Produs nou

Largă De Mare Vagabond Biciclete Biciclete Gel Cruiser Confort Suplimentar Sportiv Pad Moale Șa Scaunul

999 Produse

18.29lei

-12%

21.02lei

Adauga la lista de dorinte

Bicicleta Mini dovada Șa Drum de Munte Confort Scaun Gel Pad

Descriere:

Mersul pe bicicleta este unul dintre cele mai bune exercitii din lume, combinând rezistenta, exercitii cardiovasculare și o mulțime de distracție.Cu toate acestea, există câțiva factori care țin oamenii de echitatie în mod regulat.Una dintre cele mai mari plângeri am auzit de la piloti este că de echitatie este incomod.Găsirea cel mai confortabil șa de bicicletă este esențială pentru a asigura veți merge în mod frecvent, și nu este o sarcină imposibilă.

Există, cu toate acestea, nu toate șei de biciclete sunt construite în același mod, dar aparițiile lor sunt similare.Deci, cum putem alege perfect biciclete șa?Alegerea cel mai confortabil scaun bicicleta pentru barbati sau pentru femei nu este întotdeauna ceea ce te-ai aștepta.Acum, am să vă spun câteva sfaturi utile.

1. Mai puțin este Mai mult: Cel mai confortabil biciclete locuri, de obicei, o suprafață mică, și asta pentru că se face echitatie mult mai ușor.Un scaun mai mare va cântări mai mult, cauzează frecare în timp ce pedala.

2. Ia în considerare Piele Șei: principalul avantaj pe care îl transporta este capacitatea lor de a forma la forma ta.

Caracteristici: 100% de Brand nou și de Înaltă calitate de Moda și raționalizate de șa biciclete design greutate de Lumină Gros elastic confortabil si respirabil Ușor să se spele Practice, fiabile și durabile, Mai ales pentru echitatie essentials caietul de sarcini : Material:Poliuretan + Piele + Otel Dimensiune: 27.5*17*10CM Greutate: 400g

Pachetul Inclus:

1 x Scaun Bicicleta

  • Dimensiune: 27.5*17*10CM
  • Utilizarea: Biciclete De Munte
  • Categorie: Alte
  • Shell Material: Alte
  • Numărul De Model: Șa De Bicicletă
  • Utilizator: BĂRBAȚI

Etichete: bycycle husa scaunului, 28 inch biciclete, pessoa șa pad, mare bmx șa, BBT, prdal biciclete rutier, bmw s 1000 rr amortizor de direcție, perna scaun gel, șa san marco, vitra șa de bicicletă.

Scrie o recenzie

Largă De Mare Vagabond Biciclete Biciclete Gel Cruiser Confort Suplimentar Sportiv Pad Moale Șa Scaunul

Largă De Mare Vagabond Biciclete Biciclete Gel Cruiser Confort Suplimentar Sportiv Pad Moale Șa Scaunul

Scrie o recenzie

Produse similare