Produs nou

Pătrat cu Dungi din Bumbac Prosop Mare, Moale, Respirabil de uz Casnic Bumbac Prosop de Baie de Îngrijire a Feței de Mână Pânză Prosop de Baie pentru Adulți

999 Produse

18.46lei

-15%

21.97lei

Adauga la lista de dorinte

1 buc 100% Bumbac Prosop de Baie de Îngrijire a Feței Mână o Cârpă Moale Prosop de Baie pentru Adulți

Caietul de sarcini:

Model: E23546

Material: 100% Bumbac

Culoare: verde, gri

Dimensiuni:

34*35cm

34*72cm

70*145cm

Caracteristici:

● Materiale Țesute, cu 100% bumbac ringspun, inel filate din bumbac oferă nu numai pielea ta o simt mai moale, dar este, de asemenea, foarte durabil in natura.

● Colorate - sunt de diferite culori, puteți alege, membrii familiei și le poți distinge cu ușurință că va pune capăt la orice fel de argument despre prosoape de amestecare.

● Moliciune - Awati bumbac, extra lungi lumina soarelui, mai mult și mai moale fibre.Prosopul va primi, de asemenea, mai moale și mai moale după fiecare spălare, și am foarte recomanda să se spele înainte de utilizare.Cât de reconfortant e să te într-o moale, absorbant, pufoase de baie prosop, după un duș cald!Aceste prosoape posedă respirabil caracteristicile pe care le face perfecte pentru mâini și corp.

● Absorbant - Rezolva in 3 secunde, chiuveta in 3 secunde după intrarea în apă, absorb apa mai repede.Acesta va uscarea corpului sau mâinile în câteva secunde.De grosime medie nu este prea gros, nici prea subțire, care vor uscare rapid, care nu va fi urât mirositoare.

● Durabil - Toate marginile sunt intarite de lungă durată în timpul de spălare și de spălare.Nici caderea parului, nici plutitoare de culoare în primul rând se spală, fără modificări de culoare după spălări repetate, nu de culoare pierderea în condiții de temperatură ridicată.

● Siguranță Disponibile pentru sugari, nu fluorescență, fără formaldehidă.

Spălare și Uscare Instrucțiuni:

● Nu folositi inalbitori.

● Se spală prosoape noi, înainte de a utiliza pentru a elimina excesivă scame, care este lăsat peste timpul procesului de fabricație.

● Prosoape de spălare cu jumătate din cantitatea obișnuită de detergent.Prea mult săpun poate deteriora prosoape și le face mai pufoase.

● Aflați care temperaturile sunt potrivite pentru ceea ce prosoape.Cel mai alb și lumina de culoare prosoape ar trebui să fie spălate în apă fierbinte.Cele mai întunecate prosoape ar trebui să fie spălate în apă caldă.

● Se agită prosoape ușor între spălare și uscare.

● Agățat prosoape la uscat după fiecare utilizare.

● Nu utilizați un fier de călcat pe aceste prosoape.Cel mai bine este să-ți usuci prosoapele în lumina directă a soarelui.

● Prosoape uscate imediat după spălare.Mai lasa-ti prosoape stau umed, mai multe șanse de a mucegaiului trebuie să crească pe prosoape.

● Nu puneți prosoape la uscat mai mult decât este necesar.Păstrarea prosoape la uscat, după ce acestea sunt deja uscat va deteriora fibrele și slăbi prosop.

Pachetul inclus:

1 X prosop

Notă: vă Rugăm să permiteți-ușoară 1-3cm diferenta din cauza manuală de măsurare și un pic de variație de culoare pentru diferite setarea de afișare.Imaginile sunt numai pentru referință, vă rugăm să asigurați-obiect ca standard.Vă mulțumim pentru înțelegere!

  • Model Tip: GEOMETRICE
  • Forma: Dreptunghi
  • Setați Tipul: No
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Prosop De Baie
  • Numărul De Model: E23546
  • Material: 100% Bumbac
  • De unică folosință: No

Etichete: arsoft pistol 6, comutator de aer de origine, 300x zoom canon, arsthetic femeie, atc honda tricou, aer planta verde, albino ochii rosii, android i30 dvd, alban pungi de biciclete.

Scrie o recenzie

Pătrat cu Dungi din Bumbac Prosop Mare, Moale, Respirabil de uz Casnic Bumbac Prosop de Baie de Îngrijire a Feței de Mână Pânză Prosop de Baie pentru Adulți

Pătrat cu Dungi din Bumbac Prosop Mare, Moale, Respirabil de uz Casnic Bumbac Prosop de Baie de Îngrijire a Feței de Mână Pânză Prosop de Baie pentru Adulți

Scrie o recenzie

Produse similare