Produs nou

2 buc Sonoff de Bază Comutatorul Wifi DIY Wireless Remote Controller Inteligent de Lumină Releu Modul de Lucru cu Alexa Domotica pentru casa inteligentă

999 Produse

71.02lei

Adauga la lista de dorinte

Itead Sonoff de Bază Comutatorul Wifi DIY Wireless Remote Controller Inteligent de Lumină Releu Modul de Lucru cu Alexa Domotica pentru casa inteligentă

Packling lista: doar 2 buc Sonoff de bază comutatorul wifi

Privire de ansamblu

Acasă de automatizare este "Internet de Lucruri".Modul în care toate dispozitivele și aparatele vor fi interconectate pentru a ne oferi un control continuu asupra tuturor aspectelor legate de casa noastră și mai mult.

Sonoff este un low-cost, la prețuri accesibile dispozitiv care vă ajută să-și intensifice în uimitor de inteligent acasă.Este un WiFi comutator wireless care se poate conecta la aparat de diferite tipuri si marci.Sonoff trimite date la platforma de cloud prin Router WiFi, care vă permite să controlați de la distanță toate aparatele cu Aplicația eWeLink pe telefonul tău inteligent.Serverul de Sonoff este AWS server global.

Sonoff face toate aparatele de acasă inteligent, atâta timp cât telefonul dvs. dispune de rețea de la distanță puteți activa sau dezactiva aparatele dumneavoastră de oriunde, în orice moment.Și prin setarea timing-urilor pentru aparatele dumneavoastră, vă puteți menține o viață lipsită de griji.

Aplicația eWeLink vă permite să controlați dispozitivele dvs. cu ușurință.Puteți descărca versiunea iOS în App Store și versiunea Android în Google Play.

Notă: acest comutator wireless NU are 433Mhz RF de la distanță capacitate.Dacă doriți RF funcție, vă rugăm să cumpere Sonoff RF

Caietul de sarcini pentru Sonoff Bază gama de Tensiune: 90-250v AC(50/60Hz) Max curent: 10A Max Putere: 2200W Dimensiuni: 88*38*23 mm (L*W*H) Material Carcasă: ignifug ABS V0 Umiditate: 5%-90%RH, fără condensare Standard Wireless: 802.11 b/g/n Mecanism de Securitate: WPA-PSK/WPA2-PSK Temperatura de Operare: 0ºC-40ºC(32°F-104°F) Culoare: Alb Greutate: 51.0 g Gang: 1 Caracteristici

Acceptă rețeaua wi-fi.Acceptă statutul de urmărire: starea dispozitivului în timp util cu condiția să EWeLink.Susține de la distanță a activa sau a dezactiva conectat aparat/lumina.Suporta max 8 activat programate/numărătoarea inversă/bucla cronometre pentru fiecare dispozitiv.Susține numeroase WiFi smart switch-uri de pe un smartphone.Funcționează cu Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Apăsați Funcționează cu Google Acasa, Google Acasa Mini, Google Cuib Funcționează cu IFTTT

Cum pentru a instala Sonoff WiFi comutator wireless?

Mod de preparare: opriți toate legate sursă de electricitate în primul rând.

Atenție: puterea de intrare L N cabluri trebuie să se conecteze cu "INTRARE" parte.La producția de energie electrică L N cabluri trebuie să se conecteze cu "IEȘIRE" parte.Amintiți-vă, NU confundat direcții!

Atunci când conectați Sonoff să electrocasnice(în 2200W), de fapt cele două terminale conector porturi la "INTRARE" poate conecta la cablul de intrare M și N, la întâmplare, și "IEȘIRE" poate conecta la ieșire cablu L și N aleatoriu.Dar, în scopul de a evita orice probleme de siguranță, vă rugăm strict urmați de cabluri de conectare, după cum urmează:

Intrare Ieșire

N ----N

L-----L

Despre Shippment

1.TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.Vom face shippment termen de 2-15 zile după verificarea plății.

2.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

6 Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

7 nu Suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau impot fiscale.

Returnare și Rambursare

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motive specifice pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Funkit.ro.SUMA ADJUDECATĂ.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Despre Garanție

1.1 An Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

  • Canale De Control: 2 Canale
  • Numărul De Model: Sonoff Wifi Smart Home Switch
  • Gama de tensiune: 90-250v AC(50/60Hz)
  • Scara: 1
  • Nume De Brand: sonoff
  • Caracteristici: Solar
  • Curent Max: 10A
  • Umiditate: 5-95%
  • Putere Max: 2200 de Wați
  • Gyro: NICI unul
  • Viteza Max: NICI unul
  • Temp de lucru: -20 -75 grade
  • Funtion: Wifi Fără Fir Control De La Distanță Acasă Lumina
  • Funcționează cu: Alexa/Start Google, Google Acasa Mini
  • Frecventa Wireless: 2.4 GHz
  • Numele APP: eWelink
  • Starea de Asamblare: Gata-de-Go

Etichete: sonoff, tesatura patch pentru canapea, control prin wifi, wifi releu ewelink 5, camera pentru usa wifi, 1000w solare, snoff comutator, sonoff comutator, welink, rf la wifi.

Scrie o recenzie

2 buc Sonoff de Bază Comutatorul Wifi DIY Wireless Remote Controller Inteligent de Lumină Releu Modul de Lucru cu Alexa Domotica pentru casa inteligentă

2 buc Sonoff de Bază Comutatorul Wifi DIY Wireless Remote Controller Inteligent de Lumină Releu Modul de Lucru cu Alexa Domotica pentru casa inteligentă

Scrie o recenzie

Produse similare