CCTV 5MP AHD DVR Kit CCTV aparat de Fotografiat Sistem 8PCS HD 5.0 MP Camera de Securitate de Interior, de Exterior P2P Sistem de Supraveghere Video kit

Scrie o recenzie

Produse similare