Produs nou

Iepurașul de paște a Simțit Jucării Decorative Iepure Drăguț Inteligenta Copiilor Cultivarea de Puzzle Distractiv Pentru Copii

999 Produse

28.33lei

-54%

62.93lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte:

1、Cel Mai bun Cadou pentru Copii: Noastre, iepurasul de Paste si ou pandantive au culori interesante, ele sunt educative, ouăle și litere sunt redate.

2、Simțit Material: de înaltă calitate simțit material, non-toxic, ecologic, de protecție, rezistent și poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.Dimensiune aproximativ 89*51*0.2 cm/35.04*20.08*0.08 inch, pliabil, pentru depozitare.

3、Agățat de Proiectare: robust curea de agățat este în sus, acesta poate fi ușor agățate pe perete sau fixat pe orice suprafata cu banda, ne putem plia pe ambalaj, astfel încât atunci când ajunge la caseta, puteți utiliza un fier de călcat pentru a face perfect, Atunci puteți să-l utilizați.

4、Formare Funcționare: decoratiuni pot fi rearanjate de peste si peste din nou.DIY jocuri poți arăta creativitatea copiilor și să-și dezvolte abilitățile de procesare.Foarte potrivit pentru copii să se joace.

5、Tema Paste Repere: Include un DIY simțit iepurașul de Paște pandantiv + 7 diferite detasabila Easter egg decorare patch-uri, care pot fi lipite direct și ușor de utilizat, care poate evidenția tema petrecere de Paști.

Descriere: 1. Acest tip de iepure copac permite copiilor să-l decora în felul lor de peste si peste din nou.Pentru copii, acest lucru este distractiv și educativ.

2. Autocolante mici: Diverse desene animate, drăguț și autocolante colorate, inclusiv arici, pui, morcov, etc.

3. Dezvolta abilitățile operaționale: Decoratiuni pot fi rearanjate de peste si peste din nou.Se poate arăta creativitatea copilului tau si dezvolta puteri de vindecare.

4. Agățat de proiectare: robust Cu curea de agățat, poate fi ușor agățată pe perete sau lipit de orice suprafata pentru a spori tema Paste.

5. Materiale sanitare: din pâslă material moale, ecologic, de protecție și durabil, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

Caietul de sarcini:

Nume: Simțit Iepurașul De Paște Jucărie

Material: fetru

Dimensiuni: 89 x 51 cm/35.03*20.08 în

Lista De Ambalare:

1 x Iepurașul de Paște Jucărie de Pluș

Notă:

1. Din cauza diferenței de iluminat și setările de pe ecran, culoarea, acest element poate fi ușor diferită de cea pe imagine.

2. Din diferite manuale metodele de măsurare, vă rugăm să permiteți ușoară a diferențelor de dimensiune.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Puzzle realizate manual simțit jucarii
  • Avertizare: NO
  • Intervalul De Vârstă: 14 Ani Și Până
  • Picătură De Transport Maritim/ En-Gros: Suport
  • Tema: Animale & Natura
  • Tip: Alte

Etichete: decor de paști, iepure de jucărie, las puzzle, simțit set, de pluș, jucărie moale, iepure pentru animale de companie, set simțit animale, decor de paști, luminos puzzle decor.

Scrie o recenzie

Iepurașul de paște a Simțit Jucării Decorative Iepure Drăguț Inteligenta Copiilor Cultivarea de Puzzle Distractiv Pentru Copii

Iepurașul de paște a Simțit Jucării Decorative Iepure Drăguț Inteligenta Copiilor Cultivarea de Puzzle Distractiv Pentru Copii

Scrie o recenzie

Produse similare