Produs nou

Flacon de sticlă Tăietor Instrument Profesional Sticle de Tăiere de Sticlă tăietor DIY Taiere Mașină de Vin, Bere

999 Produse

21.89lei

-46%

41.29lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere

Material: otel inoxidabil

Lungimea de taiere: 6"(max)

Diametru De Taiere: 0.5"-2"

Aplicație: pentru tăierea sticlei sticle și borcane

Caracteristică

1. Proiectat pentru tăierea rotunde și pătrate sticle, pentru sticle de vin, sticle de bere, sticle de whisky, etc..

2. Este mult mai convenabil și sigur de utilizat, cu nici alte instrumente necesare, și lama ascuțită prevede clar și perfect de tăiere.

3. Mai rezistentă și mai ușor de utilizat decât modele de plastic, acest lucru este extrem de rezistent, metal, sticlă tăietor va avea tăiere sticle perfect în 5 pași simpli.

4. Pur și simplu puneți sticla pe suport dispozitiv, se aplică presiune si roti; căldură scor de peste fiert apă și apă rece, alternativ baie de trei ori.Rezultatele vă vor uimi, curat pauze aproape de fiecare dată.Chiar și gros sticle de șampanie rupe cu ușurință și fără probleme.

5. Acest flacon de sticlă tăietor nevoie de un pic de timp să te obișnuiești cu, dar odată ce ați luat atarna de el, va fi capabil să taie sticle de vin cu ușurință.

6. Cu sticla de tăiere, puteți crea ușor de a crea decoratiuni, cum ar fi vaze, sfesnice, aroma abajururi, și mai mult.Acest lucru va spori gândirea creativă și simț artistic.

Sfaturi

1. Reglați sticlă tăietor pentru a se potrivi dimensiunea de sticla.Pur și simplu aveți nevoie pentru a ajusta suportul de tăiere de sticlă cu lungimea pe care doriți să taie prin slăbirea șurubului și a pus sticla pe ea.Regla poziția de tăiere roți, astfel încât s-ar putea ține atinge și trasare de sticlă în timp ce utilizați.

2. Daub lumânare la zgârieturi (de 2 sau 3 ori este mai bine).

3. Notare sticla.Odată ce roata de tăiere este de la locația corectă, începe încet de cotitură sticla.Rotiți-l până când apar zgârieturi.

4. Separare.Se toarnă apă caldă și apă rece, alternativ pe zgârieturi (în Primul rând, se toarnă apă caldă, apoi cu apă rece.În același timp, ține de cotitură sticla).Repeta de 2-3 ori, cele două părți vor separa în mod automat.Mai gros de sticlă poate avea cicluri suplimentare.

5. Netezirea marginilor.Nisip la marginea de jos cu hârtie de lustruire.

Lista De Pachete

sticla cutter *1

hârtie de lustruire *1

cheie hex *1

manual *1

Vă Rugăm Să Rețineți

1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

SERVI CIU ◆ PLATĂ

Transport:

Despre Retur:

Feedback-ul:

Sfaturi:

  • Origine: NC(de Origine)
  • Lungime: As shown
  • Utilizarea: Tăiere De Sticlă
  • Numărul De Model: JJ195382
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor

Etichete: ș cutter, tăietor de sârmă, taie sticla, drăguț lucru, Tăiat hârtie, lapte notă, portabil de sticlă șanfrenare, diamant taiat sticla, dnmg150408, Placi de tăietor de sticlă.

Scrie o recenzie

Flacon de sticlă Tăietor Instrument Profesional Sticle de Tăiere de Sticlă tăietor DIY Taiere Mașină de Vin, Bere

Flacon de sticlă Tăietor Instrument Profesional Sticle de Tăiere de Sticlă tăietor DIY Taiere Mașină de Vin, Bere

Scrie o recenzie

Produse similare