Produs nou

Compatibil HDMI tv cu HDMI Standard, UN tip V2.0 built-in cablu de extensie acceptă 2K / 144hz 4K / 60Hz tv cu cablu, computer de sârmă

999 Produse

42.20lei

-5%

44.43lei

Adauga la lista de dorinte

ADT-Link HDMI la HDMI Cablu Plat

Nume de Brand: ADT-LINK

Nume produs: HDMI la HDMi Cablu

Model produs: HA1A1 , HA1A2 , HA1A3 , HA1A4 , HA2A2 , HA2A3 , HA2A4 , HA3A3 , HA3A4 , HA4A4

T ransfer s-a urinat: suport de creșterea lățimii de bandă de până la 18 Gbps, rezoluții de până la 4K @ 60 Hz,

Lungime cablu: 3 ~ 200 cm, lungimea poate fi personalizat,

Aplicație: Pentru FPV Fotografie Aeriană Camera Gopro

Micro HDMI utilizați pentru GH4 GoPro BMPCC A5000 A6000 A7R A7S și alte toate Micro HDMI dispozitiv de interfață;

Mini HDMI utilizați pentru 5D3 5D2 GH3 GH2 5N 5T 5R 7N și alte toate Mini HDMI dispozitiv de interfață;

HDMI utilizați pentru UHD TV ,ROSU BMCC FS7 C300,playere Blu-ray, Foc TV, Apple TV, PS4, PS3, XBox one, Xbox 360, calculatoare, Android TV box, mxiii, m8, mxq și alte toate HDMI-dispozitive activate.

ADT HDMI serie-Număr Descriere:

A1_HDMI plat muntele; A2_HDMI întoarce; A3_HDMI rândul său, în jos; A4_HDMI de sex feminin HDMI (tip a)

C1_mHDMI plat muntele;C2_mHDMI întoarce;C3_mHDMI rândul său, în jos;C4_mHDMI de sex feminin (mini HDMI tip C)

D1_uHDMI plat muntele;D2_uHDMI întoarce;D3_uHDMI rândul său, în jos;D4_uHDMI de sex feminin (micro HDMI tip D)

Lungime cablu Descriere : lungimea firului se referă la partea vizibilă a firului.Aceasta nu include PCB și conector.Pentru lungimea firului, vă rugăm să consultați 4cm albastru săgeată în figura de mai jos.Avantajele produsului: Material avantaje: utilizarea germană patentată importate de sârmă, utilizarea de înaltă calitate placat cu aur conectori de înaltă frecvență suport HDMI 2.0 stabilă de transfer.PCB folosește de înaltă calitate, low-rezistenta mare-materiale de calitate, PCB manopera de precizie, PCB folosește de înaltă TG foaie, cupru grosime este îngroșat la 1oz; conector placat cu aur conductoare de performanță, poate reduce ecran negru albastru ecran splash cauzate de creșterea oxidare rezistenta la rugina de Flori problemă ecran.

Design avantaje: semnal diferențial fără prin design, nici CAF micro scurt-circuit fenomen, semnal de mare viteză de transmisie de date fără parazitare capacitate și inductanță parazită de atenuare a semnalului de interferență problema, circuit de alimentare îmbunătățite de cablare design, PCB bord miniaturizarea design, poate reduce mecanismul de interferență , nici o carte de hardware, instalarea produsului este ușor.

Producția avantaj: fabrica Noastră de vânzări directe, produse personalizate de producție, de sudare la sudarea metalelor punct în timpul producției.Și a pus pe termocontractabile tub de protecție, produsul este fermă și de încredere, nu va fi nici o problema de deconectare și deconectare.Produsul funcționează bine, stabil și de încredere.

Q&A:

Este acolo orice EMI de protectie pentru Cablu?

Extenderul utilizeaza cele mai noi materiale pentru ecranare EMI cu cinci unic cablurile plate design.Aceasta tehnica permite fiecare cablu sa fie complet acoperite de interferențe electromagnetice de protectie cu polimer conductor de protecție împotriva intrare sau de ieșire a emisiilor de frecvențe electromagnetice, reduce disconfortul și degradarea pe performanță, și de a reduce greutatea extender.

Pot fire și PCB conectori fi împărțit?

Nu, în scopul de a purifica transmisia de semnal și pentru a evita accident de sârmă care se încadrează în afara noastră sârmă și PCB conectori este lipit și protejate de mufei de trecut pe tub maneca, astfel încât produsul nu pot fi separate.

Cât de compatibile sunt firele?Acceptă HDMI 1.2 / 1.4 / 2.0 de mare viteza, suporta 4K/60hz full-speed.Ridicat de compatibilitate.

Produsul folosește un ecran high-definition 4K/60hz monitor, toate de testare produs TRECE de 100% înainte de expediere.Cablu de grosime?Poate fi îndoit?

Grosimea firului este de 1,4 mm, și poate fi îndoit și împăturit, fără a afecta utilizarea.

Câte greutăți nu au produs?

Greutatea firului 5cm este de 1.57 g.Greutatea conectorului și PCB bord este de 7.45 g (specificațiile și modelele sunt numeroase, numai pentru referință) Foto :

  • Pachet: No
  • Tip: PCI-E Coloană
  • Certificare: NICI unul
  • Nume De Brand: ADT-Link
  • Produse De Stare: Stoc
  • Numărul De Model: HDMI2.0-O-O
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: cablu hdmi 10m 30, 6pini coloană, lentile de fpv hdmi, riser card, hdmi la vga 1680x1050, Monitor de 144hz, 4 k monitor, pci fonduri, timp pcie cablu, coloană.

Scrie o recenzie

Compatibil HDMI tv cu HDMI Standard, UN tip V2.0 built-in cablu de extensie acceptă 2K / 144hz 4K / 60Hz tv cu cablu, computer de sârmă

Compatibil HDMI tv cu HDMI Standard, UN tip V2.0 built-in cablu de extensie acceptă 2K / 144hz 4K / 60Hz tv cu cablu, computer de sârmă

Scrie o recenzie

Produse similare