Produs nou

2 buc aer liber P4.81 500x1000mm Panou, 1meter * 1meter LED Display Ecran, Cu Controler, Livrare Gratuita LED-uri de Perete Video

999 Produse

6 400.42lei

Adauga la lista de dorinte

Cald Prompt

În cazul modulului se deteriora sau pierde din cauza logisticii, vă vom trimite unul nou.

Serviciile Noastre

■ Garanție: 3 ani. ■ Livrare în termen de 7 zile. ■ 24 de ore de servicii on-line și suport tehnic. ■ OEM&ODM, ne poate ajuta pentru a proiecta și pune în produs în conformitate cu cerințele dumneavoastră.

Lista De Ambalare

* 2 buc aer liber P4.81 500x1000mm turnare aluminiu panou. * 1buc HD-A3 controller. * 2 buc primirea cardului. * 2 buc sursa de alimentare, * 2 buc cablu de alimentare. * 2 buc cablu de semnal. * Transport gratuit.

LED-uri de Afișare Test

Parametrii Tehnici

500x1000mm Turnare din Aluminiu Detalii

Dimensiune: 500x1000mm Rezolutie: 104x208dots 8pcs module alcătuiesc un cabinet

Fără Sudură Cabinet Conexiune

■ Subțire și ușor,demontarea rapidă. ■ Grad ridicat de protecție,durabilitate mare. ■ Commomn bun,flexibil și ușor de utilizat.

LED Display Caz

Afișajul cu led-uri utilizate pe scară largă pentru publicitate comercială, etapa de închiriere, întreprindere,școală,trafic de publicitate, mobilă camion de publicitate, sport, stadionul de publicitate etc.

Domeniul De Aplicare

* Organizațiile de afaceri: Supermarket, pe scară largă, mall-uri, stele, hoteluri, agenții de turism * Organizații Financiare: Bănci, companii de asigurări, oficii poștale, spitale, școli * Locuri Publice: Metrou, aeroporturi, gări, parcuri, săli de expoziție, stadioane, muzee, clădiri comerciale, săli de ședințe * Divertisment: Cinematografe, cluburi, etape

Procesul De Producție

Sistem De Control

Conectează-te cu calculator PC sau de rețea,sau poate controla de la distanță cu sistem asincron, control Wifi, 3G control.

Tip De Instalare

Acesta poate fi fixat pe perete, stâlp de sprijin de pe strada, pe partea de sus a clădirii, sau pentru etapa de închiriere de agățat pentru a satisface cererea de scena de concert de fundal, spectacol eveniment, live de radiodifuziune, live reuniune, banchet, petrecere etc, pentru a arăta conținutul ce vrei, de video, grafică, animație etc.

Fabrica Noastra

SZLIGHTALL Optoelectronica Co.,LTD este un high-tech întreprindere integrată, specializată în dezvoltarea, producția și vânzările de LED-uri cu profesional tehnic și echipa de dezvoltare, ne-am produsului display led, modul de afișaj led, led de control card, alimentare pentru led-uri, și alte led-uri de afișare accesorii etc.Există mai mult de 10 de ani de experiență, moderne de producție și echipamente de testare,perfect sistemul de management al întreprinderii,de înaltă calitate, de cercetare și echipa de management, de înaltă calitate led-uri de afișare controller, toate de mai sus ne face să devină popular furnizor.Cu noastre de înaltă calitate și servicii, produsele noastre au fost exportate în diverse țări și regiuni din Asia de Sud-est, Australia, Europa și America etc.

Certificatul Nostru

Ambalare

Case din lemn pentru gratuit.De asemenea, furnizarea de zbor caz, dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați.

Livrare

*Produsele sunt expediate din China prin EMS, UPS, FedEx, DHL, TNT și par avion (cu număr de urmărire) etc. *Dacă doriți să livreze led display bord de mare pls spune-ne, vom cita ocean de marfă.

Contactati-Ne

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip LED: SMD2121
  • Pixeli: 4.81 mm
  • Funcția De Afișare: Video
  • Utilizare: în aer liber
  • Luminozitate: 5500CD
  • Cabinetul Dimensiune: 500x1000mm
  • cabinetul de rezoluție: 104x208dots
  • Perioada de garanție: 3 ani
  • Cip Tub De Culoare: Plin De Culoare
  • Tensiune de intrare: AC110-220V
  • Nume De Brand: SZLIGHTALL
  • Numărul De Model: P4.81mm
  • Densitatea de Pixeli: 43264dots/m2

Etichete: hub75 led, led-uri în aer liber ecran, trueno perete led, lg video panou de perete, panou cu led-uri, silan led display, display led-uri în aer liber, ecran de proiecție în aer liber, în aer liber, perete video, panou cu led-uri video.

Scrie o recenzie

2 buc aer liber P4.81 500x1000mm Panou, 1meter * 1meter LED Display Ecran, Cu Controler, Livrare Gratuita LED-uri de Perete Video

2 buc aer liber P4.81 500x1000mm Panou, 1meter * 1meter LED Display Ecran, Cu Controler, Livrare Gratuita LED-uri de Perete Video

Scrie o recenzie

Produse similare