Produs nou

5 Zone de Încălzire Vesta USB de Iarna Barbati de Încălzire Electrică Sacou cu mâneci Lungi în aer liber, Pescuit, Vânătoare Vestă Vestă Drumeții

999 Produse

31.30lei

-21%

39.64lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

*Încălzire în condiții de siguranță: 5V non inductivă de tensiune, doar tensiunea de 2 baterii uscate, încălzire continuă nu va deteriora pielea.De încălzire cu infraroșu, nu radiații nocive.

*Umanizat încălzire parte de design: bloc de încălzire este conceput pentru (abdomen / stomac / talie / spate /ambele brațe ușor să se răcească parte).

*Ușor de apă de spălare: puterea de interfață este izolat si rezistent la apa, și mașină de spălat pot fi curățate în mod liber, fără griji cu privire la curățarea de încălzire haine.

*Inteligent de control al temperaturii: trei încălzire unelte, 45 ° C pentru cald de viteze, 35 ° C pentru confort de viteze și 25 ° C pentru o economisire a energiei de viteze, care poate fi schimbat la vor, cu incalzire inteligenta.

*1 minut de încălzire: încălzire timp de un minut se poate ajunge la 20-30 ° c pentru a se incalzi.

*Cum să-l folosească

1. Scoate mufa USB pentru a vă conecta la banca de putere, apăsați comutatorul de ieșire de la banca de alimentare și apăsați butonul de control al temperaturii comutator de piept timp de 2 secunde.

2. Lumină roșie intermitentă, control automat al temperaturii de încălzire.Când lumina roșie clipește timp de 5 minute, se va transforma alb automat.

3. Reglarea manuală este în treapta a treia, lumina roșie se continuă încălzirea la temperatură înaltă, lumina albă este continuu temperatura medie de încălzire, și lumina albastră este continuă de economisire a energiei de încălzire.

4. Apăsați piept de control al temperaturii comutator pentru 2 secunde, și stinge lampa de stop de încălzire.

*De spălat măsuri de precauție

1. Scoate banca de putere și se adaugă detergent neutru să se spele de mână.Nu frecați sau bate cu forța.Uscat se spală hainele în mod natural.

2. Dacă aceasta nu este aplicabilă pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să nu conectați la banca de putere.

3. Nu folosiți apă cu temperatură ridicată sau puternic acid detergent.

4. Este interzisă utilizarea de energie electrică în haine ude.Vă rugăm să opriți sursa de alimentare și nu mai utilizați-l atunci când plouă.

5. Timpul de serviciu depinde de capacitatea de banca de putere.

*Sfaturi cald: Acest produs trebuie să fie conectat la sursa de alimentare mobil atunci când este cald.Se va opri de încălzire în mod automat după ce este scos.Are o tensiune de 5V și este în condiții de siguranță și non sensibile

Notă: Acest produs nu este echipat cu sursă de alimentare mobil și ar trebui să fie furnizate de către tine.

Caietul de sarcini:

Material: fibre chimice în amestec tesatura

Funcția: respirabil, super lumina, cald, rezistent la uzura, antistatic, antivegetative

Stil: cardigan

Potrivit sezon: iarna, primavara, toamna

Aplicabile gen: Masculin / feminin

Umplutura: Bumbac

Model: solid de culoare

Aplicabile vârstă: Adult

Cu glugă sau nu: cu Gluga

Fără păr guler: fără păr

Culoare: negru, albastru, rosu

Marime:S, L, XL, XXL, 3XL, 4XL

Aplicabile Sport: skateboarding, alpinism, schi, drumeții, camping, pescuit, outdoor, alpinism, de călătorie, excursie, vânătoare, călărie, conducere auto

Pachetul Inclus:

1*Încălzit Sacou

Note:

Despre dimensiunile:

1. Vă rugăm să permiteți-2-3 cm (0.4-0.7) eroare de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Vă rugăm să consultați tabel cu marimi pentru a alege marimea potrivita.Asiatice dimensiunea este mai mică decât UE / SUA / marea BRITANIE dimensiune, vă rugăm să verificați informațiile detaliate dimensiune înainte de cumpărare.multumesc.Aceasta este o dimensiunea Asia, două dimensiuni mai mici decât o dimensiune Europeană.Vă sugerăm să alegeți o dimensiune mai mare decât de obicei.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tehnologia Materialelor: -
  • Gen: BĂRBAȚI
  • Se potrivesc: Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
  • Numărul De Model: Drumeții Veste
  • Material: Bumbac
  • Caracteristică: Termică

Etichete: jacheta fără mâneci pentru femei, sacou fotografie, electric heat vesta, în aer liber vesta, vesta lunga femei, incalzitor sacou, Vesta, căldură sacou, căldură vesta barbati, vesta femei cald.

Scrie o recenzie

5 Zone de Încălzire Vesta USB de Iarna Barbati de Încălzire Electrică Sacou cu mâneci Lungi în aer liber, Pescuit, Vânătoare Vestă Vestă Drumeții

5 Zone de Încălzire Vesta USB de Iarna Barbati de Încălzire Electrică Sacou cu mâneci Lungi în aer liber, Pescuit, Vânătoare Vestă Vestă Drumeții

Scrie o recenzie

Produse similare