Produs nou

Pentru T3 S3 S5 PS3 Wireless Bluetooth Gamepad Android S600 STB S3VR Controler de Jocuri Noi Joystick-ul Pentru Android și iOS Telefoane Mobile PC

999 Produse

35.26lei

-5%

37.12lei

Adauga la lista de dorinte

Pentru T3 S3 S5 PS3 Wireless Bluetooth Gamepad Android S600 STB S3VR Controler de Jocuri Noi Joystick-ul Pentru Android și iOS Telefoane Mobile PC

DESCRIERE

Această T3 Wireless Bluetooth 3.0 Gamepad este un controler wireless Bluetooth conceput pentru cross-platform utilizarea pe smartphone-uri Android și tablete.Acest nou tip de controler de jocuri reunește un design compact și ușor cu cele mai bune din industrie capacitate cross-platform.Adăugați într-un clasic, aspect familiar și o baterie reîncărcabilă, aveți libertatea de a juca.

Juca oricând, oriunde

Universal, conectivitate Bluetooth înseamnă că puteți juca jocul pe Android Bluetooth telefoane cu sistem iOS și tablete PC.Smartphone, MIMU TV Box, MIMU TV

Telefon Android Modul De Conectare:

"Apăsați tasta "X+ ACASĂ" buton timp de 5 secunde,va fi codul pentru a conecta de "mâner mode" si cauta"Gamepad"

Android Joc de Telefon Adresa de Descărcare: http://www.putaogame.com/index-en.html

IOS Telefon Modul de Conectare:

Apăsați tasta "Y+ ACASĂ" buton timp de 5 secunde,va fi codul pentru a conecta ale "iOS al treilea-petrecere de operare" și de căutare "Newgamepad N1"

Apăsați tasta "B+ ACASĂ" buton timp de 5 secunde,va fi codul pentru a conecta de "iCad mode" si cauta "Gamepad"

IOS Joc de Telefon Adresa de Descărcare: APP Store: Icade Joc

Caracteristici: ( Gamepad Suport)

- Compatibilitate mai mare, potrivit pentru T3 / S3 / S5, PS3

- Cu cauciuc, bine proteja telefonul mobil de la zero

Reglabil pe latime, 5 - 8.5 cm lățime gama

Model: T3/S3

Functii: Bluetooth

Versiune Bluetooth: V3.0

Compatibil cu: Smartphone

Caracteristici: Incarcator

Capacitate: 500mAh

Taxa de drum: USB de Încărcare

Timp de încărcare: 2 - 3 ore

Dimensiune produs: despre 14.50 x 9.60 x 2.50 cm / 5.71 x 3.78 x 0,98 inch

Conținutul Pachetului:

O:1 x Bluetooth Gamepad, 1 x Cablu USB, 1 x Manual de Utilizare

B:1 x Bluetooth Gamepad, 1 x Cablu USB, 1 x Manual de Utilizare+Suport

C:1 x Bluetooth Gamepad, 1 x Cablu USB, 1 x Manual de Utilizare+Suport+Reviever

Metode de plata:

Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

Plata ta va fi verificată prin Funkit.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

Dacă scopul tău este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la Funkit.ro.Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul: Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.De obicei este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi

elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

  • Compatibil Marca/Model: NICI unul
  • Nume De Brand: Rondaful
  • Tip: Gamepad-uri
  • Tip De Interfață: Bluetooth
  • Numărul De Model: T3 Bluetooth controler de joc fără fir
  • Pachet: Da

Etichete: comput, android bluetooth gamepad, lupta controler de joc, gamepad comutator, joypad joystick-ul android, gamepad windows 7, Control, joystick pc, joystick ps3, gamepad wireless.

Scrie o recenzie

Pentru T3 S3 S5 PS3 Wireless Bluetooth Gamepad Android S600 STB S3VR Controler de Jocuri Noi Joystick-ul Pentru Android și iOS Telefoane Mobile PC

Pentru T3 S3 S5 PS3 Wireless Bluetooth Gamepad Android S600 STB S3VR Controler de Jocuri Noi Joystick-ul Pentru Android și iOS Telefoane Mobile PC

Scrie o recenzie

Produse similare