Produs nou

5PCS de Colorare a Părului de Culoare Perie Set Castron cu pernuțe Mixer Vopsea de Păr Tentă Mor de Colorat Aplicator de Coafură Coafare Dotari

999 Produse

11.93lei

-44%

21.68lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

Acest vopsirea părului set este perfect pentru salon, centru de spa, coafor, DIY, acasă vopsire, balayage, micro împletitură, infoliere, scoate în evidență, și keratina parului tratament, potrivit pentru toate tipurile de par; scurt, lung, ondulat sau parul drept.Nu ezita, cumpara-l acum!

Caracteristici:

Ușor de curățat și reutilizabile, rezistente la substanțe chimice, rezistente la căldură, anti-static.

Face parul colorat experiență ușor, elegant și curat, plin de perii sunt proiectate cu un sistem flexibil de încă peri rigid asigură și buna aplicare de vopsea de culoare.

Perfect pentru salon, centru de spa, coafor, DIY, acasă vopsire, balayage, micro împletitură, infoliere, scoate în evidență, și keratina parului tratament, potrivit pentru toate tipurile de par; scurt, lung, ondulat sau parul drept.

Adopta cu grad ridicat de material plastic, cap de perie este curat și concepute flexibil, asigurând o mai uniformă și netedă, vopsea de culoare.Cu un ascuțit de manevrat, vopsea de păr pieptene este ușor de a separa și de a împărți părul.

Perie și castron de păr kit de colorat face propriul păr atât de mult mai ușor și mai plăcut, dar aceste colorare a părului accesorii nu sunt doar pentru colorare a părului, de asemenea, poate fi folosit pentru a aplica tonere, vopsele, praf, inalbitori, masti de fata.

Caietul de sarcini:

Nume: Vopsea de Par Perie de Culoare și Set Castron

Material: Plastic

Culoare: Negru, Roz (Optional)

Pachetul Dimensiune: 20 * 12 * 5 cm / 7.87 * 4.72 * 1.96 în

Pachetul Greutate: 115g / 4.09 oz

Lista De Pachete:

1 * Bol

2 * Perii

2 * Ear Caps

1 * Vopsea Mixer

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte customscharges.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

  • Licență De Producție: --
  • Numărul De Model: Vopsea de par Perie de Culoare și Set Castron
  • Cantitatea: 5PCS/Set 1
  • NET WT: 5pcs

Etichete: mortar de ipsos mixer, mixer audio, perie de colorare, mașină de păr pentru fete, vopsea mortar mixer, gheara papuci de casă, mortar mixer cortag, batman bijuterii, Structura Corpului, mortar mixer baterie.

Scrie o recenzie

5PCS de Colorare a Părului de Culoare Perie Set Castron cu pernuțe Mixer Vopsea de Păr Tentă Mor de Colorat Aplicator de Coafură Coafare Dotari

5PCS de Colorare a Părului de Culoare Perie Set Castron cu pernuțe Mixer Vopsea de Păr Tentă Mor de Colorat Aplicator de Coafură Coafare Dotari

Scrie o recenzie

Produse similare