Produs nou

200pcs/lot Ovale de Culoare Albă, Cu Gene Ochi Activități se Deplasează Ochii Ochii din Plastic Pentru Păpușă Jucărie 12*16mm

999 Produse

28.86lei

Adauga la lista de dorinte

200pcs/lot Ovale de Culoare Albă, Cu Gene Ochi Activități se Deplasează Ochii Ochii din Plastic Pentru Păpușă Jucărie 12*16 mm Material: Plastic Dimensiune

Aprox :12*16mm

grosime:4.8 mm

de conversie : 1 inch = 25,4 mm sau 1mm = 0.0393 inch

Culoare alb Cantitate va primi 200 de pc-uri de acest produs la pretul de lista Nr.E0361 Notă.

Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare

Ambalare Detaliu

Fiecare comanda este trimis folosind plic cu Bule sau multil ayer cutie de carton .Acesta protejează elementele din deteriorarea în tranzit, când se ajunge la clienti la fiecare'hand.

Despre Transport

Coletele vor fi expediate prin EMS, DHL, UPS si Fedex, timpul de livrare va fi de aproximativ 7-10 zile lucrătoare, dacă suma pe comanda este de peste $150.

1) Coletele vor fi expediate prin China Post Air Mail, timpul de livrare va fi de aproximativ 8-20 zile lucrătoare, dacă suma pe comanda este sub 150 de dolari.Colete este, de obicei, expediate în termen de 1-2 zi lucrătoare după plata compensate(cu excepția weekend și de sărbători)

Metode de plată

Simt încrezători să ne plătească prin intermediul Funkit.ro Escrow .Plata este eliberat numai la noi după ce confirmați că ați primit bunurile.

Feedback-Ul Și Servicii Post-Vânzare

Este de apreciat faptul că ai putea să ne lase feedback-uri pozitive dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Doar nu ezitați să ne contactați la prima dată când îndeplinească orice problemă, avem mai mult de zece ani de experiență valoroasă în acest domeniu, ca rezultat, putem rezolva orice problema pentru tine.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu.Ai încredere în noi, orice accidente vor fi rezolvate .

  • Tip: Accesorii
  • Nume De Brand: JSMETIO
  • Material: Plastic
  • Avertizare: Copii sub 5 ani trebuie să fie utilizate sub supravegherea unui adult
  • Gen: Unisex
  • Dimensiuni: 12*16MM
  • BJD/SD Atribut: Globul ocular
  • Tip De Element: Papusa Accesorii
  • Plastic Tip: PVC
  • culoare: Alb
  • Mfg Număr De Serie: Stilul de VIAȚĂ

Etichete: sciatica, globul ocular plastic, durerea sciatica, 8mm ochi, ochi de siguranță, sciatic, nerv sciatic, ochi de plastic, amigurumi ochi, ambarcațiunile de ochi.

Scrie o recenzie

200pcs/lot Ovale de Culoare Albă, Cu Gene Ochi Activități se Deplasează Ochii Ochii din Plastic Pentru Păpușă Jucărie 12*16mm

200pcs/lot Ovale de Culoare Albă, Cu Gene Ochi Activități se Deplasează Ochii Ochii din Plastic Pentru Păpușă Jucărie 12*16mm

Scrie o recenzie

Produse similare