Produs nou

Revenire lentă Memorie Bumbac Talie Perna Acasă Calma Durerea 4D Plasă de Sarcina de Dormit Perna Masina Canapea Spate Suport Lombar Perna

999 Produse

23.74lei

-23%

30.85lei

Adauga la lista de dorinte

Revenire lentă Memorie Bumbac Talie Perna Biroul de Acasă Calma Durerea 4D Plasă de Dormit Suport Auto Canapea Spate Suport Lombar Perna

Caracteristici:

1. Ergonomic design și concept remarcabil - cele mai Recente design ergonomic mentine coloana vertebrala "Naturale S Forma", premium eco-friendly spuma de memorie suport lombar perna este un mod eficient de talie și dureri de spate relief produs.

2. Revenire lentă spumă cu memorie - interior elastic low-elastic din spumă cu memorie care poate să-și păstreze forma, să nu te plat, uniform sustine corpul, uniform dispersa presiunea din spate pentru a calma dureri de spate mai mici și etanșeitate. 3-5 secunde revenire lentă.

3. Ușor de a instala și curat - Relaxați-vă înapoi de oriunde, ca in masini, avioane, birouri, camere de locuit, etc. Suport lombar pernele de acoperire este realizat din 4D Material de Plasă cu mare lejeritate, sta confortabil chiar să-l utilizați pentru o lungă perioadă de timp.

Elimina cu ușurință pernă se acoperă și se spală atunci când este necesar.

4. Coloana de sprijin A coloanei vertebrale inconștient curbe în timp ce ședinței.Dacă vă menține aceeași postură, cum ar fi munca de birou sau de unitate de timp, corpul tau va colaps treptat, și în cele din urmă va doare spatele.

"Lingouri" forma suport lombar perna este conceput în funcție de curba a coloanei vertebrale umane.

Centrale suprafață curbă se potrivește perfect coloanei vertebrale umane curba.Chiar dacă stau pentru o lungă perioadă de timp, la nivelul coloanei vertebrale ține S-o formă.

5. Aplicabile oameni: este potrivit pentru toate tipurile de oameni cu dureri de spate, cum ar fi pacienții cu coloanei vertebrale lombare boala, care poate ajuta la ameliorarea dureri în talie.

Cei cu disconfort la nivelul coloanei vertebrale lombare poate sprijini coloanei vertebrale lombare, astfel încât nu există nici o suspendare în talie și ușor de somn.

Grijă a coloanei vertebrale lombare persoanelor în vârstă și a menține curba.

Caietul de sarcini:

Talie fata de perna material: 4D ochiurilor de plasă

Perna material de bază: Memorie bumbac

Culoare: Albastru, Verde, Alb

Dimensiune: 46x23x11cm/18.11x9.06x4.33in

Sfaturi:

Memorie spuma de perna poate fi spalata!

Normale de utilizare, timp de 1-2 luni, acesta poate fi plasat într-un loc răcoros și ventilat pentru 2-3 ore.A nu se expune la soare!!!

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Perna Lombara

  • Origine: NC(de Origine)
  • Dimensiune: 46*23*11CM cm
  • Detașabil și Lavabil: No
  • Material: Memorie bumbac
  • Numărul De Model: perna lombara

Etichete: canapea extensibilă, am canapea pernă, broderie perna, fuste de dormit, pânză pentru femeile gravide, suport lombar, decor acasă, perna lombara, mici rebounder, huse de perne decorative pentru canapea.

Scrie o recenzie

Revenire lentă Memorie Bumbac Talie Perna Acasă Calma Durerea 4D Plasă de Sarcina de Dormit Perna Masina Canapea Spate Suport Lombar Perna

Revenire lentă Memorie Bumbac Talie Perna Acasă Calma Durerea 4D Plasă de Sarcina de Dormit Perna Masina Canapea Spate Suport Lombar Perna

Scrie o recenzie

Produse similare