Produs nou

Disc de frână Pentru 110mm Xiaomi M365 Scuter Electric Înlocuire Parte Anti-Rugină Pentru Xiaomi M365 Pro Biciclete Accesorii Frana Disc

999 Produse

26.06lei

-49%

51.12lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

Material de aliaj de aluminiu

Discul de frână adoptă de înaltă calitate din aliaj de aluminiu material, vrajitoare detine ușor și durabil caracteristici.Aliaj de aluminiu disc de frână nu este ușor să se deformeze, anti-rugină și nu va dispărea, mai durabil și stabil pentru a utiliza.

Eficient

Cu un disc ventilate sistem de frânare pentru frânare eficientă și răspuns rapid, și de echitatie de siguranță este mai fără griji.Discul de frână este un accesoriu bun pentru scuter, protejează scuter de investiții și îmbunătățește experiența de echitatie!

Înlocuire

Discul de frână aparține Xiaomi consumabile serie de accesorii produse.Cu 5 șuruburi, discul de frână este ușor de instalat.Acesta oferă securitate maximă pentru tine și scuter electric.Sfatul verificarea periodică și schimbarea plăcuțelor de frână.

Domeniul de aplicare

Discul de frână cu 5 șuruburi kit este conceput pentru Xiaomi M365 scuter electric.

Design gol

Discul de frână are multe forme diferite orificiul de pe corpul său.Acest design tubular poate reduce reduce greutatea de plăcuțe de frână, îmbunătăți aspectul și de a reduce transferul de căldură.

Frână ling

2 buc de frână documente atașate în pachet are o excelentă putere de frânare și arată o performanță stabilă în umed sau uscat,cu buna frânare și aderență bună.

Caietul de sarcini:

Tip: frana disc

Cantitate: 1 buc

Material: aliaj de aluminiu

Culoare: argintiu

Model: 5 gauri

Distanță între orificii: 25mm/0.98"

Disc de frână diametru: 110mm/4.32"

Disc de frână grosime: 2 mm/0.08"

Garnitură de frână cu diametru: 20mm/0.79"

Garnitură de frână grosime: 4mm/0.16"

Greutate neta: 120g/4.23 oz

Pachet:

1* frână disc

2* garnitură de frână

5* șurub

**Serviciul nostru**

Noi sprijinim Picătură de transport maritim și en-Gros.

Dacă aveți orice probleme după ce am primit pachetul,pls simțiți-vă liber să ne contactați în loc de deschiderea litigiului sau de a părăsi un feedback negativ.

**Atenție Pentru Limba Rusă Prieteni**

1. Vă rugăm să completați în numele dumneavoastră complet, inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie atunci când se face plata;

2. Vă rugăm să completați adresa dvs. de corect, inclusiv Apartamentul Nr., Strada, Oraș, Regiune și țară.În caz contrar, pachetul ar fi, probabil, s-a întors!

3. Noi nu suntem responsabili pentru GRESEALA TA.

**De ce să cumpărați de la noi??**

Fabrica de vânzări, cea mai bună calitate și preț competitiv!

ei bine, a verifica fiecare Produs înainte de nava!

**Transport**

1. Am expediat în întreaga Lume, cu excepția Chinei.

2. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.

3. Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plată.

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

  • Atribut: metal-frana disc
  • Numărul De Model: Disc De Frână Xiaomi M365 Pro Scuter Electric
  • Caracteristică: disc de frână
  • Tensiune: 48V
  • altă funcție: frână de înlocuire parte
  • Nume De Brand: CAMPSLE
  • Tip: Alte
  • alte caracteristici: a rotorului de frână
  • Caracteristici: Plăcuțe de frână

Etichete: nyko manga posturi, octavia far, uncie monede pisici, oumo perie calul, octavia sute, nyfs iarnă, nyhai bebru caz, octavia groapă de biciclete, roșu negru marinar.

Scrie o recenzie

Disc de frână Pentru 110mm Xiaomi M365 Scuter Electric Înlocuire Parte Anti-Rugină Pentru Xiaomi M365 Pro Biciclete Accesorii Frana Disc

Disc de frână Pentru 110mm Xiaomi M365 Scuter Electric Înlocuire Parte Anti-Rugină Pentru Xiaomi M365 Pro Biciclete Accesorii Frana Disc

Scrie o recenzie

Produse similare