Produs nou

Vizuale 3D Vortex Iluzii Optice Anti-Alunecare Floor Mat Covor de Crăciun Preș Dormitor, Camera de zi Canapea Decor de Crăciun

999 Produse

29.48lei

-45%

53.64lei

Adauga la lista de dorinte

3D Gaură Neagră Viziune de Crăciun Flanel Covor anti-alunecare Covor Pufos

Puncte:

1、Crăciun Preș: Mats poate fi extrem de eficient în captarea murdărie înainte de a intra în casă și reducerea cantității de praf și murdărie, care intră în clădire.

2、Durabil și Premium: Măsuri de aproximativ 0,8 cm/0.31 în grosime, făcându-l doar mărimea potrivită pentru fiecare intrare.Nostru unic preșurile face un plus frumos la intrari, ambarcațiunile de camere și spații de birouri.

3、Iluzie Design: Acest Covor Zonă Folosește O Iluzie Departe Și de Halloween model de Proiectare, ceea ce Face sa te simti ca tine sunt într-o gaură neagră.Acest lucru va fi cel mai eye-catching mat în casa ta.Prietenii și oaspeții vor aminti.

4、Nealunecoase Mat: Garantate cu material non-alunecare și acoperit cu poliester simțit că este low-profile pentru a reduce șansele de declanșare.Acest covor gros și moale poate reduce oboseala picior, nu doare podea.

5、Largă de Aplicații: rezistente la pete covor poate fi folosit în interior și în aer liber, pe podea, și pe mese.Și este potrivit pentru orice cameră.Și este de asemenea potrivit pentru camera de zi, dormitor, sufragerie, camera copiilor, hol de intrare, acasă, și la birou.

Caracteristici:

1. Crăciun Preș: Mats poate fi extrem de eficient în captarea murdărie înainte de a intra în casă și reducerea cantității de praf și murdărie, care intră în clădire.

2. Durabil și Premium: Măsuri de aproximativ 0,8 cm/0.31 în grosime, făcându-l doar mărimea potrivită pentru fiecare intrare.Nostru unic preșurile face un plus frumos la intrari, ambarcațiunile de camere și spații de birouri.

3. Iluzia Design: Acest Covor Zonă Folosește O Iluzie Departe Și de Halloween model de Proiectare, ceea ce Face sa te simti ca tine sunt într-o gaură neagră.Acest lucru va fi cel mai eye-catching mat în casa ta.Prietenii și oaspeții vor aminti.

4. Nealunecoase Mat: Garantate cu material non-alunecare și acoperit cu poliester simțit că este low-profile pentru a reduce șansele de declanșare.Acest covor gros și moale poate reduce oboseala picior, nu doare podea.

5. O gamă largă de Aplicații: rezistente La pete covor poate fi folosit în interior și în aer liber, pe podea, și pe mese.Și este potrivit pentru orice cameră.Și este de asemenea potrivit pentru camera de zi, dormitor, sufragerie, camera copiilor, hol de intrare, acasă, și la birou.

Caietul de sarcini:

Material: materialul este flanel, partea de jos este din PVC, iar la mijloc este burete

Dimensiuni(aproximativ): 40*60cm/15.74*23.62 inch, 50*80cm/19.68*31.49 inch, 40*120cm/15.74*47.24 inch, 60*180cm/23.62*70.86 inch, 120*160cm/47.24*63inch, thickness0. 8cm/0.31 în

Tip: 1-5 opțional dimensiunea corespunzătoare pentru tipurile de mai sus

Lista De Ambalare:

1 x Crăciun Covor

(Doar cele de mai sus ambalaj conținut, alte produse nu sunt incluse.)

Note:

1. Din cauza diferențelor de echipament foto, intensitatea luminii și de afișare ecrane, culoarea articol poate fi ușor diferită de cea prezentată în imagini.

2. Datorită măsurare manual, te rog, permite o toleranță de 0,1-2 cm.

3. Este recomandat să nu utilizați mașina de spălat pentru a curăța produsul in1 scopul de a face mai durabil.Acesta poate fi spălate de mână, apă caldă sau rece, și ușor de curățat, dar nu perie-l folosind o perie aspra.Scuturați-l ușor, cu reversul confruntă, răspândirea sau atarna-l să se usuce.Nu-l expuneți la soare.

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Tip: Crăciun Covor
  • Numele: Crăciun 3D Gaură Neagră Viziune Covor
  • Numărul De Model: Crăciun 3D Gaură Neagră Viziune Covor
  • Tip 2: preș
  • Material: Alte
  • Se Spală Stil: Spălare De Mână
  • Tip 1: 3D Vision Covor
  • Design: Alte
  • Grupa De Vârstă: Copii
  • Origine: NC(de Origine)
  • Model Tip: Desene animate
  • Caracteristică: Anti-Alunecare
  • Technics: Țesute
  • Utilizarea: BUCĂTĂRIE

Etichete: 3d geometrice iluzie optică covor, recunoaștere tricou, covor vortex, covor iluzie, joker mouse pad, covor, hindus autocolant, Covor, covor gaura, domeniul de aplicare lunetist.

Scrie o recenzie

Vizuale 3D Vortex Iluzii Optice Anti-Alunecare Floor Mat Covor de Crăciun Preș Dormitor, Camera de zi Canapea Decor de Crăciun

Vizuale 3D Vortex Iluzii Optice Anti-Alunecare Floor Mat Covor de Crăciun Preș Dormitor, Camera de zi Canapea Decor de Crăciun

Scrie o recenzie

Produse similare