Produs nou

De Uz Casnic Cu Ultrasunete Respingător Dispozitiv Împotriva Șobolani, Șoareci, Furnici, Gândaci, Țânțari, Insecte Consumabile Pentru Animale De Companie

999 Produse

30.80lei

-15%

36.26lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere Produs:

Culoare:Alb

Material:Plastic

Tip De Element:Cu Ultrasunete Respingător Dispozitiv

Model:Solid

Dimensiune:8 cm/3.15"*8 cm/3.15"*3. 5 cm/1.38"

Alimentare:220 V, 50 Hz

Consum De Energie:1.9 W

Frecvență alternativă:32 k-62 kHz

Cu ultrasunete de Presiune a Sunetului:103 dB

Caracteristici:

1.Materiale de înaltă calitate: realizate din plastic,dispozitivul este foarte durabil și pot fi folosite într-o lungă perioadă de timp.Puteți să așezați aparatul într-un loc adecvat și nu trebuie să vă faceți griji că va fi deteriorat de animale de companie obraznic.

2.Principiul de șobolan disk: Acest produs este pe baza de ultrasunete principiul de a interfera cu creier nervoase, provocând un puternic răspuns reflex la șobolan nervos central și sistemului auditiv, făcându-l greu de suportat, senzație de panică și de neliniște, și fugind de la locul faptei.

3.Domeniul de utilizare: acest produs este adecvat pentru utilizarea de șoareci în familie, restaurant, supermarket, depozit, grădiniță, clădire de birouri și în alte locuri care nu sunt potrivite pentru uciderea șoarecilor; aceasta poate conduce eficient șoareci în intervalul de 50 de metri pătrați de spațiu.

4.Metoda de utilizare: produsul este introdus direct în volți 220 priza de alimentare de la sol de 20 de cm (mai mare poziție va face acest produs mai eficient, efectul de antrenare va fi mai bine), selectați treapta de viteză corespunzătoare, atunci când lumina este indicat normale de lucru.

5.Atenție: 1.Acest produs este bazat pe ultrasunete principiu, vă rugăm să nu folosiți în aer liber, rezultatul va fi eficient într-un timp relativ închis de interior; a nu se utiliza în medii cu umiditate și temperatură ridicată a mediului. 2.Folosind acest produs timp de 1-2 săptămâni se va realiza cel mai bun efect de interferență.Dacă șobolanii se execută într-un mod periculos, acest produs este eficient.Vă rugăm să insiste pe folosind-o. 3.Atunci când utilizați elementul, pentru a evita directe obstrucție de obiecte, astfel încât să nu pentru a reduce efectul de șobolan respingător. 4.Copiii trebuie să fie utilizate în îngrijirea adulților, nu-i lasa sa opereze singur.

Pachetul Include:

1 x de uz Casnic cu Ultrasunete Respingător Dispozitiv

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite.

2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi o mică diferență față de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți.

  • Pest Tip: Bug-Uri Pilula

Etichete: bariera infrarosu, emastiff, umidificator aroma cu ultrasunete, alarma de perimetru, protecție contra purici cu ultrasunete, pest repeller cu ultrasunete de vechituri, senzor de fum, cu ultrasunete anti purici guler, ultrasonic animal de companie anti purici, fluture jig.

Scrie o recenzie

De Uz Casnic Cu Ultrasunete Respingător Dispozitiv Împotriva Șobolani, Șoareci, Furnici, Gândaci, Țânțari, Insecte Consumabile Pentru Animale De Companie

De Uz Casnic Cu Ultrasunete Respingător Dispozitiv Împotriva Șobolani, Șoareci, Furnici, Gândaci, Țânțari, Insecte Consumabile Pentru Animale De Companie

Scrie o recenzie

Produse similare