Produs nou

Modern Abstract Luna Roz Pictură În Ulei Geometrie Rotund Triunghi Poster Scandinave Decor Camera De Zi Cuadros Decor

999 Produse

31.22lei

-36%

49.55lei

Adauga la lista de dorinte

Stimate client, produsele noastre pot fi personalizate,toate astea de 3000 de produse sunt cele mai bune și de înaltă calitate, la magazinul nostru,vine de la clienții evaluztion sunt foarte placute,asa ca nu heasitate să cumpere fotografii,sper sa coorperate mult timp cu tine fericit.multumesc .

Pictura Size1: 20cmx30cmx1pcs size2: 30cmx40cmx1pcs size3: 35cmx50cmx1pcs size4: 40cmx60cmx1pcs dimensiune5: 50cmx70cmx1pcs size6: 60cmx80cmx1pcs

Dacă doriți anothers dimensiune ,pls contactati-ma.

Materiale/Mediu:

Polyester Canvas

Dacă doriți alte materiale, cum ar fi de 100% panza de bumbac sau bumbac/poliester amestecate panza, pls contactati-ma.

Detalii /Cadru

nici un cadru,doar panza

Dacă ai nevoie de cadru pentru agățat,va rugam click aici:

Tehnica :

HD micro jet de imprimare;

Dispozitive de imprimare: HPJet printer original cu cerneală eco-solvent

Notă:

Taxele de Import, Noi nu percepe orice taxe suplimentare.

Vă rugăm să verificați cu țara ta\\\\\\\'s birou vamal pentru a determina ce aceste taxe suplimentare de costuri.

Personalizare

Reproducerea/ Comenzi En-Gros

Dacă doriți să comandați nostru de pictura in alte dimensiuni/stil;

Dacă doriți pentru a converti fotografia favorită într înaltă calitate pictură în ulei pe pânză;

Dacă doriți pentru a reproduce sau de a personaliza orice pictură;

Contactati-Ne Acum!!Termenii de livrare vă Rugăm să asigurați-vă că ați scris denumirea completă / adresă completă / corectă codul poștal și numărul de telefon.Dacă aveți nevoie pentru a schimba informații de transport maritim,pls spune-ne cât mai curând posibil.Vă rugăm să rețineți că costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.Transport drum va alege de mai jos piority. 1. Epacket 2.China post aer înregistrat mail:în mod Normal, 22 - 39 de zile 3. Hongkong post air mail 4.EMS: de la 7 la 10 zile 5.DHL: 3 la 5 zile Importante Conform Funkit.ro reguli,dacă nu-l primească după ce am trimis 60 de zile (Brazilia / Rusia / Argentina sunt 90days ),va vom returna banii imediat.dar există mulți factori necontrolabili pe de transport maritim internațional,cum ar fi,natura dezastru / sarbatori / post strik / război etc. astfel de bunuri poate amânată câteva zile sau pierdut,sper că vă puteți aștepta mai mult de 60 zile sau 90days.multumesc pentru amabilitate, înțelegere și răbdare.dacă nu a primit colete în mod normal timp,pls contactati-ne pentru verificarea.dar nu deschide disputa fără cotact.Restituire & a se Întoarce Dacă există probleme cu produsul nostru,puteți solicita returnarea sau de restituire în termen de 7 zile de la primirea elemente.Dar vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în primul rând, înainte de a reveni sau de deschidere, litigiul împotriva noastră, ne va fi foarte fericit pentru a rezolva orice întrebări .Toate produsele trebuie să fie returnate în condiții inițiale,sau vom refuza de a face o rambursare.Feedback-ul De feedback-ul dvs. este foarte important pentru afacerea noastră\modelului de dezvoltare.Sincer vă invităm să lăsați un feedback pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre.Dacă nu sunteți mulțumit cu el sau aveți orice întrebări despre produse,vă rugăm să ne contactați în loc de loge o dispută fără contact.vom face noastre cele mai bune pentru serviciul winthin 24 de ore.

  • Technics: Vopsire Prin Pulverizare
  • Modul cadru: Oglinzi Fara Rama
  • Baza De Sprijin: Panza
  • Numărul De Model: Panza Pictura
  • Mediu: acuarelă
  • Stil: rezumat
  • Forma: Trei-imagine Combinație
  • Tip: Panza Tiparituri
  • Original: No
  • Subiecte: rezumat
  • Material: Panza
  • Nume De Brand: OKHOTCN
  • Cadru: No

Etichete: imagine de luna, 5 bucata de panza de artă sport, cerb poster, rezumat poster, faza de luna poster, tablou pictura murală a crescut, panza pictura renașterii, decor kawaii camera, sticlă pânză imagini, poster minimalist.

Scrie o recenzie

Modern Abstract Luna Roz Pictură În Ulei Geometrie Rotund Triunghi Poster Scandinave Decor Camera De Zi Cuadros Decor

Modern Abstract Luna Roz Pictură În Ulei Geometrie Rotund Triunghi Poster Scandinave Decor Camera De Zi Cuadros Decor

Scrie o recenzie

Produse similare