Produs nou

6000W 12V la 220V/110V LED-uri Auto Invertor de Putere Convertor Adaptor Dual USB Încărcător de Tensiune Transformator de Undă Sinusoidală Modificată

999 Produse

206.42lei

Adauga la lista de dorinte

Pachetul include:

1 x Invertor de Putere

2 x Baterie Clip

1 x Mufa Brichetei(cadou)

1 x Manual de limba engleză

Caietul de sarcini:

Model: SP3-Q6000Y

Nume: invertor de putere Masina de 6000W.

Tensiune de intrare: DC 10.5 V~15V.

(Când tensiunea bateriei este mai mică decât 10.5 V, invertorul este de joasă tensiune de protecție, atunci când tensiunea bateriei este mai mare de 15V, invertor tensiune înaltă protecție)

Tensiune de iesire : AC 110V /220V pentru alegerea ta

Frecvența de ieșire este: 50Hz pentru 220V model /60Hz pentru 110V model.

Varfuri de Putere : 6000W

Putere nominala :500W

Ieșire de undă: Modified sine wave.

Dimensiune pachet:7.87 X 3.93 X 3.07 inch

Greutate: 0.85 kg

Adavantage:

[6000W Putere invertor]

Masina invertor de putere cu 2 porturi USB si priza de curent ALTERNATIV.val de putere: 6000W, De invertor de putere vine cu acces gratuit la bricheta si 2 buc baterie clipuri,oferind 500 watt putere continuă, 6000watt putere de vârf (vă Rugăm să asigurați-vă că valoarea totală nominală de alimentare a dispozitivelor conectate este ≤ 500W).

【MCU LCD Display】

invertor auto a micro-unitate de control LCD realizează schimbul de om-mașină informații, și poate cunoaște starea de lucru a invertorului în timp real, inclusiv tensiunea de intrare, tensiunea de ieșire, frecvența de ieșire, putere baterie, încărcare și alte informații.

[Încărcare rapidă Dual porturi USB ]

Un AC de Desfacere și două porturi usb pot oferi 100% rapid de încărcare pentru telefoane Mobile, calculatoare, laptop,pompa de san, Nebulizatoare,aparate de Ras,de salvare medicală dispozitiv,echipament de urgență etc,poate fi ca o sursă de Alimentare de Urgență.Două porturi USB pot percepe cele mai multe telefoane și tablete simultan (Max 4.1 A ), în timp ce prizele de mare pentru laptop, drone, ventilator, aparat de fotografiat, aparat CPAP, consolă de jocuri, kindle, TV, DVD player, lumini, iPad, RV,și alte dispozitive electronice.

[Multi Protecție]

Built-in de siguranțe, în condiții de siguranță de încărcare de proiectare și ventilator de răcire previne convertor de putere masina de căldură,de economisire de putere și energie.peste tensiune, suprasarcina, supra-curent, scurt circuit, sub-tensiune, supraincalzire, scurt-circuit de protecție.

[Lightweight design &Calitate Superioară] Ușor și compact, ideal pentru vacante, camping si excursii de lucru.Acesta poate fi conectat la aproape orice 12V putere de ieșire vehiculului, oferind oportunități de încărcare oriunde.

【Multi-scop】

Care poate fi folosit ca un convertor de putere masina, adaptor auto, încărcător de telefon mobil, piscină alimentare, pană de curent de alimentare de urgență, etc.

【Aplicarea pe scară largă】

Acest invertor de putere pentru masina de curent continuu: 500W, val de putere: 1000W.Utilizate pe scară largă în camping, excursii rutier, munca în aer liber, pană de curent, etc. Standard Universal 110V AC puterea de desfacere poate mai bine conectați mai multe aparate.

[Ceea ce veți obține]

4000W invertor de putere masina, manual de utilizare, 2 x Baterie Clemă, 1 x Masina de Țigară Plug and customer service de 100%.Cablu de bricheta poate furniza putere pentru dispozitivul cu ușurință.Dacă a pune în putere este mai mare decât 200W, vă rugăm să utilizați Clemele Crocodil la o baterie.

Caracteristici:

- 12V este, în general, pentru autoturisme, 24V pentru camioane, 48V și 60V este, în general, pentru vehiculele electrice.

- Disponibil Gama De Tensiune Nominală De Aparate Electrice : 200~240V, 100~120V

- În condiții de siguranță Gama De invertor Tensiune de Intrare:12V (9.8~15V)

- 8 De Siguranță Funcția De Protecție:

①Reverse protecție la polaritate

②Low tensiune de intrare de protecție

③High tensiune de intrare de protecție

④Over-curent de protecție

⑤Short circuit de protecție

⑥Over temperatura de protecție

⑦Overload protecție

⑧Internal sigurante

ATENȚIE!

-1.Aceasta este o modified sine wave inverter, NU se aplică pentru dispozitive care funcționează cu built-in motor, uscătoare de păr,aparate de aer condiționat, mașină de cafea,pompa de apa, plita cu inducție,frigidere și cuptoare cu microunde etc. Asigurați-vă că valoarea totală nominală de alimentare a dispozitivelor conectate este ≤ 500W

-2.Strângeți Pozitivă (+) și Negative (-) terminale atunci când mașina converter este în uz

-3.Dacă convertorul este conectat direct cu bricheta.Cea mai mare puterea de a pune trebuie să fie sub 150W.Dacă este mai mare decât 150W,vă recomandăm folosind Clemele Crocodil la o baterie ,pentru că bricheta auto nu ar putea permite o putere de peste 150W.

-4.Masina converter potrivit pentru DC12V și DOAR Masina, nu se aplică pentru DC 24V si avion

-5.Vă rugăm să nu lăsați invertor în poziția pornit înainte de a porni mașina.Este ușor de a deteriora invertor înainte conectat la baterie.Funcționarea corectă este de a conecta la baterie mai întâi și apoi rândul său, pe invertorul comuta

-6. E normal pentru invertor de a deveni caldă în timp ce folosind-o.În scopul de a obține cea mai bună utilizarea a rezultatelor, vă rugăm să pune invertor pe suprafața plană De lucru trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

  • Tensiunea de ieșire: AC220V/110V
  • Tensiune de intrare: DC 12V
  • Accesorii: bricheta si baterie clip
  • terminal de intrare: baterie pozitive și negative terminale
  • Display: LED Baterie Show
  • Aparat: TV,telefon, mașină,acasă,în aer liber, în cazul în care nu există nici o putere
  • culoare: negru
  • soclu: Internațional universal priza
  • USB Potts: Dual USB 2.1 a x 2
  • Funcția de protecție: Suprasarcină, supratensiune, tensiune scazuta, temperatura, etc
  • Putere nominală: 500w
  • Eficiența de conversie: 0.9
  • Forma de undă: Modified Sine Wave
  • Frecvența De Ieșire: 50Hz/60H
  • Invelisul exterior: Carcasa de Plastic
  • Nume De Brand: chaomin
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: rc auto transformer, invertor de putere alternativă, modified sine wave inverter 150w, 12v putere suppli, invertor auto, invertit, controler de 500w 12v, interne invertoare de putere, invertor auto 110 150w, intellegent invertor de putere.

Scrie o recenzie

6000W 12V la 220V/110V LED-uri Auto Invertor de Putere Convertor Adaptor Dual USB Încărcător de Tensiune Transformator de Undă Sinusoidală Modificată

6000W 12V la 220V/110V LED-uri Auto Invertor de Putere Convertor Adaptor Dual USB Încărcător de Tensiune Transformator de Undă Sinusoidală Modificată

Scrie o recenzie

Produse similare